SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie też boli głowa i nic mi się nie chce
Mąż ma dzisiaj imieniny i umówiliśmy się, że wyjdziemy na kolacje.. Muszę sie zmobilizować! Moją motywacją jest ciasto bezowe z malinami, które mam zamiar zamówić na deser
Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Nadrobilam to i owo co u was
Ciagle mnie ktos odrywa od forum. Chcialam Wam napisac, ze jestem juz po wizycie u gina
Moj babelek ma CRL 11 cm, a calkowita dlugosc maluszka to ok 16cm - maly gigant. A waga jak to lekarz ladnie ujal - lekko smieszna 166g. I dowiedzielismy sie, ze nasze male cudo to na 100% chlopiecJak dr robil usg dopochwowe, to od razu trafil na klejnoty :p Pozniej maluszek zaslanial twarzyczke i troszke sie krecil. Dr co jakis czas przelaczal na usg 3d - najpierw nic na nim nie widzialam, ale jak doktor powiedzial co jest co, to zobaczylam mojego malenkiego czlowieka - sliczny bobas
Troche sie posmialismy, ze bedzie to maly bokser, bo garde trzyma jak zawodowiec
No i mamy problem z imieniem, bo co jak co, ale do kompromisu w tym temacie nie doszlismy
Kolejna wizyta za 4 tygodnie i usg polowkowe
Jak sie jakos ogarne dzis, a jak nie zdolam to jutro, przesle zdjecie malenstwa i fotki tych pieknych ubranek, ktore dostalismy5ylwia, 0na88, magda sz, mamasia, lys, kasiuleek, Aga89, Y, niecierpliwa, Cassie, sylwucha89, Maniuś, psioszka11, maaadzik1207, Paula_071, małaMyszka, zabka11, Migotkaa, chcebycmama, gosia.b, Katarka lubią tę wiadomość
-
griszanka super ! gratuluje
A ja dziewczyny oprocz ruchow malenstwa ktore najczesciej odczuwam wieczorem jak leze na boku , doswiadczylam boli krzyzai niestety cholerstwo boli mnie okropnie , przez bol kregoslupa w odcinku ledzwiowym wlasciwie ciezko mi sie juz chodzi a to dopiero 5 miesiac ... w 8 chyba ocipieje , do pracy chyba przyniose poduszke pod pupe .
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
0na88 wrote:griszanka super ! gratuluje
A ja dziewczyny oprocz ruchow malenstwa ktore najczesciej odczuwam wieczorem jak leze na boku , doswiadczylam boli krzyzai niestety cholerstwo boli mnie okropnie , przez bol kregoslupa w odcinku ledzwiowym wlasciwie ciezko mi sie juz chodzi a to dopiero 5 miesiac ... w 8 chyba ocipieje , do pracy chyba przyniose poduszke pod pupe .
-
5ylwia wrote:To chyba zasługa tylozgiecia, dobrze kojarzę, że też masz? Dopóki pracowałam też mi to doskwierało, teraz jak siedzę w domu jest o niebo lepiej.. Można siedziec, leżeć, chodzić na spacery, a niestety w pracy 8 godzin w jednej pozycji
tak , to pewnie przez to tylozgieciechcialam jak najdluzej pociagnac w pracy ale jak tak dalej to bedzie wygladac to chyba wczesniej pojde na L4 - po co sie katowac
-
nick nieaktualny
-
0na88 wrote:tak , to pewnie przez to tylozgiecie
chcialam jak najdluzej pociagnac w pracy ale jak tak dalej to bedzie wygladac to chyba wczesniej pojde na L4 - po co sie katowac
W Kościele jak nie mam miejsca siedzącego to wiem, że nie dam rady stać przez godzinę.. Też się boję co będzie za kilka miesięcy..małaMyszka, 0na88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMusialam isc cos zrobic i nie dokonczylam posta.
Bole lezdzwiowe zaczely mi sie przy pierwszym porodzie, po porodzie nie ustapily. W drugiej ciazy bolaly mniej niz teraz. Przy obu porodach zwlaszcza przy drugim bol lezdzwin byl dla mnie wiekszy niz bol skurczy... tak jakby ktos na zywca mi kregoslup lamal...
Teraz dopiero polowa 4tego miesiaca i tez sie zastanawiam jak ja wytrzymam do sierpnia bo obawiam sie ze to w jaki sposob boli teraz to pryszcz w porownaniu z tym co bedzie za kilka tygodniamałaMyszka, 0na88 lubią tę wiadomość
-
A oto moj maluszek ♥
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 12:15
Cassie, mamasia, magda sz, niecierpliwa, lys, ainer85, kasiuleek, Maniuś, małaMyszka, zabka11, chcebycmama, rybka1988, gosia.b, sylwucha89, bosa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dojadłam miseczkę zimnego spaghetti- ocielę się!
Jutro śmigam na wyniki tarczycy i przy okazji standard- mocz i morfologia.
Pewnie wyjdzie mi makaron i pomidory w krwi i moczu, bo nie przerobię tego przez noc heh.
No i znowu lody za mną chodzą,ale basta!
Spokojnej nocy Siostry!
Griszanka gratuluje wizyty!
niecierpliwa, Griszanka, Maniuś, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa, ja dzis mialam pelne badanie ze wzgledu na moj szpitalny epizod, krwawienia i plamienia. Na szczescie wszystko jest dobrze, a synkowi nic nie zagraza
W kwestii bolow w dole plecow, polecam cwiczenie w pozycji na czworaka i unosi sie wyprostowane prawa reke i lewa noge, i tak na przemian. Wzmacnia miesnie plecow. Wzmocnienie tej partii miesni przynosi duza ulgeMam w rodzinie profesjonalna instruktorke fitnessu i fizjoterapeutke, ona mi polecila takie cwiczenie na bole plecow i rzeczywiscie pomoglo
magda sz, małaMyszka, zabka11, 0na88 lubią tę wiadomość
-
ale piszecie!! nigdy nie nadrobię
A ja mam szpital w domu. Mała chora, więc ostatni tydzień ferii przesiedzimy w domu;/niby nic poważnego, ale jak każda matka panikuje przy każdym przeziębieniu jak by miała Ebole ;/
Griszanka gratulacje synka!!trochę mnie nastraszyłaś, bo na następna wizytę biorę córę i ma nadzieje, że nie będzie mi robił usg dopochwowo, bo by się dziecko trochę zdziwiło
-
Wiecie co, wchodzilam do lozka i kleczac na kolanach postanowilam wysmarkac nos - nie polecam, tak mi sie napielo wszystko w dole brzuch, ze az mnie w pol zgielo
Potem juz lezac Kropek zasadzil mi takiego kopniaka, ze az ze strachu sie wzdrygnelam. Bylo to mile uczucie, ale tak z nienacka a ze ja strachliwa jestem to sie wystraszylam
małaMyszka, Cassie, Katarka lubią tę wiadomość