X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • somebodytolove94 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój to się cieszy, bardzo naturalny z niego człowiek :D Nawet jeśli o ciążę chodzi, na początku stwierdził, że po co mi lekarz, szpital jakiś...toć jestem kobietą, istotą stworzoną do macierzyństwa :D

małaMyszka lubi tę wiadomość

n59ytrd8vprkwr09.png
    0d1yqqmz0mxdy3yr.png

Wysłany: 6 marca 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a czy przypadkiem sód nie pomagała w walce z osadem i kamieniem?

n59ytrd8vprkwr09.png
    0d1yqqmz0mxdy3yr.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaga wrote:
    Co do kosmetykow oliwek kremow i innych to jakis czas temu trafilam na blog www.srokao.pl polecam laska testuje rozne rzeczy i zdroworozsadkowo opisuje mi otworzyla oczy np na temat kosmetykow i czym nas w nich truja masakra niektore kremy BB sa tak sztuczne ze moga na dluzsza mete zaburzyc gospodarke hormonalna organizmu. Szok ps duzo jest o kosmetykach dla dzieci

Ja mam spaczenie, ale wierzę, że jak kupuję w aptece to są dobrej jakości, jakoś się nie nacięłam do tej pory. Więc krem BB np. Eveline nie ma co porównywać do np. La roche posay. Ostatnio stałam się też fanką całej serii Biały Jeleń, całkiem przez przypadek, bo gdzieś przeczytałam, że to mydło świetnie dopiera białe kołnierzyki w koszuli, i się super sprawdziło (mój mąż codziennie chodzi w koszuli). Ostatnio leciała mi krew z nos i poleciało mi na piżamę i też bardzo dobrze zadziałało. Taki naturalny wybielacz:) A oprócz tego używam normalnie do mycia, tak samo jak szampon czy odżywkę tej serii.

somebodytolove94, aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.

Wysłany: 6 marca 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo, i ja słyszałam, że Biały Jeleń jest genialny :D

n59ytrd8vprkwr09.png
    0d1yqqmz0mxdy3yr.png
  • Martucha86 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tort super!!!! Podziwiam!
    Czas na Madagaskar III...A niech Stachu sobie oglądnie; ).
    Miłego wieczoru! !!!!

Ewa123, 0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość

5fo2vs9.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uzywam plynu do higieny intymnej bialy jelen:) super sa tez mydelka z jelenia te z dodatkami!

A u mnie akurat taniec z gwiazdami i mam wrazenie ze ibisz ma jakis wielki leb:D taki nieproporcjonalny:p

Y, małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    A u mnie akurat taniec z gwiazdami i mam wrazenie ze ibisz ma jakis wielki leb:D taki nieproporcjonalny:p

Uwielbiam Krzysia! Byłam mocno sceptycznie do niego nastawiona - a że włosy farbuje, botoksik, że nie radzi sobie z wiekiem etc. Poznałam go w tamtym roku, akurat robiłam imprezę, którą prowadził i od tamtej pory go uwielbiam. Ma wieeeelki dystans do siebie, jest bardzo profesjonalny, przyszedł 3 godziny wcześniej by być na naszych próbach, podpowiadał jak zrobić by było dobrze. Jest rewelacyjny, przegadałam z nim kilka godzin i niektórzy zaczęli się pytać czy jestem jego nową dziewczyną;) Zaraz oblukam jego głowę:)

małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż mówi, że Ibisz ma wielki łeb, bo ma czarną koszulę - gdyby miał białą to byłoby lepiej. Wygląda jak czarna plama z pływającą głową;) Hahaha, mąż każe mi do niego dzwonić i powiedzieć mu, że ma nie zakładać czarnych koszul! Ale wywołałaś Karolina dyskusję u mnie w domu;)

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Martucha86 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pan Ibisz...im starszy tym młodszy ;).

niecierpliwa, małaMyszka, magda sz, ekropka lubią tę wiadomość

5fo2vs9.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina materac i posciel za 2,5 tys?????? To co jest w tym materacu????

