SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ofka wrote:ja mam 8 sierpnia wesele, termin mam 14 ale cesarki robi się dwa tygodnie wcześniej przed terminem wiec około 02.08.2015 r. we wrześniu tez mam jedno...moze sie na to wrzesniowe zalapie chociaz na obiad...
Ja mam jedno w pierwszy weekend października, ale odpuszczam, bo co zrobię z dzieckiem, które je co 3 godziny? Mam zamiar karmić piersią, więc nie chce oddawać je komuś, kto będzie wtykał w nie mleko w proszku, a nie wezmę go ze sobą, bo nie miałabym sumienia trzymać dziecka przy takiej głośnej muzyce. Zresztą co to za zabawa z takim małym brzdącem przy stoliku.bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Laura śliczna ta sukienka, Bosa - buty przepiękne
Ja też mam wesele mojej przyjaciółki w połowie lipca, więc wypada się tam dokulać
Tylko myślę że na lato jakaś bardziej zwiewna sukienka się przyda i w moim przypadku jedynie balerinki
Niestety butów na takim obcasie to ja nie nosiłam nawet nie będąc w ciąży
Jeśli chodzi o wózki to fajny ten Quinny tylko nie jestem przekonana do jednego kółka z przodu, no i w moim przypadku koła muszą być pompowaneMyślę nad firmą Tako, tylko nie wiem jaki model
Laura, bosa, małaMyszka, Pati Belgia, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Ja tez mam wesele 5 kwietnia, ale nie wiem czy pójdę z powodu tych bóli podbrzusza
Ale szukałam już sukienki i taką znalazłam
http://pieknamama.pl/sukienka-ciazowa-kerstin-11037.html
Bardzo ładnaLaura, bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Ja tez mam wesele 5 kwietnia, ale nie wiem czy pójdę z powodu tych bóli podbrzusza
Ale szukałam już sukienki i taką znalazłam
http://pieknamama.pl/sukienka-ciazowa-kerstin-11037.html
Bardzo ładna! Nie będąc nawet w ciąży bym się skusiła:) Ale widzę, że modelka ma długie nogi, więc ja bym w niej wyglądała jak "ciotka" z sukienką do połowy łydki z moimi 163cm.Laura, bosa, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
małaMyszka wrote:a mnie nikt nie zaprasza na wesela nikt się nie hajta, nikt mnie nie lubi!!!!!!!!!!!!!
My jesteśmy zaproszeni na 29.08, chcemy jechać [już z dzieckiem], ale że jest to jeszcze trochę czasu i wesele ponad 100km od Wro to zobaczymy czy damy radębosa, małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Kupiłam
A co tam , raz się żyje, 70zł to nie majątek :)Jak w sierpniu nie założę to może we wrześniu się uda
W poniedziałek pewnie przyjdą to Wam napiszę czy w realu też są takie boskie jak na obrazku
Ainer Twoje też są fajne, mam podobne
Gosia.b ja mam tako ballila i jestem zadowolona
http://dino.sklep.pl/nowy/tako-ballila-slim-2014-spacerowka-gondola-fotelik-tako-kurier-gratis-p-18786.html
Laura, Cassie, małaMyszka, mamasia, gosia.b lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Pati Belgia wrote:Hej kochane... ale produkujecie stron:-)
Bylam dzis w sklepie z mezem I wybieralismy wozek. Na poczatu jak przegladalam internet to podobal mi sie Quinny Moodd 3 I ten chcialam kupic alw bedac w sklepie I widzac wozki na zywo, zakochalam sie w Chicco Urban 2015 I ten wybiore... super lekki, zwrotny I swietnie sie sklada. Ja duzo samochodem sama jezdze wiec to najlepsza dla mnie opcja. Tym bardziej, ze jak malenstwo bedzie mialo 2 tygodnie to Marcel zacznie akurat juz szkole.. wiec bede musial go wozic z malenstwem... maz jeszcze dal mi weekend na przemyslenie, ktory wozek chce I w poniedzialek jedziemy zamawiac. U nas musze czekac od 12 do 15 tygodni...
