SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
futuremama wrote:Hej, wypatrzyłam jeszcze takie warsztaty: http://jaskoweklimaty.blog.onet.pl/2015/01/27/swiadoma-mama-vii-edycja-zapraszam/
Fajne, na 2go lipca we Wrocławiu, już będę na wylocie , bo na 28.07 mam termin ,ciekawe czy zdążę jeszcze obskoczyć warsztaty:)małaMyszka, futuremama lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Witam po weekendzie
nadrabialam 2 godz
Ale lubie to:)
Co do imion u nas bedzie Alexandra lub Alexanderwiekszosz rodziny przewiduje core
zobaczymy...moze cos uda sie podpatrzec 09.03
Pozdrawiamymaaadzik1207, niecierpliwa, małaMyszka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:Fajne, na 2go lipca we Wrocławiu, już będę na wylocie , bo na 28.07 mam termin ,ciekawe czy zdążę jeszcze obskoczyć warsztaty:)
Kurcze, ja chyba nie ogarniam z tymi terminami
Ja mam 17,1 tc a termin na 2.08 a Ty 17tc i termin 28.07ten termin to po usg podajesz czy belly
?
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:A ja jeszcze takie coś znalazłam, pamiętam,że chyba małaMyszka jest z Gdańska?!
http://motherandbaby.pl/program-targow/
We Wrocławiu i Wawie też będą
Gdzie i kiedy
Targi Mother & Baby w Gdańsku
7-8 marca 2015 – Gdańsk Amber Expo
Targi Mother & Baby we Wrocławiu
16-17 maja 2015 – Wrocław – Hala Stulecia
Targi Mother & Baby w Warszawie
20-21 czerwca 2015 – Warszawa – teren Wyścigów Konnych Służewiec
małaMyszka, futuremama lubią tę wiadomość
-
futuremama wrote:Hej, wypatrzyłam jeszcze takie warsztaty: http://jaskoweklimaty.blog.onet.pl/2015/01/27/swiadoma-mama-vii-edycja-zapraszam/
To już 3 warsztaty na które się zapisałam. Zobaczymy czy będę wytrwała by pójść na wszystkiemałaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
mamasia wrote:We Wrocławiu i Wawie też będą
Gdzie i kiedy
Targi Mother & Baby w Gdańsku
7-8 marca 2015 – Gdańsk Amber Expo
Targi Mother & Baby we Wrocławiu
16-17 maja 2015 – Wrocław – Hala Stulecia
Targi Mother & Baby w Warszawie
20-21 czerwca 2015 – Warszawa – teren Wyścigów Konnych Służewiec
To już czwarte:)))mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
psioszka11 wrote:A ja jeszcze takie coś znalazłam, pamiętam,że chyba małaMyszka jest z Gdańska?!
http://motherandbaby.pl/program-targow/
Dzięki, ja też jestem z Gdańska i na pewno się wybiorę, na te targi z tego co widzę nie trzeba się zapisywać.
Co do kg, o ja mam też prawie 4,5 kg, jem to na co mam ochotę, bardzo często co 2 godziny. Dzisiaj próbowałam zrobić dłuższą przerwę ok 3 h i skończyło się źle....małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja mam wizytę w środę i chyba oszaleję z tej niewiedzy! Ani nie wiem ile dzidzia urosła, ani ile waże masakra. Wiem, że mam potworne bóle głowy dzisiaj a mój mąż przechodzi kryzys 30 latka! Nie da się z nim gadać, nic mu się nie chce może on tak przeżywa ciąże? Ale szkoda żeby nasz synek na to patrzył jak mama zmusza tate do rozmowy, spaceru itp.
-
mamasia wrote:Kurcze, ja chyba nie ogarniam z tymi terminami
Ja mam 17,1 tc a termin na 2.08 a Ty 17tc i termin 28.07ten termin to po usg podajesz czy belly
?
-
rybka1988 wrote:Hej ja mam jutro 17 tyg a termin na 13 sierpnia wg usg. Według miesiączki na 10 sierpnia
Z USG mam na 28lipca, a z OM na 3.08, więc różnica tygodnia. Ja i tak będę miała CC , więc podejrzewam,że będzie to jeszcze w lipcu.małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
rybka1988 wrote:Hej ja mam jutro 17 tyg a termin na 13 sierpnia wg usg. Według miesiączki na 10 sierpnia
Tzn. ja podaję 17 i 1 wg suwaczkai wtedy by nam się mniej więcej pokrywały
jutro u mnie 17,2 i 2.08 u Ciebie 16,1 i 10.08 (bo plus tydzień i dzień)małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:ja miałam termin na 8.08 ale z usg przesunął mi na 9.08, zobaczymy czy w piatek nie przesunie sie znowu:)
Dziewczyny podpowiedzcie czy jak ktos pracuje w jednej firmie na 1/2 etatu a w drugiej na caly etat to na macierzynskim dostanie za 1,5 etatu ? Bo slyszalam ze zus zmniejsza do calego etatu! Jak to jest?małaMyszka lubi tę wiadomość