SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda sz ja to Ci zazdroszcze tych 40 m, my z mezem mieszkamy katem u mojej matki mamy 1 pokoj, wspolny salon i ona swoja sypialnie i czeka nas niebawem z nia powazna rozmowa czy zechce nam oddac swoja sypialnie na pokoj dla dziecka. Bardzo boje sie tej rozmowy i odwlekam ja jak moge, bo jak juz Wam mowilaw nie mamy najlepszych stosunkow
małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny mi chyba na rozum pada
nie wiem czy można czy nie można ale zachcianka wzieła górę. włąśnie weszłam do kuchni wycisnełam cały sok z jednej cytryny i duszkiem wypiłam na co wszedł mój mąż i pyta się co ja robie ? a ja no co kwaśnego mi się chciało
najlepsze jest, że mam jeszcze jedną cytryne i tak kusi kusi..
sluchajcie wolno nam sok z cytryny czy nie wolno ?Cassie, 0na88, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cassie wrote:Gdybyscie mialy do wyboru 6x USG 3D do konca ciazy czy 6x USG 2D co byscie wybraly?
Roznica w cenie 50euro. Musze cos wybrac bo w DE przysluguja tylko 3x USG 2D na kase chorych.
Doradzcie prosze.
Gratuluje wizytCassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
magda sz wrote:Co myślicie o Tummy tub ? mam płaski brodzik, miejsca w łazience średnio więc wymyśliłam wiaderko do kąpieli. Fajnie jakbym poznała opinie kogoś kto korzystał i na jaki czas takie wiaderko dało radę?
Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
nick nieaktualnyolinka wrote:dziewczyny mi chyba na rozum pada
nie wiem czy można czy nie można ale zachcianka wzieła górę. włąśnie weszłam do kuchni wycisnełam cały sok z jednej cytryny i duszkiem wypiłam na co wszedł mój mąż i pyta się co ja robie ? a ja no co kwaśnego mi się chciało
sluchajcie wolno nam sok z cytryny czy nie wolno ?
Mozna
Jak Cie boli glowa to woda mineralna z polowka cytryny
Ja codziennie wypijam szklanke wody mineralnej z polowka limetki a jak limetki/limonki nie mam to z cytrynamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySana prosila o przypomnienie o Naszej tajnej facebookowej grupie
Ktora jeszcze chce dolaczyc to wyslijcie Sanie zaproszenie do przyjaciolek a jak zaakceptuje to swoje namiary na fb
PatiBelgia Sana zaakceptowala wyslij jej dane z fb.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 20:01
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
olinka wrote:dziewczyny mi chyba na rozum pada
sluchajcie wolno nam sok z cytryny czy nie wolno ?Normalnie szlo 3-4 szt. Do tego wykorzystywaly mnie do wyyjazdow na przerwie po lody , winogrona i oczywiscie cytryny jak im braklo :p Wszystkie trzy urodzily chlopcow :p tydzien po tygodniu
olinka, małaMyszka, magda sz, mamasia, futuremama lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Nie chodzi gdzie będę kąpać ale gdzie trzymać te rzeczy, wanienki są różne rozmiary ale bezsens co kilka miesięcy kupować większą. Wiaderko zmieszczę wszędzie a wanienka to jest lekki gabaryt
A mlody jak byl ciut wiekszy, to po prostu byl myty na siedzaco :p Dla chcacego nic trudnego
Juz chyba wolalabym myc malenstwo w misce, anizeli w wiadrze - jakos mnie to nie przekonuje
-
Ja się zastanawiam nad zakupem wanienki razem z przewijakiem na stelażu z półeczkami. na olx za 80 zł, widziałam. wg mnie praktyczne bo wanienka nie stoi odłogiem czy w łazience tylko ma swoje miejsce no i przewijak pod ręką więc nie trzeba dziecka przenosić do ubrania tylko wszystko pod ręką .
-
Acha a jak maluszek bedzie wiekszy, mozna zainwestowac w maly gumowy basenik, rozkladac go pod prysznicem i tez jest git. Pozniej spuszczasz powietrze albo przystawiasz do sciany prysznica dowyschniecia - oszczednosc miejsca, ekonomicznie i nigdzie nie trzeba dzwigac. Ot taka namiastka wanny :p
-
nick nieaktualnyGdy nie mialam w PL lazienki kapalam dziecko w wanience na stole kuchennym, pozniej w misce a potem juz pod prysznicem.
Teraz w zasadzie mam wanne i wanienka raczej wg mnie zbedna ale od razu prysznicem pluskac tez nie chce.
Takie wiadro tez posluzy max 2miesiace i co potem? I tak trzeba cos wymyslic jakas alternatywe.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze nie myślę o takich rzeczach jak wanienka, ale widziałam w domku letniskowym znajomych taką składaną:
http://mamatomaka.pl/wp-content/uploads/2014/07/skladana-wanienka.jpg
To też jakaś opcja jak ktoś ma mało miejsca.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Miałam taką komodę z wanienka i poleczkami przy pierwszym dziecku rewelacja, niestety materacyk się rozpadł, a stelaż podczas przeprowadzki pogubił.
Teraz też rozważam zakup tej komody kapielowej.
Minusem jest, że Wanienka jest dość mała i przy dziecku rocznym to już lepiej zainwestować w nową np z Ikei za 20 zł -rewelacha
Bądź kąpać juz w wannie lub w brodziku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 20:51
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
nick nieaktualny
-
Słuchajcie po ten cytrynie
siedze sobie i wyszywam i nagle coś mi w brzuchu tak przyjemnie bulgocze-pływa nie wiem jak to opisać i po kilku sekundach taka myśl " o to dzidzia" przestałam wyszywać i skupiłam się na brzuchu i już cisza..
kurcze czy to mogły być pierwsze ruchy ?
0na88, małaMyszka, Cassie lubią tę wiadomość