ojeja... ciekawe ile wcześniej trzeba u nas zamawiaćowocnych przemyśleń i wyboru
małaMyszka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Cześć Mamuśki
Booosa ale wariatka jesteśJa bym się teraz nie odważyła założyć takich butków. Myślę że ciąża to nie czas na takie buty a w 9 miesiącu możemy chodzić w klapkach Kuboty bo jak spuchniemy bo tylko w to się zmieścimy
zostaw sobie takie dodatki bliżej terminu
My mamy wesele na początek sierpnia i w czerwcu ale daruje sobie, z takim ciężarem to żadna przyjemność, fakt że może gdyby to ktoś bliski z rodziny brał ślub to inaczej bym myślała ale to znajomi więc mam nadzieje że wybaczą
Odpicowałam się dziś, fryzjer, manicure hybrydowy, zaraz dermatolog
Kupiłam też piękne rzeczy dla maleństwaPóźniej prześle fotki.
PS. Moja sunia chyba z wrażenia dostała 1 cieczki w życiu a ma 2 lata już myślałam że jest bezpłodna. Wyje pod bramąWczoraj w parku bardzo interesował się nią spanielek.. już miałam myśli ale by piękne dzieci były ona taka ruda lisica i spanielek..Ale dziecko i szczeniaki to chyba za dużo na raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 18:20
Laura, małaMyszka, mamasia, Paula_071, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:a mnie nikt nie zaprasza na wesela nikt się nie hajta, nikt mnie nie lubi!!!!!!!!!!!!!
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Tak sie chwalicie swoimi brzuszkami, to i ja sie pochwale.
Oto ja z moim brzuszkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 12:18
Laura, niecierpliwa, mamasia, Paula_071, ainer85, małaMyszka, gosia.b, kasiuleek, 0na88, psioszka11, czarnaruda, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do bicia serduszka, to mi się wydaje, że słyszę takie ciche echo, ale dźwięk jak bicie serduszka, szybki i regularne...
A to moje dzisiejsze zakupy...
chcebycmama, niecierpliwa, mamasia, Laura, ainer85, gosia.b, Cassie, kasiuleek, Katarka lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Ja mam jedno w pierwszy weekend października, ale odpuszczam, bo co zrobię z dzieckiem, które je co 3 godziny? Mam zamiar karmić piersią, więc nie chce oddawać je komuś, kto będzie wtykał w nie mleko w proszku, a nie wezmę go ze sobą, bo nie miałabym sumienia trzymać dziecka przy takiej głośnej muzyce. Zresztą co to za zabawa z takim małym brzdącem przy stoliku.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
0na88 wrote:Pati Belgia , oba wizualnie bardzo mi sie podobają - w moim stylu
choc cena Quinny Moodd 3 nie do przejścia dla mniemałaMyszka, 0na88 lubią tę wiadomość
-
Odebrałam CRP 16,2 dzwoniłam do lekarza, powiedział że ciąża sama w sobie podwyższa normę. Mam się nie przejmować bo najważniejsze są objawy kliniczne.
Może to np. oznaczać że do dentysty się wybrać ale nie jest niepokojący wynik.
No i żeby na zapas nie robić, jakby było coś nie tak to ciało dałoby znać.
Może mi zlecić cały pakiet badań i zawsze się coś znajdzie, jeżeli dobrze się czuje, nie mam żadnych niepokojących objawów to nie martwić się. badania badaniami, są różne odczynniki.małaMyszka, mamasia, Paula_071, Cassie, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
magda sz też tak pomyślałam, że nie będę robić niczego ponad to, co zleci mi gin. Po co mi stres i nerwy... czuję się w miarę dobrze, więc nie będę sprawdzać co chwilę, czy badania są ok.
mamasia, Cassie lubią tę wiadomość