SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
olinka wrote:hej dziewczyny
dziś się nie oddzywałm bo cały dzień fatalnie się czuje cisńienie słabe puls niby ok a ja cała się trzęse zmierzyłam dziś kilka razu cukier i tak rano miałam 85 po opiedzie godzine 121 przed kolacją 80 godzine 163 po 2h 154. jeszcze zmierze jak bede szła spać jaki jest. i teraz się zastanawiam czy to przez cukier tak cała się trzęsę a puls ok ? z tego co widać to cukier spada czyli to może jednak jest ok ten cukier. a może poprostu mam stary i popsuty glukometr.. eh.. mam dość tego wszystkiego jeszcze moja "kochana" szwagierka twierdzi że za bardzo się przejmuje i zwracam na to wszystko uwagę. no ale jak mam sie nie przejmować skoro ja się żle czuje. wszystko ok a siedze i nagle robi mi się nie dobrze gorąco i ręce zaczynają latać i mam wrażenie że serce mi nagle wyskoczy z klatki.małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj rozpoczynam 19tc. Jeszcze tydzien i polmetek
Musze sie zmobilizowac, zeby wdrapac sie na pietro i zrobic pranie. Oprocz tego w planie przygotowanie reszty dekoracji na tort. Jutro pieczenie przekladanie i pozostanie tylko poprzyklejac dekoracje i bedzie cacy
Pomimo, ze dopiero rozpoczynam zabawe z lukrem plastycznym, to jak skoncze te dekoracje, to bede sie brala za lepienie i rzezbienie szczerbatka z "Jak wytresowac smoka". Musze skonczyc przed swietamiDostalam figurke na wzor - zobaczymy co z tego bedzie. Jam nie wyjdzie, beda pingwiny z madagaskaru
mamasia, Maniuś, małaMyszka, KasiaeN., lys, bosa, Pati Belgia, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Ojej musialam nadrobic po wieczornej nieobecnosci:)
Ja chce rodzic naturalnie,ze wzgledu na samopoczucie po porodzie, bo jednak duzo szybciej dochodzi sie do siebie,no i wiekszosc znajomych mialo sn i mowia ze boli ale pozniej jest mega ulga i sie lata
Wiecie,chyba juz zaczynam cieszyc.sie ciaza, zaczyna do mnie docierac ze nosze w sobie moje dzieciatko i ze ma sie dobrze
Naprawde macie zachcianki?:p kurcze ja to w sumie jem jak przed ciaza,ani mniej ani napewno nie wiecej,jedynie wedliny mi sie nie chce,ale zachcianek za bardzo nie mam zeby czyms zagryzac cos:p
Ta moja ciaza jest mi laskawa,ani wymiotow,ani zachcianek:p
To chyba genetyczne,moja mama,ciocia i babcia tez tak przechodzily ciaze
Maniuś, małaMyszka, bosa, Pati Belgia, somebodytolove94 lubią tę wiadomość
-
Griszanka wrote:A ja dzisiaj rozpoczynam 19tc. Jeszcze tydzien i polmetek
Musze sie zmobilizowac, zeby wdrapac sie na pietro i zrobic pranie. Oprocz tego w planie przygotowanie reszty dekoracji na tort. Jutro pieczenie przekladanie i pozostanie tylko poprzyklejac dekoracje i bedzie cacy
Pomimo, ze dopiero rozpoczynam zabawe z lukrem plastycznym, to jak skoncze te dekoracje, to bede sie brala za lepienie i rzezbienie szczerbatka z "Jak wytresowac smoka". Musze skonczyc przed swietamiDostalam figurke na wzor - zobaczymy co z tego bedzie. Jam nie wyjdzie, beda pingwiny z madagaskaru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 08:37
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
ciezka noc mialam...nie moglam zasnac pozniej co chwile sie budzilam...i jak maz do pracy wychodzil to juz oczy jak 5 zl
takze moze ze 2 godz spalam...
Mycha,nie boj nicprzeciez za chwilke zobaczysz swoje cudenko
zycze Ci zeby bylo chlopcem,cobys ten zaklad z mezem wygrala
dawaj znac po wizycie!!! Kciuki zacisniete &&&
Ja chcialabym rodzic naturalnie o ile nie bedzie przeciwskazan...
Kuzwa w poniedzialek +15,a dzis zima i snieg sypie...marzec
A i razem z moim ALEXiatkiemwitamy pieknie wszystkich w 16 tygodniu
do wizyty 4 dni
małaMyszka, psioszka11, lys, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamasia wrote:Aaa. ... dziś dzień tesciowej
planujecie jakieś podarki/ telefon z zyczeniami/wizytę? Czy darujecie sobie
?
Bilet w jedna strone na bezludna wyspe :p
niecierpliwa, małaMyszka, KasiaeN., mamasia, psioszka11, lys, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:Karo a co w końcu dokupilas dla Taty? I jakimi pysznościami się raczylas?
Nie miałam pomysłów,ale jak byłam w sklepie zobaczyłam lizaka róże i kupiłam :p
A jakimi pysznosciami ? ojoj duuuzo! żeberka,roladki z piersi kurczaka z serem w sosiku smietanowym i duzo ciastamałaMyszka, mamasia, bosa lubią tę wiadomość
-
Heh ja też nie planuje żadnych telefonów, wizyt itp. Popieram Cassie.
Ja też witam się w 16 t.c.do wizyty 5 dni!
euforia, małaMyszka, KasiaeN., Maniuś, psioszka11, niecierpliwa, bosa, Cassie lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Hej ho!
Jeśli chodzi o poród to też bym chciała naturalnie, no ale zobaczymy jak to się skończy. Na rower bym nie wsiadła a to dlatego, ze tak jak Cassie pisała, mamy dobre i złe doświadczenia z przeszłości.Ja kochałam rower i mogłabym jeżdzić na nim całymi dniami.Ale dwa lata tremu miałam wypadek i złamałam na rowerze obie ręce na raz.Skończyło się operacją i do tej pory mam problem z prawą ręką także ja mam uraz i u mnie w grę wchodzi ewentualnie stacjonarny
Myszka trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze!I już niebawem będziesz nam tu pisać o swoim maleństwie
Miłego dnia!małaMyszka, bosa, Cassie lubią tę wiadomość
-
ainer85 wrote:mycha Ty pewnie pół nocy nie spałaś
pociesz się tym że już jesteś wypucowana na błysk, a ja dopiero muszę się za siebie zabrać, a wizyta na 15:00 ;/
jaki tu ruch od rana i to już od 5 rano!!
A noc? Zasnęłam może po 1, obudziłam się o 4:20, potem może zasnęłam o 6? Wstalam o 7 poleżałam i wzięłam się za śniadanie...ainer85, KasiaeN., mamasia, bosa lubią tę wiadomość