SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda cały weekend o Tobie myślałam! Jak dobrze, że konflikt zakończony:) mogę spokojnie iść spać
przeczytał książkę, przeprosił to znaczy, że mu zależy:) widocznie miał zaćmienie umysłu.. Czasami ludzie robią głupie rzeczy i bez sensu krzywdzą siebie nawzajem..
Ile nerwów można było zaoszczędzić gdyby ta rozmowa wcześniej się odbła. Dobra nauczka na przyszłośćmi też przyda się ta wiedza bo należę do tych osób, które dlugo potrafią się nie odzywac i tlumic w sobie negatywne emocje.. Na szczęście mój mąż jest inny nie jest taki zawziety jak ja i chce od razu rozmawiać i teraz będę mu na to pozwalać! Komunikacja przede wszystkim
Dobranoc dziewczynymałaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Psioszka ja mam uczucie wilgotności... Raz jest sucho jak pieprz a niekiedy mam wrażenie że popuszczam... Może to być przez luteinę, bo jeszcze biorę rano, ale jak tylko poczuję, że coś tam się dzieje od razu lecę do toalety sprawdzać czy to nie plamienie czy krwawienie... Taka reakcja chyba nigdy nie minie
-
Ogladalam program o aborcji w rosji. Ja pierdole... legalna aborcja zaawansowanej ciazy!! Podaja dziewczynom (czesto ok 15-17lat) jakies hormony,dziecko umiera i dziewczyna rodzi naturalnie nartwe dzieciatko.. np. W 6 miesiacu ciazy. Aborcje sa wykonywane masowo!! A wiecie co jeszcze? Dziewczyny bodajze do 16 roku zycia do 12 tygodnia ciazy aborcje maja za free bez wiedzy rodzica.
Rosja..to chyba tylko tam jest mozliwe.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Psioszka ja mam uczucie wilgotności... Raz jest sucho jak pieprz a niekiedy mam wrażenie że popuszczam... Może to być przez luteinę, bo jeszcze biorę rano, ale jak tylko poczuję, że coś tam się dzieje od razu lecę do toalety sprawdzać czy to nie plamienie czy krwawienie... Taka reakcja chyba nigdy nie minie
MalaMyszka bierzesz jedna 100 luteiny dziennie?? A w ktorym tygodniu zmniejszylas dawke? Bo ja w piatek tez zmniejszylam do 1, ale bardzo dawal mi sie brzuch we znaki i od wczoraj zas zaczelaw brac 2 tabletki
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej brzuchatki:-)
Wpadłam życzyć miłego dnia i prosić o kciuki bo o 14:00 mamy wizytęmoże dowiemy sie kto tam w brzuszka siedzi:-)
niecierpliwa, chcebycmama, mamasia, zabka11, futuremama, Paula_071, sylwucha89, Cassie, magda sz, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Magda Sz i dobrze, ze to juz za Wami :)I wyszlao tak jak chcialas - sam przyszedl i zaczal rozmowe. Jednak madra bestia
Pati Belgia - trzymam mocno kciuki
Psioszka, z tego co wiem, to nic niepokojacego. Sluz w ciazy moze byc rozny i raz moze byc go malo, a innym razem duzo. Martwic sie trzeba jak wyplywa wodaMnie czasami tez sie taki zdarza, a czuje, ze wszystko jest dobrze
Ja wizytuje juz jutro, ach nie moge sie doczekacWczoraj dostalam trzy torby ubranek dla malenstwa, wiekszosc w kolorach dla chlopca, ale tez jest wiele uniwersalnych. Mialam przegladac je dzisiaj, ale nie moglam sie wczoraj powstrzymac wszystko takie sliczne :p
To jakby co, dziecko juz mam w co ubrachihihi
Milego dnia dziewczynkimamasia, Pati Belgia, futuremama, magda sz, sylwucha89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Witam Was serdecznie!
Ja od dzisiaj zaczynam liczyć kalorie, bo niestety mam 5 kg na plusie. ;-(
Z racji odklejania kosmówki prawie cały czas leżę i jem.
Także od dziś zapisywanie kalorii.
Ciekawe jak długo mi się uda trwać w postanowieniu.
Poza tym jeszcze musze posprzątać pokój i komodę.
Dzisiaj chyba nie wyjdzie słoneczko, szaro, buro i ponuro. ;-(małaMyszka lubi tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Dzień dobry wszystkim,
także dzisiaj wizytuję, o 10.40. Zobaczymy, czy potwierdzi się płeć
Może Pani doktor mnie zważy, zastanawiam się czy mi się coś przytyło. Na początku ciąży było 50 kg, potem pod koniec I trymestru 51,1, ale mam wrażenie że teraz chyba jest więcej. Jak na złość domowa waga się zepsuła.
Oczywiście z racji wizyty i w sumie stresu, bo dawno fasola nie widziałam, to miałam jakieś porąbane sny, na szczęście nie pamiętam o co chodziło. Obudziłam z się z okropnym bólem głowy, zablokowanym nosem i bólem gardłamam nadzieję, że zaraz mi przejdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 08:21
zabka11, niecierpliwa, Pati Belgia, futuremama, Paula_071, chcebycmama, mamasia, sylwucha89, Cassie, magda sz, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
a ja juz od 5:30 na nogach i właśnie jadę do pracy buuuu
((
Tak dobrze mi było w domku, tak mi się nie chce((
Magda sz-ciesze sie ze wszystko się dobrze skończyło. Ne dziwie się ze masz wciąż do tego dystans, to nawet dobrze; ) niech się teraz mąż wykaże
Lys, pati-trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!! Koniecznie napiszcie relacje:)
Kaarolina-ja ogólnie nie mogę ogladac takich filmów, a jeszcze teraz w ciąży to już całkowicie.
Chcebycmama-ja mam 4 kg juz nie leżąc, zatem bym się tym zbytnio nie przejmowala.jesz slodycze?
lys, Pati Belgia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Dzięki za odpowiedź, w nocy i dziś już mniej jest tego śluzu. Wizyta dopiero 11.03 więc sporo czasu, muszę jakoś wytrzymać.
No i witam się w 5 miesiącu!!!Oby było dobrze do końca.
Udanych wizyt, miłego poniedziałku!lys, niecierpliwa, mamasia, Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Dojechalam do pracy i po mpk od razu rozbolala mniw glowa i rwie mnie na wwymioty.
I jak ja mam normalnie pracowac?????(( nie dam rady
((
chyba skonczy się tak, ze będę w większości pracowac z domu. ...muszę z szefem porozmawiać o tym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 09:15
-
Magda super, że się udało porozmawiać i dojśc do porozumienia, na dłuższą mete było by to skzodliwe dla maleństwa
chcebycmama ja tez tak czasem mam, teraz już rzadziej od jakiś 2 tyg ale miałam tak, że obserwowałam u siebie taki śluz
co do witamin ja biore od samego początku pregna plus, nie wierze w to, że od tego rodza sie duze dzieci, natomiast jak wyniki spadną w ciązy to bardzo cięzko jest je poprawić a nie mam zamiaru wylądować na kroplówkach w szpitalu
manicure hybrydowe robie sobie sama w domu i mama zamiar aż do konca ciąży, coś wspominałyscie ze nie można jechać do spzitala w wymalowanych paznokciach , prawda to?
aaa niewyspana jestem coś, usnęłam wczesnie po 21, kreciłąm sie w nocy, dostałam w łeb od męża, mówie mu rano, że jak mnie bedzie bił to nie bede z nim spać haha, mnei wiem jak to bedzie już z duzym brzuchem, będe sie bała, żebym nie dostała z kolana w brzuchchcebycmama, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ,
wczoraj wieczorem wróciłam z zakopanego z moich ferii na oko widze ze mam około 30 stron do nadrobienia - bedzie ciezko( dzis przysiade
właśnie rozpoczełam 5 miesiąc....
całuje brzuchatkipsioszka11, chcebycmama, sylwucha89, Cassie, niecierpliwa, mamasia, magda sz, małaMyszka, gosia.b lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:a ja juz od 5:30 na nogach i właśnie jadę do pracy buuuu
((
Tak dobrze mi było w domku, tak mi się nie chce((
Magda sz-ciesze sie ze wszystko się dobrze skończyło. Ne dziwie się ze masz wciąż do tego dystans, to nawet dobrze; ) niech się teraz mąż wykaże
Lys, pati-trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!! Koniecznie napiszcie relacje:)
Kaarolina-ja ogólnie nie mogę ogladac takich filmów, a jeszcze teraz w ciąży to już całkowicie.
Chcebycmama-ja mam 4 kg juz nie leżąc, zatem bym się tym zbytnio nie przejmowala.jesz slodycze?
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Hej dziewczyny,
Madzia cieszę się że Twoj mąż się ogarnął i zrozumiał swój błąd
Karolinka ja unikam takich strasznych filmów/ programów. Boję się ze potem mogłyby mi sie przyśnic.
Pati trzymam kciuki za wizytę. Ja muszę czekać aż do piątku buu.małaMyszka lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualny
-
chcebycmama wrote:Od dzisiaj juz nie jem słodyczy
Hahaha jakbym widziala swoje postanowienie dokladnie sprzed tygodniaAle wiesz tez tak na powaznie zaczelam uwazac co jem i ile, zmniejszylam porcje i czestotliwosc posilkow i o dziwo czuje sie lepiej!
Wiec i Kropkowi jak widac to pasuje, w koncu szczesliwa mama to szczesliwe dziecko
-
Cześć Kochane,
Wstaliśmy właśnie, o 10 miałam być u promotora ale przespałam budzik, trudno potrzebowaliśmy pospać dłużej po takim hardkorowym weekendzie. Co ten maluch musi czuć najpierw matka płacze a później odlatuje w kosmos, grunt że pewnie już wie że rodzice znowu się "kochają"
Z tą wilgotnością to ja mam bardzo różnie raz sucho,raz bardzo mokro, raz gęsto i to bez żadnych leków.
Dziewczyny trzymam kciuki żeby dzidzie zdradziły dziś kim sąJak ja wytrzymam do 11 marca..aaaa
mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość