SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szczepiłam córkę na wszystko i drugie dziecko też będę szczepiła na wszystko.
małaMyszka lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Hej dziewczyny
ja sie chcialam przywitac i lece pałaszowac dalej tort urodzinowy , co prawda urodziny mam raz na cztery lata bo z 29 lutego jestem , ale w tym roku obejde je zamiast 1 marca to 28 lutego. Postaram sie jednak o maly kawalek tego tortu bo przez ostatni tydzien + 1 kg . Co daje mi od poczatku ciazy +4 kg uhuhu. Sciskam was mocno , gratuluje udanych wizyt brzuchatki
Paula_071, magda sz, lys, niecierpliwa, mamasia, Cassie, małaMyszka, Aga89, psioszka11, sylwucha89, gosia.b, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ona88 nigdy nie poznałam osoby która urodziła się właśnie w tym terminie
ależ fuksiara powinnaś sobie dzielić wiek na 4
Wszystkiego najlepszego kochana, szczęśliwych kolejnych 5 miesięcy, dużo wsparcia od bliskich i zdróóówka :*
0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa - na facebooku widzialam ze sie odzywala chyba nawet dzis, ale fakt troche jej na forum nie bylo , przynajmniej u nas bo z tego co wiem to jeszcze na lipcowkach sie odzywa
magda sz - no tak , wiecznie mloda za to jestemdziekuje za zyczenia
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOna sto lat!!! Fajna data urodzenia
W Niemczech te 5w1 czy 6w1 to szczepionki obowiazkowe. Na ospe tez jest obowiazkowa i kilka innych o ktorych w PL nie slyszalam.
Na rota nie szczepilam i nie mam zamiaru szczepic. Duzo dzieci ma po tej szczepionce problemy brzuszkowe.0na88, Pati Belgia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja szczepie na wszystko co konieczne plus pneumokoki, ktore w Belgii za za darmo ale I na rota wirus tez bo moj synek chodzi do szkoly I nie bede ryzykowala. Marcela tez szczepilam na rota wirus I nie mial zadnych problemow brzuszkowych... w Belgii sa to szczepienia combo czhli kojarzone I ide tym systemem.
A ja pierwszy raz od wielu tygodni sobie leze:-) moj maz zabral syna na basen a ja przyjechalam do mamy, zjadlam pyszny obiad I teraz leze na kanapie:-) juz zapomnialam jakie to mile uczucie troche sie polenic:-)małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cassie ja tez dzis pojechalam z mezem I synem na zakupy ale koncem konca zostalam w aucie.
Od paru dni boli mnie brzuch, tak jakbym miala skurcze I brzuch mi twardnieje... nie wiem czy do szpigala nie jechac sprawdzic czy wszystko ok....małaMyszka, Cassie lubią tę wiadomość
-
Witam się pod koniec dnia...
Byłam na zajęciach, ale zerwałyśmy się z ostatniego wykładu... No i co??? Skasowałabym volvo, bo było w martwym punkcie. Dobrze, że kierowca zatrąbił, bo bym ładnie narozrabiała. Matko ... Nigdy mi się to nie zdarzyło. Nie wiem co się stało.
Chociaż nie powiem, pogoda się zrobiła jakaś taka nie ten tego... Szaro, mgliście nie wiem ciśnienie spadło?
Nie, nie wiem co się stało. Nie będę o tym myśleć. Na całe szczęście nikomu nic się nie stało uffff.
Na obiad wciągnęłam pierogi z kapustą i grzybami. Wydaje mi się, że bez drzemki się nie obejdzie... Już mnie muli...
Jutro znowu na 8 na zajęcia... I do 18 będę siedziała, bo same ćwiczenia mam i są obowiązkowe...
Oby ten dzień się skończył, a jutrzejszy był lepszy i bezpieczniejszyniecierpliwa, Pati Belgia, magda sz lubią tę wiadomość
-
Mi ostatnie 2 dni brzuch byl napiety i twardszy, ale bol temu nie towarzyszyl. Lyknelam magnez wczoraj popoludniu, wieczorem i dzis rano i ustapilo. Magnezu narazie juz nie lykam bo strasznie po nim wymiotuje. Dzis za to boli mnie jak chodze po lewej stronie w miejscu gdzie konczy sie noga to chyba pachwina nie??
Pati Belgia, małaMyszka lubią tę wiadomość