SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
mamasia wrote:Gdzie zamawialas ciuszki
?
Przeglądałam wiele stron, tak z nudów ws umieI w końcu kupiłam w Smyku. Było trochę promocji, no i przede wszystkim było dużo neutralnych ubranek(brązy, beże, szarości)i dlatego się skusiłam.Ja kupowałam rozmiary 62 i 68. Bo to były akurat np.spodnie dresowe.Ale kupiłam też pięciopak body z krótkim rękawem, półśopichy, skarpety i śpiworek po przecenie
mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Zapisałam się do szkoły rodzenia przy szpitalu w którym chcę rodzić, zajęcia trwają 10 i są bezpłatne dla osób zameldowanych we Wrocławiu. Niestety zostały tylko zajęcia w ciągu dnia, więc będę musiała się urwać z pracy dwa razy w tygodniu;)
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:A czym bedziecie przykrywaly maluszki?? Bo ostatnio gdzies slyszalam, ze bezpieczniej w spiworku na pierwsze miesiace, zeby sie dziecko kolderka nie nakrylo
No ja właśnie ze względu na to kupiłam śpiworek. Moja siostra miała przy obu dziewczynkach i się świetnie sprawdził. Tylko ja kupiłam taki trochę cieplejszy w sumie jesienny bo nie wiadomo jak ciepło będzie kiedy urodzimy.Może wtedy być za ciepły.No ale jesień będzie za pasem także myślę, ze się przydamałaMyszka, niecierpliwa, Neyla lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Malamyszka a wiesz ile wazy maluszek??
Nie chcę nic pisać o wymiarach bo po prostu nie wiem. Najważniejsze, że rośnie, fika i ma się dobrze. Ustka ma takie śliczne!!!! Najpierw ssało kciuk a potem połykało wody płodowe. Widok niesamowity. 26 marca mamy kolejną wizytę i to będzie już takie niby połówkowe. Moja gin powiedziała, że chciałaby żebym zrobiła połówkowe u innego lekarza (podała mi dwa nazwiska) ze względu na lepszy sprzęt chyba. No ale nic jak mam zrobić to zrobię. Niestety będzie to dodatkowe usg ale trudno.
L4 mam do 7 maja, więc się nie martwię.KasiaeN., euforia, magda sz, niecierpliwa, somebodytolove94, Aga89, Neyla, gosia.b lubią tę wiadomość
-
O ja,ja jeszcze zupelnie nic nie mam,czasami rzuce okiem na ciuszki ale bez zamiarow kupowania:p
Bylam dzisiaj z mama na zakupach i dorwalam moj ulubiony ser zolty Bursztynek:) uwielbiam go!! I kupilam.sobie taka luzna tunike superowa jest:)
Myszko,widzisz! Stres byl niepotrzebny:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 17:58
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nasza druga psioszka
euforia, lys, magda sz, mamasia, KasiaeN., niecierpliwa, 0na88, 5ylwia, Aga89, Paula_071, rybka1988, sylwucha89, Neyla, Maniuś, psioszka11, Y, somebodytolove94, kasiuleek, Pati Belgia, futuremama, gosia.b, czarnaruda, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Witam kochane ciocie
oto ja w całej okazałości:
Mam 13 cm, waga 161Czuję się świetnie i rosnę jak na drożdżach
Miłego wieczoru!mamasia, KasiaeN., niecierpliwa, Aga89, witaminkab, ainer85, Paula_071, 0na88, magda sz, rybka1988, lys, małaMyszka, sylwucha89, Neyla, Maniuś, psioszka11, Y, somebodytolove94, kasiuleek, Pati Belgia, chcebycmama, futuremama, gosia.b, czarnaruda, zabka11 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:A wiadomo kim jestem
??
Pieknosci!!
Jeszcze trzyma rodziców w niepewnościnastępna wizyta dopiero 9 kwietnia! Ale przepiszę się na 2 żeby przed świętami się dowiedzieć.. Fajnie będzie przy świątecznym stole ogłosić nowinę
Szkoda, że się nie ujawniło bo siostra przygotowała mi 2 kartony ciuszków jeden dla dziewczynki, drugi dla chłopca.. No nic poczekamy. Najważniejsze, że wszystko dobrzeniecierpliwa, Aga89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasz wstydniś
niecierpliwa, ainer85, Cassie, mamasia, KasiaeN., lys, Paula_071, 5ylwia, magda sz, sylwucha89, Neyla, Maniuś, czarnaruda, psioszka11, Y, somebodytolove94, kasiuleek, Pati Belgia, chcebycmama, maaadzik1207, Aga89, witaminkab, gosia.b, zabka11 lubią tę wiadomość