SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia 34 wrote:tak dają duplikat
od ręki mi tak dali . A robisz dowód w tym samym urzędzie co ślub to nie potrzebujesz Aktu ślubu
Nie da rady tak, ślub w Urzędzie Stanu Cywilnego, a dowód w Urzędzie Miasta. Chyba że masz na myśli tą samą miejscowość, to tak, ta sama:) Wtedy nie potrzebuję, tak? Ale byłoby super.
futuremama - mój brat z bratową tak mają, a dziecko zameldowane jeszcze w innym miejscu:)
bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Do kościoła mam 300m - najwyżej podjedziemy samochodem, msza trwa ok 45 min- usiądę na dworze na ławeczce i dam radę
tylko obawiam się,że stopy mogą mi spuchnąć, tak to może być problem ehh a już się napaliłam...
małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość

"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Laura po luteinie jest uczucie wilgości. często jak ją brałam chodziłam do wc żeby sprawdzić czy nie plamięLaura wrote:Dziewczyny zażywające luteinę dopochwowo pomocy!
Zauważyłam że mam mokro tak jakoś dziwnie, czy to może być wina luteiny??
Martwię się
bosa, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Buty śliczne, ale ponoć w ciąży też puchną strasznie nogi (szczególnie pod koniec i w lecie).
Myślę, że wybór obuwia lepiej zostawić na czas bliżej terminu
Ja jestem tymczasowo zameldowana pod tym samym adresem co mąż i szczerze po prostu mnie wkurza to bo nie wiem gdzie który adres się liczy. A jak chcę wg zameldowania sprawy załatwiać to muszę jeździć. Także niedługo melduję się we wro i z głowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 14:20
-
ja mam 8 sierpnia wesele, termin mam 14 ale cesarki robi się dwa tygodnie wcześniej przed terminem wiec około 02.08.2015 r. we wrześniu tez mam jedno...moze sie na to wrzesniowe zalapie chociaz na obiad...bosa wrote:

-
ja od 6 lat jestem zameldowana w innym miejscu niż mój mężuś
a co do meldunku na dowodzie, to od maja chyba wchodzą nowe dowody na których nie będzie miejsca zamieszkania.
Bosa co do butów to są śliczne, i wszystko zależy od Twojej masy kilogramowej w 9 miesiącu
jak będziesz się czuła i poruszała. Ja pamiętam że od 7-8 miesiąca chodziłam jak kaczka, bo mnie ciągnęło strasznie. Zmienia się środek ciężkości przez brzuch i łatwo się wyglebać
ja się połakomiłam na te w październiku.

Założyłam je raptem na wszystkich świętych, a później na sylwestra ( z samochodu do domu
) aaa i raz na zakupy. I tyle było pochodzone i teraz długo poczekają
małaMyszka, Laura, bosa lubią tę wiadomość
-
Hej kochane... ale produkujecie stron:-)
Bylam dzis w sklepie z mezem I wybieralismy wozek. Na poczatu jak przegladalam internet to podobal mi sie Quinny Moodd 3 I ten chcialam kupic alw bedac w sklepie I widzac wozki na zywo, zakochalam sie w Chicco Urban 2015 I ten wybiore... super lekki, zwrotny I swietnie sie sklada. Ja duzo samochodem sama jezdze wiec to najlepsza dla mnie opcja. Tym bardziej, ze jak malenstwo bedzie mialo 2 tygodnie to Marcel zacznie akurat juz szkole.. wiec bede musial go wozic z malenstwem... maz jeszcze dal mi weekend na przemyslenie, ktory wozek chce I w poniedzialek jedziemy zamawiac. U nas musze czekac od 12 do 15 tygodni...
małaMyszka, chcebycmama, bosa, mamasia, Cassie, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Szacun już za same chęcibosa wrote:
ja bym nie odołała raczej
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

[/url]