SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
małaMyszka wrote:Witam się pod koniec dnia...
Byłam na zajęciach, ale zerwałyśmy się z ostatniego wykładu... No i co??? Skasowałabym volvo, bo było w martwym punkcie. Dobrze, że kierowca zatrąbił, bo bym ładnie narozrabiała. Matko ... Nigdy mi się to nie zdarzyło. Nie wiem co się stało.
Chociaż nie powiem, pogoda się zrobiła jakaś taka nie ten tego... Szaro, mgliście nie wiem ciśnienie spadło?
Nie, nie wiem co się stało. Nie będę o tym myśleć. Na całe szczęście nikomu nic się nie stało uffff.
Na obiad wciągnęłam pierogi z kapustą i grzybami. Wydaje mi się, że bez drzemki się nie obejdzie... Już mnie muli...
Jutro znowu na 8 na zajęcia... I do 18 będę siedziała, bo same ćwiczenia mam i są obowiązkowe...
Oby ten dzień się skończył, a jutrzejszy był lepszy i bezpieczniejszyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 17:12
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Niecierpliwa tak to pachwina...
A ja nie wiem co mam z tym zrobic... Ale chyba dla spokojnego snu pojadę do szpitala...
Jasne, ze jesli cos Cie niepokoi to lepiej jedz sprawdzici koniecznie daj znac!
małaMyszka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie.
Dawno mnie nie bylo, jakaś leniwa jestem ostatnio.
U mnie super, od paru dni czuje delikatne ruchy malenstwa, apetyt dopisuje...juz 5 kg na plus.
Ostatnio zapisalam sie z kolezanka na warsztaty http://www.bezpiecznymaluch.com.pl/ , czy ktoras z was byla na tych warsztatach? ciekawa jestem co to takiego, ale mysle ze czegos ciekawego sie dowiem.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dopiero wróciłam do domu, jej ten pokaz termomixa był rewelacyjny ! CO TO ZA CUDO!! Upieklismy bułeczki, zrobilismy lody truskawkowe,surówke, zupe i danie z kurczaka i warzyw, potem dopadł tą maszyne tato i robił w niej drinki
No ja nie popróbowałam ale wszyscy się nieźle nimi jarali. Widziałam tez przepisy dla bobasów, tak samo jak te gerbery -marchewka z czyms tam, indyk z brokułami itp. no super ! Rodzice juz podpisali umówe i w nst tygodniu maszyna bedzie
Rodziców znajomi też byli i tez sie napalili i kupują;p
Dobrze ze rodzice beda to mieli bo ja bym nie byla w stanie wydac tyle kasy na taką rzecz, a tak to bede do nich przyjezdzac i robic jakies rzeczyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 17:26
Pati Belgia, małaMyszka, mamasia, Laura, Maniuś lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Jasne, ze jesli cos Cie niepokoi to lepiej jedz sprawdzic
i koniecznie daj znac!
-
Kkarolinaaaa wrote:Dopiero wróciłam do domu, jej ten pokaz termomixa był rewelacyjny ! CO TO ZA CUDO!! Upieklismy bułeczki, zrobilismy lody truskawkowe,surówke, zupe i danie z kurczaka i warzyw, potem dopadł tą maszyne tato i robił w niej drinki
No ja nie popróbowałam ale wszyscy się nieźle nimi jarali. Widziałam tez przepisy dla bobasów, tak samo jak te gerbery -marchewka z czyms tam, indyk z brokułami itp. no super ! Rodzice juz podpisali umówe i w nst tygodniu maszyna bedzie
Rodziców znajomi też byli i tez sie napalili i kupują;p
Dobrze ze rodzice beda to mieli bo ja bym nie byla w stanie wydac tyle kasy na taką rzecz, a tak to bede do nich przyjezdzac i robic jakies rzeczy
-
Małamyszka ja też miałam takie akcje, martwe punkty to dla mnie w ciąży standard. Miesiąc temu przestraszyłam po takiej akcji, nie byłam w stanie ustać na nogach jak już zaparkowałam, brzuch strasznie mnie rozbolał ze stresu i stwierdziłam że prędko na siedzenie kierowcy nie wsiądę. Teraz bujam się komunikacją choć i tu też mam przygody
w każdym razie zrobiłam się bezczelna i nie ma opcji żeby stać, wchodzę i od razu krzyczę przepraszam jestem w ciąży czy ktoś ustąpi mi miejsca???
Jak mam prowadzić samochód skoro potrafię włożyć pilota do lodówki i później szukać go pół dnia..
Dziewczyny mnie też kuje często gęsto, na tym etapie to norma. Wiadomo jak ból po leżeniu nie przejdzie to wypada sprawdzić.
Zjadłam bigos i wypiłam dziś pierwszą kawę od 5 miesięcy, bo bolała mnie głowa, maluch tak szalał że cały brzuch mi skakał! chciałam spać a tak dawał czadu że nie mogłam przestać się śmiaćalbo jakiś piłkarz albo karateka!
Lecę na "piwko" z przyjaciółmi z dzieciństwa i do kina na Snajpera. Buziole i miłego wieczorku :*Pati Belgia, niecierpliwa, małaMyszka, Aga89 lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieję bo seans o 21 a ja dziś w nocy mało spałam, a w dzień dzidzia mi nie dała więc musi być ciekawy
Kurcze nie jarajcie mnie tym termo coś tam bo ja jestem łasa na takie gadżety. Tato właśnie składa mój ulubiony wieszak- orbitrek -bo go przywieźliśmy do rodziców żeby było miejsce na łóżeczko...
Napalę się kupię, użyję 3 razy i... na tym się kończyPati Belgia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A ja idę na Greya. Miałam dzis iść ale pojadę do szpitala bo sie trochę obawiam. Zamiast przechodzić to sie nasila i coraz częściej mnie boli i to nie kłucie tylko coś jak skurcze... Do kina pójdę może w poniedziałek:-)
-
nick nieaktualnyWrocilismy
kupilam sliniaczki z kubusia puchatka ceratkowe
przecena z 9 na 2 euro. 2 staniki wiekszw sweterek i bluzke dla siebie
Nie bylabym soba gdybym nie kupila arbuza i gruszek.
Pati ja dzisiaj po nospie jestem.
No i ciagle mi niedobrze... zakupy to dla mnie tortura!mamasia, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny