SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaaga wrote:Co do kosmetykow oliwek kremow i innych to jakis czas temu trafilam na blog www.srokao.pl polecam laska testuje rozne rzeczy i zdroworozsadkowo opisuje mi otworzyla oczy np na temat kosmetykow i czym nas w nich truja masakra niektore kremy BB sa tak sztuczne ze moga na dluzsza mete zaburzyc gospodarke hormonalna organizmu. Szok ps duzo jest o kosmetykach dla dzieci
Ja mam spaczenie, ale wierzę, że jak kupuję w aptece to są dobrej jakości, jakoś się nie nacięłam do tej pory. Więc krem BB np. Eveline nie ma co porównywać do np. La roche posay. Ostatnio stałam się też fanką całej serii Biały Jeleń, całkiem przez przypadek, bo gdzieś przeczytałam, że to mydło świetnie dopiera białe kołnierzyki w koszuli, i się super sprawdziło (mój mąż codziennie chodzi w koszuli). Ostatnio leciała mi krew z nos i poleciało mi na piżamę i też bardzo dobrze zadziałało. Taki naturalny wybielacz:) A oprócz tego używam normalnie do mycia, tak samo jak szampon czy odżywkę tej serii.somebodytolove94, aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Kkarolinaaaa wrote:A u mnie akurat taniec z gwiazdami i mam wrazenie ze ibisz ma jakis wielki leb:D taki nieproporcjonalny:p
Uwielbiam Krzysia! Byłam mocno sceptycznie do niego nastawiona - a że włosy farbuje, botoksik, że nie radzi sobie z wiekiem etc. Poznałam go w tamtym roku, akurat robiłam imprezę, którą prowadził i od tamtej pory go uwielbiam. Ma wieeeelki dystans do siebie, jest bardzo profesjonalny, przyszedł 3 godziny wcześniej by być na naszych próbach, podpowiadał jak zrobić by było dobrze. Jest rewelacyjny, przegadałam z nim kilka godzin i niektórzy zaczęli się pytać czy jestem jego nową dziewczynąZaraz oblukam jego głowę
małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Mój mąż mówi, że Ibisz ma wielki łeb, bo ma czarną koszulę - gdyby miał białą to byłoby lepiej. Wygląda jak czarna plama z pływającą głową
Hahaha, mąż każe mi do niego dzwonić i powiedzieć mu, że ma nie zakładać czarnych koszul! Ale wywołałaś Karolina dyskusję u mnie w domu;)
małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Widzę, że jesteście już super przygotowane, ja nie mam absolutnie nic. Ale dobrze piszcie dużo, bo się czegoś dowiem. U mnie w rodzinie nie ma małych dzieci a dalsza rodzinę, która mogłaby ewentualnie pomóc mam na drugim końcu Polski. U męża jest tak samo. Ale pi polowkowym ruszam z zakupami.
Ja dziś już w łóżeczku, bo mąż wyszedł z kumplami na piwo, a ja rano do pracy wstaje.
Kurcze zawsze jak zaczynam pisać to zapominam połowy rzeczy, które chciałam napisać. Mam wrażenie, że zglupialam w tej ciąży, a na pewno jestem strasznie rozkojarzona.miłego wieczoru ☺niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
witaminkab u mnie identyczna sytuacja , wiec tez z ciekawoscia podczytuje co kto kupil lub co zamierza -ja jetsem zupelnie zielona , wiec szczegolnie bede podczytywac dziewczyny ktore juz dzieci posiadaja
mam wrazenie ze teraz jest wszystkiego za duzo... i ja w sklepie z akcesoriami dla dzieci dostalabym malpiego rozumu nakupowalabym multum nie potrzebnych gadzetow ktorych pewnie bym nie uzyla .
małaMyszka, niecierpliwa, Neyla, psioszka11, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Cassie dziękuję Kochana!!!! Uratowałaś mnie!!! Dzisiaj kolejna akcja z teściową i szwagierką (już chyba się nigdy nie odezwą)... Mam już tego dosyć, będę jechać wg listy. Wybiorę najlepszą dla mnie, zmodyfikuję ją lekko i będę działać od 26 marca! nie ma co...
mamasia, psioszka11, Cassie lubią tę wiadomość
-
Hehe dokladnie:p mebelki+materac+posciel -ok 2500 z moich obliczen bo juz ogladalam i sumowalam:)
Kolezanka z mezem maja zaraz do nas wpasc,kurcze,to taka niezapowiedziana wizyta i to o tej porze..no nic,jakos bede musiala dac rade wysiedziec..(normalnie to po 22 ide spac bo juz nie mam sil a ich jeszcze nie ma,wiec posiedza napewno do bardzo pozna). Zeby nie to ze dawno sie widzielismy to bym odmowila,ale chetnie ich zobacze,tylko mam nadzieje ze nie przesadza z godzina,ja spioch,maz rano do pracy.
Sie starzejemy,kiedys i o 22 nam nie przeszkadzalo ze ktos wpadl z flaszka :p a teraz papuciemałaMyszka, KasiaeN., niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Witamy się po wizycie a więc syn ma się dobrze jest duży i zdrowy
moja gin stwierdziła że waży już ok 450 gram??? ale to chyba raczej pomyłka.. Ogólnie to chyba przestawię suwaczek na datę z om bo mały już ten tydzień straty nadrobił
Gorzej z mamusią w poniedziałek mam się zgłosić do szpitala bo prawdopodobnie będę miała zakładany szew na szyjkę.. z tych emocji zapomniałam się spytać o kilka rzeczy ale w pn już pewnie więcej się dowiem.
Najważniejsze że synek rośnie zdrowo :)tylko niestety nie dostałam zdjęćmałaMyszka, lys, KasiaeN., psioszka11, Ewa123, somebodytolove94, mamasia, Maniuś, Cassie, 0na88, gosia.b lubią tę wiadomość