SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
a jeszcze chciała o rowerze: ostatnio coś wspomniałam o tym mężowi to mi powiedział, że normalna kobieta to może jeździć, ale ja absolutnie, bo ja sobie wiecznie krzywdę robię. w tamtym roku się przewróciłam, jak przeprowadzałam rower przez zakopianke!!! p więc chyba ma rację, ja sobie odpuszczę niestety, bo uwielbiam
małaMyszka, Cassie lubią tę wiadomość
-
A ja Wam powiem, że jest baaaardzo zdrowo. Tzn nawet przed ciążą nie jadłam chipsów, kanapek z Maka, zupek chińskich ani nie piłam coli. Ale teraz to jem nadzwyczaj porządnie, nawet nie tykam soków z kartonów tylko wyciskane/robione w domu, nie używam żadnej vegaty ani magi, tylko same zioła i sól i pieprz i muszę powiedzieć, że cellulit prawie cały mi zszedł! Mam taką piękną skórę jak nastolatka <serduszka>
psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Aga89 wrote:Ja czasami przejeżdżam przez Ełk jak na Białystok jadę do teściowej
Wiesz dla mnie Mazury to nowość. Mój A. dostał tu pracę i sprowadził się tu w sierpniu 2013 i dopiero wtedy pierwszy raz przyjechałam na mazury
Przez prawie 1,5 roku jeździliśmy do siebie po 500km w weekend także te drogi dały mi mocno w kość
Teraz od lutego wyprowadziłam się z Warszawy od rodziców i mieszkamy już razem
To była ciężka decyzja bo zostawiam za sobą całe życie- rodzinę, znajomych, pracę i zaczynam wszystko od nowa w nowym mieście
Mam nadzieję że szybko się tu zaaklimatyzuje
A ja mieszkam w Ełkuco prawda dopiero (aż) od 13 lat, ale zakochałam się w tym mieście. Tu znalazłam przyjaciół i miłość mojego życia
Aga89, somebodytolove94, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Neyla
moja siostra też nastawiła sie na tego graco symbio, stwierdziłą ze najzgrabniejszy i najlzejszy, a reszta to "cięzkie kabaryny", ja osobiście tez mialam ochote na niego ale spacerówka jak dla mnie mała, a chciałabym zeby maluch pojezdził do półtorej rokuNeyla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Neyla wrote:A ja mieszkam w Ełku
co prawda dopiero (aż) od 13 lat, ale zakochałam się w tym mieście. Tu znalazłam przyjaciół i miłość mojego życia
No ja przejazdem bywam w Ełku, mamy też tam znajomych i powiem że bardzo dobre wrażenie na mnie zrobiło to miasto
No ja mam nadzieję że też się tu odnajdęSwoją miłość życia już mam, zostają przyjaciele a później jakaś praca
Dlatego też zamierzam się wybrać na szkołę rodzenia, może tam poznam jakieś fajne babeczki, będziemy miały trochę wspólnych tematówniecierpliwa, Neyla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja zaraz zabieram sie za obiad placki ziemniaczane z dwoma sosikami tzatziki i pomidorowy pikantny mniam
wersje placka z sosem czosnkowym przywiozlam ze soba jako wspomnienie wakacji w Zakopanym ehh ... Ja tu o wakacjach a wiosny jeszcze nie ma
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
A ja właśnie wróciłam z Fado i przechodząc obok cukierni skusiłam się na pączka z serem i do tego pije teraz koktajl z truskawek. Na obiad schabowy, ziemniaczki i pekińska.
małaMyszka, Cassie, ainer85 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
I ja jestem z Ełku głównie, ale na koniec października przeprowadziłam się do swojego
a w Ełku bardzo często witam, nawet jutro wybieramy się do Castoramy i do rodziców
miasto niesamowicie urokliwe, w życiu nie zamieniłabym je na inne. Tutaj za to mam dookoła pola, lasy, ciszę, spokój..jest tak pięknie! I chyba dziś wezmę psa i przejdę się na długi spacer właśnie, bo jakiś ten dzień jest do kitu konkretnie
małaMyszka, Neyla lubią tę wiadomość
-
Uwaga świetne spodnie ciążowe!
Właśnie odebrałam od kuriera i już je mam na sobie!
Świetny materiał, miękki w dotyku, kupiłam rozmiar M i strzał w 10!
http://cangaroo.pl/pl/spodnie-ciazowe-taree.html
Aga89, małaMyszka, magda sz, mamasia, kasiuleek lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
chcebycmama wrote:Uwaga świetne spodnie ciążowe!
Właśnie odebrałam od kuriera i już je mam na sobie!
Świetny materiał, miękki w dotyku, kupiłam rozmiar M i strzał w 10!
http://cangaroo.pl/pl/spodnie-ciazowe-taree.html
A ruszyl cos juz Twoj brzuszek?? Bo moj dalej ledwo odstajemałaMyszka lubi tę wiadomość