• witaminkab Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że jesteście już super przygotowane, ja nie mam absolutnie nic. Ale dobrze piszcie dużo, bo się czegoś dowiem. U mnie w rodzinie nie ma małych dzieci a dalsza rodzinę, która mogłaby ewentualnie pomóc mam na drugim końcu Polski. U męża jest tak samo. Ale pi polowkowym ruszam z zakupami.
    Ja dziś już w łóżeczku, bo mąż wyszedł z kumplami na piwo, a ja rano do pracy wstaje.
    Kurcze zawsze jak zaczynam pisać to zapominam połowy rzeczy, które chciałam napisać. Mam wrażenie, że zglupialam w tej ciąży, a na pewno jestem strasznie rozkojarzona.miłego wieczoru ☺

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaminkab u mnie identyczna sytuacja , wiec tez z ciekawoscia podczytuje co kto kupil lub co zamierza -ja jetsem zupelnie zielona , wiec szczegolnie bede podczytywac dziewczyny ktore juz dzieci posiadaja :) mam wrazenie ze teraz jest wszystkiego za duzo... i ja w sklepie z akcesoriami dla dzieci dostalabym malpiego rozumu nakupowalabym multum nie potrzebnych gadzetow ktorych pewnie bym nie uzyla .

małaMyszka, niecierpliwa, Neyla, psioszka11, witaminkab lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Kaarolina materac i posciel za 2,5 tys?????? To co jest w tym materacu????

Karolinie chodziło chyba o mebelki, materac i pościel za 2,5:)

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie dziękuję Kochana!!!! Uratowałaś mnie!!! Dzisiaj kolejna akcja z teściową i szwagierką (już chyba się nigdy nie odezwą)... Mam już tego dosyć, będę jechać wg listy. Wybiorę najlepszą dla mnie, zmodyfikuję ją lekko i będę działać od 26 marca! nie ma co...

mamasia, psioszka11, Cassie lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Karolinie chodziło chyba o mebelki, materac i pościel za 2,5:)

Meble napisala, ze 2 tys a z tymi, rzeczami 4,5 wiec sie lekko zdziwilam ;)

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe dokladnie:p mebelki+materac+posciel -ok 2500 z moich obliczen bo juz ogladalam i sumowalam:)

Kolezanka z mezem maja zaraz do nas wpasc,kurcze,to taka niezapowiedziana wizyta i to o tej porze..no nic,jakos bede musiala dac rade wysiedziec..(normalnie to po 22 ide spac bo juz nie mam sil a ich jeszcze nie ma,wiec posiedza napewno do bardzo pozna). Zeby nie to ze dawno sie widzielismy to bym odmowila,ale chetnie ich zobacze,tylko mam nadzieje ze nie przesadza z godzina,ja spioch,maz rano do pracy.
    Sie starzejemy,kiedys i o 22 nam nie przeszkadzalo ze ktos wpadl z flaszka :p a teraz papucie :D

małaMyszka, KasiaeN., niecierpliwa lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wozek 2200+mebelki ok 2000 + posciel i materac =4500 - tak to napisalam:)

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Wozek 2200+mebelki ok 2000 + posciel i materac =4500 - tak to napisalam:)

No to ja zle zrozumialam :D Az sie normalnie wystraszylam ;)

• Neyla Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaplanowałam pokoik w programie PRO100, ale pewnie i tak mi się do czerwca odmieni (wtedy planuję już wprowadzić plany w życie).

A jakie mebelki kupiłaś Karolina?

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
  • sylwucha89 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się po wizycie a więc syn ma się dobrze jest duży i zdrowy :) moja gin stwierdziła że waży już ok 450 gram??? ale to chyba raczej pomyłka.. Ogólnie to chyba przestawię suwaczek na datę z om bo mały już ten tydzień straty nadrobił :)
    Gorzej z mamusią w poniedziałek mam się zgłosić do szpitala bo prawdopodobnie będę miała zakładany szew na szyjkę.. z tych emocji zapomniałam się spytać o kilka rzeczy ale w pn już pewnie więcej się dowiem.

Najważniejsze że synek rośnie zdrowo :)tylko niestety nie dostałam zdjęć:/

małaMyszka, lys, KasiaeN., psioszka11, Ewa123, somebodytolove94, mamasia, Maniuś, Cassie, 0na88, gosia.b lubią tę wiadomość

010igox17g6i1nvn.png

74dij44j5nh33zfj.png
‹‹ 483 484 485 486 487 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