SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzisiaj takie śniadanko
a na obiad gulasz wieprzowy w sosie pomidorowym z ryżemKatarka, niecierpliwa, Laura, mamasia, psioszka11, kasiuleek, bosa, gosia.b, Pati Belgia, zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Hahaha Katarka najwyrazniej tak ma byc
i zeby tego bylo malo jasne pieczywo od swieta jem a tak tylko ciemne no i slodyczy nie jem wcale a brzuch w ksztalcie pilki
no i pije duuzo wody zeby zalac gloda
Lekarka twierdzi, ze mialam niska wage wyjsciowa, ale czy 57 kg to niska to ja do konca nie sadze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 13:19
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Byc moze bo jak dowiedzialam sie o ciazy to odpuscilam diete, zaczelam jadac regularnie a nawet na slodycze sobie czesto pozwalalam, a wczesniej w ogole ponad rok slodyczy nie jadlam wiec zapewne masz racje
tylko, ze duzo tez wymiotowalam, wiec teoretycznie powinno sie wyrownac, no ale teoria teoria a praktyka sobie
no i brak aktywnosci fizycznej tez robi swoje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 13:25
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dziewczyny wiem, ze to pytanie juz bylo, ale nie chce mi sie wertowac kilkuset stron, prosze czy mozecie polecic jakies fajne seriale (najchetniej kryminalne, zbrodnie, i tego typu rzeczy) cos ala Csi Kryminalne Zagadki?? Wczoraj skonczylam ogladac 1 sezon "Stalker" i bardzo mi sie podobal, niestety na 2 musze dluugo poczekac
Nie wiem może: Almost human, Bones, NCIS, Crossing Lines, Elementary, Common Law, The Mentalist, Perception, Castle...niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:U mnie dzisiaj takie śniadanko
a na obiad gulasz wieprzowy w sosie pomidorowym z ryżem
To przecież tylko dwie bułeczki? Ja też tak jadam, tylko z ciemną bułeczką, zamiast margaryny osełka, pomidor bez skórki + szczypiorek:) ewentualnie wersja z twarożkiem lub pastą jajeczną. PolecammałaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:A wydają duplikat aktu? Bo my go odebraliśmy, ale tego samego dnia lecieliśmy na Stanów i gdzieś przepadł, bo nie możemy znaleźć
I chcę wymienić, nawet zdjęcie zrobiłam póki nie jestem gruba. Prawo jazdy też muszę wymienić, a to kosztuje już niestety.
tak dają duplikatod ręki mi tak dali . A robisz dowód w tym samym urzędzie co ślub to nie potrzebujesz Aktu ślubu
Paula_071, bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja dowód wymieniłam od razu, ale niedługo znów go zmienię - chcę się zameldować w tym samym miejscu co mąż żeby potem nie było że matka jeden powiat, mąż drugi a dziecko gdzie?
Prawko dopiero zmienię jak zmienie adres.bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Myszko boskie śniadanie, aż zrobiłam się głodna
Już Wam pisałam,że na początku sierpnia mam 2 weselicha a we wrzesniu 1, oczywiście muszę je sobie odpuścić- tp 31.08 ale wybieram się do kościoła. Dziś znalazłam super buty, oczywiście w promocji. Myślicie,że się w nich nie zabiję w 9 mcu?
niecierpliwa, Laura, małaMyszka, magda sz, kasiuleek, Cassie, zabka11 lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."