SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
zabka11 wrote:A ja rozpoczęłam spa domowe i siedzę z farbą na głowie
Ja się zastanawiam czy farbowacwiem, że można, ale nie jestem do tego przekonana.
małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Malagosia wrote:Jesli chodzi o jajka to salmonella obecna jest na skorupkach jajek oczywiscie nie wszystkich. Mozna wiec jajko wczesniej umyc a potem jesc jak sie podoba nawet na miekko
Niestety nie wystarczy, bakterie salmonelli giną w temperaturze ok. 65-70 st. Celsjusza, więc jajka trzeba sparzyć wrzątkiem, a najlepiej włożyć do wrzątku co najmniej na 10 sekund.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 20:24
małaMyszka, Pati Belgia, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, jakie macie brzuszki?
Ja do dzisiaj tylko miałam uwypuklenie pod pepkiem, a dziś zauważyłam że mi poszło do góry i raczej jednakowej wielkości mam i nad pepkiem i pod. To normalne?
Żabka, ale mi smaka na ta grochowke zrobiłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 20:31
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
dziewczyny czy wasi panowie też oglądaja boks.. czy tylko mój mnie tym meczy bo co chwile krzyczy klaszcze.. mówie do niego ze zachowuje się jak zwierze w klatce
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
To forum uzależnia - kolejna przerwa w pracy, a ja znowu tu. Mój miły poszedł do znajomych grać w planszowego Robinsona, ale to nawet dobrze, bo jakoś łatwiej mi się skupić na pracy jak jestem sama w domu. Zastanawiam się tylko, jak to będzie z laptopem jak mi brzuchol urośnie. Skończy się pewnie siedzenie na fotelu z laptopem na kolanach czy na desce, trzeba się będzie przesiąść do biurka, bleh. No i koniec z czytaniem i spaniem na brzuchu, to dopiero będzie nowość.
W poniedziałek planuję powiedzieć szefowi o ciąży. Myślę o tym dniu od początku ciąży, a nawet wcześniej, tak się boję jego reakcji. I tak uważa, że za mało się staram
A w czwartek ma wizytę kontrolną u gina, ciekawe, czy zrobi USG i czy ujawni się płeć małego stwora.
Aha, jajka jem często sadzone i o ile nie przetrzymam za długo, to są miękkie. Ale bardzo dokładnie szoruję skorupki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 20:48
małaMyszka, magda sz, mamasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lys- dla mnie tez tako extreme jak narazie nie ma sobie równych! Mega fajny:) I super wygląda z tym ocieplaczem na nóżki, bo w wiekszosci wózków kiepski wygląd, bo wisi..
My własnie wrócilismy z 60 rocznicy slubu moich dziadków, zjechało sie sporo rodziny, mamy rodzeństwo z rodziną zrobili niespodzianke (siostra mamy ma 500km, brat 600km)ale my wiedzielismy ze przyjezdzaja,ale dziadki nieFajnie
Uwielbiam moją rodzine! Mimo ze dzieli nas tak duzo km, to widujemy się co raz (ostatnio z ciocią w listopadzie a wujek był na początku stycznia).
A co najlepsze-dzisiaj jest tez rocznica slubu dziadków mojego meża, tez 60ale jutro bedziemy swietowac:)
lys, zabka11, mamasia, chcebycmama, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Postanowiłam się wam pochwalić i pokazać co już mam
Kolekcja mała, ale jeszcze kupa czasu
http://www.iv.pl/images/63606099324393060821.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 21:37
bosa, lys, sylwucha89, zabka11, magda sz, mamasia, niecierpliwa, Pati Belgia, chcebycmama, gosia.b, psioszka11, małaMyszka, Andzia 34 lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
zabka11 wrote:Gianna-ja mam zawsze niestety grzybicza infekche i w ciąży na nia dostaje zawsze nystatyne.
Migotka-to ja nagotowalam gar grochowkiczestuje
Zabka ale mi narobiłaś smaka, ta zupa wygląda boskomogę się założyć,że mi się przyśni
Katarka super kolekcja
Ja chciałam się Wam pochwalić moim brzuszkiem ale coś wcisnęłam i skasowałam kartę sd- i wszystkie zdjęcia mojej córkimąż powiedział,żebym się nie martwiła, studiuje informatykę więc może mu się uda odzyskać dane... oby
Dobrej nocy ciężarówki :*zabka11, Katarka, małaMyszka lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Wróciliśmy
Spędziłam miiiły wieczór z przyjaciółmi, nawet wziełam ich do domui nadal trwa. Pije właśnie Karmi i czuje że pęknę ale raz na jakiś czas.
Jajka też mam wiejskie, tylko sparzam i zawsze gotuje.
Wózki super, tako extreme też fajny, ale jeszcze Sevilla mi się podoba
Kkarolinaaaa, zabka11, mamasia, Cassie, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
No i super
odstresujesz sie!
Milego wieczoru!
Ja lece spac,od 14 do 21 siedzenie za stolem jest bardziej meczace niz wysilek fizyczny:p
A jutro powtorka :o
Dobranc mamusie:)
Ps.moja dzidzia cos dziala w brzuchu,chyba robi dobudowke bo cos mi kluje w podbrzuszu:pmagda sz, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Tako wozek swietny ale niestety dla mnie odpada ze względu na wagę
Włosy pofarbowane, odżywione maską i olejkiem.peeling enzymatyczny na twarz plus maska zrobione.peeling ciała plus depilacja wykonane.
Niestety na manicure i pedicure nie wystarczyło mi sil-jutro będę się w to bawić.
Dobrej spokojnej nocy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 23:51
magda sz, mamasia, niecierpliwa, sylwucha89, Paula_071, Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Znajomi poszli, nie odezwaliśmy się z gburem przez cały dzień ani słowem. Gbur śpi drugą noc na kanapie. No czegoś takiego jeszcze nie było. Nie wiem na co on liczy??? chyba jest psychiczny jak myśli że będę go przepraszać...
Koleżanka dziś się zdeklarowała że chętnie będzie ze mną przy porodzie, bo jak tak dalej pójdzie to jego na pewno nie chcę.
Jutro jego mama zapraszała na obiad, dziś dzwoniła ale chyba jednak podziękuje.
psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość