SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mamasia wrote:O, nawet nie wiedziałam, że tam też mają szkołę rodzenia
ja raczej też będę rodzić na Klinikach, bo tam pracuje mój lekarz prowadzący
muszę się zgłębić w temat
Ale ja zakręt jestemprzecież przedostatnio jak czekałam na usg to oglądałam nawet zdjęcia brzuchatek z tej szkoły Bocianek
tylko myślałam, że są płatne. A od którego tygodnia się rozpoczynają?
małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
a to nasza słodka, mała stópka!!!
lys, rybka1988, niecierpliwa, sylwucha89, Neyla, czarnaruda, mamasia, somebodytolove94, kasiuleek, Pati Belgia, maaadzik1207, Aga89, gosia.b, zabka11 lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:Ale ja zakręt jestem
przecież przedostatnio jak czekałam na usg to oglądałam nawet zdjęcia brzuchatek z tej szkoły Bocianek
tylko myślałam, że są płatne. A od którego tygodnia się rozpoczynają?
Nie wiem... Wiem, że te na które idę zaczynają się 21 kwietnia i trwają do 30.06.2015. Jak ten kurs się skończy zaczyna się kolejny i trwa do końca sierpnia, więc ten późniejszy termin jest dla mnie za późno, bo będę rodzić na początku sierpnia pewnie. W ramach kursu są zajęcia ćwiczeniowe, spotkania z położna, ginekologiem i stomatologiem. A jaki lekarz prowadzi Twoją ciążę?
Tu masz numer: 717842388, bo coś ich strona kiepsko działa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 20:39
małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hej dziewczyny:-) ja dzisiaj wybralam polozna, ktora w ramach nfz zajmuje sie opieka od 21 tyg ciazy i oferuje 6 wizyt po narodzinach. Do tego szkola rodzenia 10 spotkan:-) jestem zadowolona z opinii i jak cos jest nie tak to przyjezdza na spotkania do domu:-)
małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
Hej, ja się muszę pochwalić, że byłam dziś na wizycie i będziemy mieli dziewuszkę
Bardzo się cieszę, choć raczej obstawiałam chłopca (bazując na tzw. przesądach, kalendarzu chińskim i śnie o synku).
Najważniejsze, że mała zdrowo rośnie, waży prawie 170g.
Muszę tylko zmienić manierę mówienia do brzuszka per "on", bo teraz to już nie pasuje.
psioszka11, małaMyszka, mamasia, sylwucha89, 5ylwia, Maniuś, Y, lys, somebodytolove94, KasiaeN., kasiuleek, niecierpliwa, chcebycmama, ainer85, Aga89, Cassie, magda sz, rybka1988, gosia.b, zabka11 lubią tę wiadomość
Córcia 2015 -
Bosz...ale Wam zazdroszczę tych wizyt! Ja cały czas się denerwuje czy wszystko ok, bo nic nie czuje, więc już chcę zobaczyć, a gdzie jeszcze do środy!?
Malutkie psioszki są bardzo fajne :)Ciocia duża psioszka trzyma kciuki!
Spadam do łóżeczka, miłego wieczorku.
Aaaa dziś znowu skusiłam się na McFlurrymałaMyszka, mamasia, somebodytolove94, niecierpliwa, ainer85 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Starsza siostra już pilnuje
mamasia, Maniuś, Y, lys, ekropka, niecierpliwa, psioszka11, aaaaga, Pati Belgia, chcebycmama, ainer85, Migotkaa, magda sz, Hermiona, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Nie wiem... Wiem, że te na które idę zaczynają się 21 kwietnia i trwają do 30.06.2015. Jak ten kurs się skończy zaczyna się kolejny i trwa do końca sierpnia, więc ten późniejszy termin jest dla mnie za późno, bo będę rodzić na początku sierpnia pewnie. W ramach kursu są zajęcia ćwiczeniowe, spotkania z położna, ginekologiem i stomatologiem. A jaki lekarz prowadzi Twoją ciążę?
Tu masz numer: 717842388, bo coś ich strona kiepsko działa.ja chodzę do J.Sliza. a jakaś deklaracje tam się wypełnia?
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:Bosz...ale Wam zazdroszczę tych wizyt! Ja cały czas się denerwuje czy wszystko ok, bo nic nie czuje, więc już chcę zobaczyć, a gdzie jeszcze do środy!?
Malutkie psioszki są bardzo fajne :)Ciocia duża psioszka trzyma kciuki!
Spadam do łóżeczka, miłego wieczorku.
Aaaa dziś znowu skusiłam się na McFlurrynie masz wyjścia
ale pomyśl, że niektóre mają gorzej
ja wizytę mam za dwa tygodnie - to dopiero idzie zwariować
małaMyszka, niecierpliwa, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
A co to Siostry jeszcze śpią ???!!!
Wstawaććććććććććć!!! Dzień Dobry!!!!Piątek , piąteczek, piątunio
Wyszykowałam męża do pracy i jakoś mam mega dużo energii. Ptaki za oknem ćwierkają, to napawa optymizmem. Staram sobie wmawiać tak,żeby przetrwać do środy:)
W planach zakupy i obiad- naleśniki ze szpinakiem i sosem pomidorowym.
