SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
My tez na czerwiec planujemy zakup łóżeczka i wózka. Nie chcę żeby długo stało puste, a w lipcu już wolę mieć to gotowe. Nie wiadomo tak naprawdę kiedy Maluch będzie chciał opuścić apartament i myślę że w lipcu będę miała mniej siły żeby jeździć i wybierać
Mniejsze rzeczy już powoli kupujęmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
ja chciałam kupić termometr dla maluszka, któraś moż epolecic? mogla bym juz teraz kupic bo tak naprawde w domu termometra nie posiadam, osttanio mialam taki elektroniczny kupiony za 15 zl i jak pokazywał mi tem 35 stopni to wywaliłam go do kosza
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZjadlam na sniadanie kanapki z serem i z kiszonym ogorkiem do tego cherbata z cytynka. Bylo pyszne ale... teraz nie umiem tego wstretnego smaku zabic w ustach. Zjadlam juz paczke mamby i miske truskawek z cukrem i ciagle czuje smak kiszonego ogorka w ustach... fuj
małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mmmm Mamba
Ja miałam fazę na żelki misie haribo
Przed ciążą ani nie słodziłam ani żelek nie ruszałam. Teraz już robię sobie odwyk od słodyczy (od dziś) ale herbatę słodzę
-
Migotka polecam termometr na podczerwień- Microlife. Sama się z lenistwa na taki przerzuciłam. Pod pachę taki zwykły nie zawsze się da dziecku zaaplikować a już nie wspomnę o odbycie- te wstrętne czasy już chyba minęły
-
a mnie dalej trzma na sok z cytryny i grejfuty jako owoc i soki z grejfrutów
a zelki misie haribbo to na poczatku ciąży jedyne co mogłam jeść, a teraz są dla mnie za słodkiejak to się wszystko zmienia
Aga89, sylwucha89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Wczoraj olinka mi zrobiła smaka na cytrynę. Po przeczytaniu jej postów popędziłam do lodówki, zjadłam pół cytryny, drugie pół wkroiłam sobie do szklanki soku pomarańczowego i później wyjadałam tą cytrynkę popijając sokiem pomarańczowym..... mmm pychota dawno nic mi takiej przyjemności nie sprawiło
A żebyście widziały minę mojego A. jak wyrwałam z salonu do kuchni a później obżerałam się cytryna z miną jakbym co najmniej orgazm za orgazmem miała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 10:30
olinka, sylwucha89, małaMyszka, magda sz, 0na88, mamasia lubią tę wiadomość
-
No ja wogóle słodyczy nie mogę, ostatnio kupiłam lody bakaliowe to taki niesmak po tym słodkim miałam że musiałam ogórem kiszonym zagryźć. Dla mnie nawet czekolada gorzka jest za słodka
-
Żelki też na początku ciąży były jednym z głównych posiłków:) A wczoraj mnie wzięło na MCFlurry z Lionem i polewą truskawkową z McDonalda
Zbieram się do miasta, parę spraw muszę pozałatwiać, zawitam do Was później.małaMyszka, futuremama, mamasia lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
nick nieaktualnyMagda no to ja zyje w sredniowieczu bo dzieciom mierzylam temp w odbycie. Mialam na podczerwien przykladany do czola ucha pomiary nie byly dobre.
W ustach tez nie bo dziecko buzie otwiera. Pod pacha tez nie bo zle trzyma.
W odbycie zawsze pokazywalo prawidlowa temp.
Na IP tez kazali dziecku tak temp mierzyc.
małaMyszka, ekropka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie też ostatnio wzięło na słodkie, w sobotę i niedzielę jeździłam do rynku na pyszne lody włoskie które nakładają taką łopatką i są wieeelkie
Wczoraj zjadłam pół kilo rogaliczków półfrancuskich z różą.
Moja znajoma, rehabilitantka córkę kąpała we wiaderku i mówi, że rewelacja, że to bardzo zdrowe dla dziecka. Ale ja nie jestem przekonana...
Czy Wy już śpicie całą noc na lewym boku? Ja się staram, ale jak się czasami obudzę w nocy to muszę jakoś zmienić pozycję. Nie wiem jak to będzie jak w końcu brzuch mi urośnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 10:42
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
My używaliśmy normalnej wanienki za 19 zł z tesco i byliśmy bardzo zadowoleni- zwłaszcza córka, która do tej pory uwielbia kąpiele
Szwagierka kupiła ten stojak z wanienką i przewijakiem i chyba używała go przez 2 mce potem kupiła wanienkę tesco
Teraz zastanawiam się nad bankiem krwi pępowinowej. Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia, przemyślenia z tym związane?
małaMyszka, 0na88 lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Bosa ja myślałam nad komórkami macierzystymi ale potrzebowałabym ok.2500 zł. na start i później jakieś 400-600 zł chyba. W przypadku opóźnienia z wpłatą automatyczne tracisz cały bank... Także nie wiem... Może z drugim nad tym pomyślę...
bosa lubi tę wiadomość