X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malagosia wrote:
    Cześć wszystkiem. Wiem że poruszę kontrowersyjny temat ale jakie macie poglądy na temat szczepienia dzieci?

Szczepie na wszystko co konieczne bez wyjatku.

niecierpliwa, Pati Belgia, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Malagosia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamierzam szczepic wszystko co obowiązkowe bez tych dodatkowych typu pneumokoki czy rotawirus. i bede szczepic zwykłymi nie tymi skojarzonymi

niecierpliwa, Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość

• mamasia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane :-) My juz po kinie i małych zakupach :-) pozdrawiamy serdecznie :-*

niecierpliwa, Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malagosia wrote:
    Cześć wszystkiem. Wiem że poruszę kontrowersyjny temat ale jakie macie poglądy na temat szczepienia dzieci?

Szczepię na wszystko to co jest na rynku dłużej niż 15 lat.

małaMyszka lubi tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • bosa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczepiłam córkę na wszystko i drugie dziecko też będę szczepiła na wszystko.

iv09krhm9j559ocl.png
    "Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
    Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."

• 0na88 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

ja sie chcialam przywitac i lece pałaszowac dalej tort urodzinowy , co prawda urodziny mam raz na cztery lata bo z 29 lutego jestem , ale w tym roku obejde je zamiast 1 marca to 28 lutego :) . Postaram sie jednak o maly kawalek tego tortu bo przez ostatni tydzien + 1 kg . Co daje mi od poczatku ciazy +4 kg uhuhu. Sciskam was mocno , gratuluje udanych wizyt brzuchatki :)

Paula_071, magda sz, lys, niecierpliwa, mamasia, Cassie, małaMyszka, Aga89, psioszka11, sylwucha89, gosia.b, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona88 nigdy nie poznałam osoby która urodziła się właśnie w tym terminie :) ależ fuksiara powinnaś sobie dzielić wiek na 4 :) Wszystkiego najlepszego kochana, szczęśliwych kolejnych 5 miesięcy, dużo wsparcia od bliskich i zdróóówka :*

0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a nie wiecie co'z Sana?? Dawno sie nie odzywala, a ktos tu pisal, ze zle sie czula

• 0na88 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa - na facebooku widzialam ze sie odzywala chyba nawet dzis, ale fakt troche jej na forum nie bylo , przynajmniej u nas bo z tego co wiem to jeszcze na lipcowkach sie odzywa

magda sz - no tak , wiecznie mloda za to jestem ;-) dziekuje za zyczenia

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona sto lat!!! Fajna data urodzenia :)

W Niemczech te 5w1 czy 6w1 to szczepionki obowiazkowe. Na ospe tez jest obowiazkowa i kilka innych o ktorych w PL nie slyszalam.

Na rota nie szczepilam i nie mam zamiaru szczepic. Duzo dzieci ma po tej szczepionce problemy brzuszkowe.

0na88, Pati Belgia, małaMyszka lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2h po obiedzie a ja juz kraze po kuchni w poszukiwaniu zdobyczy do zjedzenia :P

KasiaeN., Pati Belgia, małaMyszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pizza w piekarniku ;)

mamasia, KasiaeN., Pati Belgia, małaMyszka, chcebycmama lubią tę wiadomość

• Malagosia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz tez by chcial pizze ale nie mam wszystkich skladnikow

• kasiuleek Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż też prosił mnie wczoraj żebym zrobiła w tygodniu. Więc dzisiaj kupie składniki.
    Mi coś w ciąży pizza akurat przestała smakować;/
    Ale czego nie robi się dla mężusia ;-)

małaMyszka, chcebycmama lubią tę wiadomość

2nn39n73yer8iupj.png
    07jyqdc.png

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja szczepie na wszystko co konieczne plus pneumokoki, ktore w Belgii za za darmo ale I na rota wirus tez bo moj synek chodzi do szkoly I nie bede ryzykowala. Marcela tez szczepilam na rota wirus I nie mial zadnych problemow brzuszkowych... w Belgii sa to szczepienia combo czhli kojarzone I ide tym systemem.

A ja pierwszy raz od wielu tygodni sobie leze:-) moj maz zabral syna na basen a ja przyjechalam do mamy, zjadlam pyszny obiad I teraz leze na kanapie:-) juz zapomnialam jakie to mile uczucie troche sie polenic:-)

małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosa super wiesci. Na 90% gratuluje dziewczynki:-);-)

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj wlasnie poszedl z dziecmi do sklepu a ja siedze w aucie. W ledzwinach mnie lupie wiec sobie posiedze ;) i tak poszli po srubki wiec dlugo im to nie zejdzie ;)

Pati Belgia, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie ja tez dzis pojechalam z mezem I synem na zakupy ale koncem konca zostalam w aucie.

Od paru dni boli mnie brzuch, tak jakbym miala skurcze I brzuch mi twardnieje... nie wiem czy do szpigala nie jechac sprawdzic czy wszystko ok....

małaMyszka, Cassie lubią tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się pod koniec dnia...
    Byłam na zajęciach, ale zerwałyśmy się z ostatniego wykładu... No i co??? Skasowałabym volvo, bo było w martwym punkcie. Dobrze, że kierowca zatrąbił, bo bym ładnie narozrabiała. Matko ... Nigdy mi się to nie zdarzyło. Nie wiem co się stało.
    Chociaż nie powiem, pogoda się zrobiła jakaś taka nie ten tego... Szaro, mgliście nie wiem ciśnienie spadło?
    Nie, nie wiem co się stało. Nie będę o tym myśleć. Na całe szczęście nikomu nic się nie stało uffff.
    Na obiad wciągnęłam pierogi z kapustą i grzybami. Wydaje mi się, że bez drzemki się nie obejdzie... Już mnie muli...
    Jutro znowu na 8 na zajęcia... I do 18 będę siedziała, bo same ćwiczenia mam i są obowiązkowe...
    Oby ten dzień się skończył, a jutrzejszy był lepszy i bezpieczniejszy

niecierpliwa, Pati Belgia, magda sz lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi ostatnie 2 dni brzuch byl napiety i twardszy, ale bol temu nie towarzyszyl. Lyknelam magnez wczoraj popoludniu, wieczorem i dzis rano i ustapilo. Magnezu narazie juz nie lykam bo strasznie po nim wymiotuje. Dzis za to boli mnie jak chodze po lewej stronie w miejscu gdzie konczy sie noga to chyba pachwina nie??

Pati Belgia, małaMyszka lubią tę wiadomość

‹‹ 438 439 440 441 442 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