Miłego piątku:)niecierpliwa, małaMyszka, ainer85, mamasia, magda sz, KasiaeN. lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Dzien dobry! Jasne, ze juz nie spia
Ja juz zdazylam zjesc sniadanie, a nawet poklocic sie z mezem i wyrzucic go do pracy, nie bedzie nas od rana denerwowal
Ja jeszcze godzinke poleze w lozeczku i zabieram'sie do roboty, musze usmazyc nalesniki na te krokiety (jak ja nie lubie stac godzine nad patelnia) i ogarnac chalupe przed najazdem kolezanek
Milego piatku!!małaMyszka, psioszka11, ainer85, somebodytolove94, KasiaeN. lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry ciężarówki ale mi sie dzisiaj dobrze spalo
maz na kanapie w salonie pilnowal naszej kotki bidula miala zabieg sterylizacji i trzeba pilnowac zeby nigdzie nie skakala wiec mialam cale lozko dla siebie wtulilam sie w poduche i tylko raz sie obudzilam na siusiu o 4.46 standardowo wstaje 2 do 3 razy po godzinie 1 po 3 i po 5
Ja mam wizyte 16 marca i tez juz nie moge sie doczekac az zobacze naszego ludzikamałaMyszka, psioszka11, ainer85, lys lubią tę wiadomość
-
Witajcie brzuchatki:-)
Gratulacje udanych wizyt. Piękne dzieciaczki!!!
Ja odkąd wzięłam nowy projekt cierpię na deficyt czasu ale staram sie Was podczytywać choć to trudne bo bardzo duzo piszecie;-) ale jestem z Wami;-)
Miłego dzionkamałaMyszka, psioszka11, ainer85, witaminkab, KasiaeN. lubią tę wiadomość
-
Witamy się w 5 miesiącu!!!!
Nocka jako taka... Obudziłam się po 3 wzięłam euthyrox i zasnęłam, ale wczorajsza wołowina dała się we znaki i mega bąki i wzdęcie nie opuszczało mnie do 6:40.
Plan na dzisiaj: Bank, jak co miesiąc do 7 dnia każdego miesiąca muszę ogarnąć. Serwis telefonów, może wymieniają szybki i moja będzie też naprawiona. Niestety albo sie uda i stracę 150 zł albo 600 zł. Przy tej drugiej opcji będzie pęknięta przez jakiś czas...
Zakupy na obiad - rybka pieczona w folii z zapiekanymi ziemniaczkami.
Może w lumpku będzie coś ciekawego...
No i w końcu muszę kupić prześcieradło z gumką.
A teraz dopijam herbatkę ubieram się ciepło i lecę pobiegać z małą.
Przymrozek jest to może ciepłe gacie założyć i trzy warstwy na cycuchy...
Miłego piątku Wam życzę!!!
Energii we mnie dzisiaj jak nigdy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 08:11
niecierpliwa, aaaaga, Pati Belgia, psioszka11, Maniuś, ainer85, mamasia, KasiaeN., czarnaruda, Neyla lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Dzień dobry ciężarówki ale mi sie dzisiaj dobrze spalo
maz na kanapie w salonie pilnowal naszej kotki bidula miala zabieg sterylizacji i trzeba pilnowac zeby nigdzie nie skakala wiec mialam cale lozko dla siebie wtulilam sie w poduche i tylko raz sie obudzilam na siusiu o 4.46 standardowo wstaje 2 do 3 razy po godzinie 1 po 3 i po 5
Ja mam wizyte 16 marca i tez juz nie moge sie doczekac az zobacze naszego ludzika
Aaaga 3 razy na siku???? Omg, ja wstaje raz ok 2.30 i mam serdecznie dosc bo potem ciezko mi zasnac zwlaszcza jak maz chRapiemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
No siusiam jak szalona w dzień tez chodze non stop ale z drugiej strony duzo pije wypijam cala butelkę wody plus ze 2 szklanki soku zawsze jedna szklanke mleka i to na wieczor wiec zbierze sie tych plynow troche
pytanko od kilku dni co rano jak sie obudze i delikatnie przeciagne to cale podbrzusze mi tak drga od srodka przypomina to drżenie skakanie powieki ale w brzuchu nie jest bolesne ale raczej nie przyjemne czy ktoras ma podobnie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 08:02
małaMyszka, niecierpliwa, magda sz lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry:)
Aga- ja tak nie mam,ale jak leze na boku np.lewym to czasami.czuje ciagniecie z prawej i na odwrot..
Jezeli chodzino siku to przed samym spaniem ide,w nocy ok 2-3 i jak tylko otworze oczy rano tez gonie :p takze nie jest zle
Nie wiem co na obiad ! ;omałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja mam dzisiaj specjalne zamowienie od męża na obiadek zeberka marynowane z piekarnika i pieczone ziemniaczki
Z racji lezenia to tylko raz w tygodniu wychodze na duze zakupy wiec staram sie zaplanowac obiadki na kilka dni do przodu a takich żeberek mam na dwa dni wiec z glowy
Planuje wybrac sie w weekend na targi musze wybrac to co mnie najbardziej interesuje bo nie moge tam niestety pol dnia spedzicmałaMyszka lubi tę wiadomość