X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka1988 wrote:
    O cholerka to zostaje allegro:-(

Mam czas ;) moze jak poznam plec to wpadnie mi w oko jakas paczka w ktorej beda czapeczki :)

małaMyszka lubi tę wiadomość

• somebodytolove94 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na ciuchlandzie dużo Marks&Spencer'a znalazłam, Convers'ów, H&M'a :D mamuśka natomiast spodnie z Hilfigera wyciągnęła ostatnio :D no i wszelkie ubranka dla malucha czy ciążówki dla siebie mam stamtąd, a jakości są świetnej i tanio :) najgorsze jest jednak jak handlarze się pchają na promocji "wszystko po 2zł", raz jedną starszą panią jak pociągneli to spodnie jej rozerwali, a mamuśce to nawet udało się od pani z tipsami oberwać XD ale kup nowiutkie buty z Geox za 2 zł, a sprzedaj za 100 ..

n59ytrd8vprkwr09.png
    0d1yqqmz0mxdy3yr.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, który wypoczynek według was jest lepszy:

-Rogówka
    -komplet 3+2+1

?

Aktualnie mamy 3+2+1, ale bedziemy zmieniac bo te co mamy sa w sumie ok,ale sa juz starowate i ta skóra zaczyna sie przecierac, rodzice je wezmą do domu na wiosce i dołożą nam do nowego i teraz zastanawiamy się co wybrac..na początku byłam za rogówka,a teraz juz sama nie wiem..

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ,

ja tez przegladalam wlasnie te paczuszki uzywanych ciuszkow dla niemowlakow i tez mam zamiar z takiej opcji skorzystac .. porzadnie przepiore i wyprasuje a maluch i tak ekspresowo z tych ubranek wyrosnie .

somebodytolove94, Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mojej mamy jest wielki wór z ubrankami. Moja ciotka miala 2 lumpeksy i jak likwidowała to powiedziałą paru osobom z rodziny zeby brały co chciały bo ona i tak to albo wezmie na szmaty albo do kontenera no i z mama rzuciłysmy sie na ubranka dla dzieci, nabrałysmy tego ogrom..ale ni cholery nie pamietam co tam jest bo to było z 4 lata temu;p wiec mama powiedziała ze jak wrócą (wyjechali sobie na urlop do poniedziałku) to popatrzymy co tam jest :)

somebodytolove94, Cassie, mamasia, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png

Wysłany: 7 marca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osobiście kierowałabym się w stronę kompletu 3+2+1. U rodziców mamy rogówkę i szczerze powiedziawszy zajmuje dużo miejsca i przy remoncie tak na prawdę nie mogliśmy nic większego zaprojektować, bo rogówka :) Dlatego też jak my w końcu weźmiemy się za salon, to będę swojego namawiała na komplet ;) Plusem rogówki było jednak to, że jak przyjechali goście to można było tą rogówkę rozłożyć i wygodnie się wyspać ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 15:42

n59ytrd8vprkwr09.png
    0d1yqqmz0mxdy3yr.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam u siebie narożnik a u rodziców 321 i wolę narożnik, można się wyciągnąć w dwie strony, rozłożyć nogi jak na leżance, z mężem zawsze jest bitwa kto będzie siedział w kącie żeby sobie nóżki wyłożyć. Do 321 trzeba podnóżek ale i tak się wygodnie nie rozłoży przed tv, no i mniej miejsca zajmuje. Z kolei na 321 zmieści się więcej gości.

No i zależy w jakim miejscu chcesz postawić u mnie nie było wątpliwości co i gdzie

mam cos takiego, 240 długość, powierzchnia do spania po rozłożeniu 180 na 240 także coś wspaniałego.
    d3ba3d2fcc131903m.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 15:55

somebodytolove94, niecierpliwa, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezeli chodzi o miejsce to to jest mało ważne bo w salon mamy bardzo duzy, jedynie na wygode. My teraz jak mamy 3 2 1 to nam podnóżków nie trzeba, ja leze zawsze na 2 a mąż na 3 i własnie teraz nie ma zadnej wojny bo to z automatu wychodzi ze ja tu a on tam :) Ale rogówki mi sie bardzo wizualnie podobają...;p

3i49bd3mn3g76zlc.png

Wysłany: 7 marca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taką bitwą o narożnik właśnie brat dwie górne jedynki na raz z baranka mi wybił jak do 1 klasy szłam .. Chryste jak ja chodziłam..jeszcze w okularach z Harry'ego Potter'a rodem :)

Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość

n59ytrd8vprkwr09.png
    0d1yqqmz0mxdy3yr.png
  • rybka1988 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie jak za 1 zl wyrzedawali dzieciece to sama jedna bylam w tych regalach. W Głogowie jakos ludzie nie szukaja rzeczy dla miemowlat;-)

89fb222d8f99a787cb58ecdeecb7f007.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • rybka1988 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    somebodytolove94 wrote:
    Taką bitwą o narożnik właśnie brat dwie górne jedynki na raz z baranka mi wybił jak do 1 klasy szłam .. Chryste jak ja chodziłam..jeszcze w okularach z Harry'ego Potter'a rodem :)
    Ha tez miałam takie okulary i nawe wołali na mnie Potter:@ ale przeszlam na soczewki:-)

somebodytolove94, małaMyszka lubią tę wiadomość

89fb222d8f99a787cb58ecdeecb7f007.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i rzeczy dla dzieci w lumpeksach są najmniej zniszczone i jest ich zawsze duzo:) ja pamietam ze brałysmy z mamą tylko to co nam sie podobało, nie brałysmy byle brac, a jest tego cały wielki worek na smieci :p mama to mówi ze 2 worki, ja juz sama nie pamietam, wiec we wtorek bedziemy przebierać co tam jest :)
    Wiadomo jeszcze sie dokupi cos,ale po co dzieciaczka odwalać w jakies super ubranka np. na noc albo jak sie siedzi w domu i nikt nie ma zamairu odwiedzic :) i tak jak to moja koleżanka : "i tak wszystko w kupie i wymiotach" :P

Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie wrocilam od tesciow podjadam truskawki i Was nadrabiam ;)

Co do ciucholandow kiedys wstydem dla mnie bylo tam wejsc, a teraz najwieksza frajda dla mnie jest wygrzebac tam jakas perelke, czesto kupuje nowa markowa rzec9 za grosze, w pracy nawet bylam modowym goru i kolezanki zawsze chcialy abym pomogla im cos wygrzebac, ale siebie potrafie ubrac komus juz znalezc nie ;)

MagdaSz. ja mam obwod brzucha 95 i to jak sie najem, ale mierze od paru tygodni i od miesiaca urosl 13 cm wiec to jest tak jak ze zrzucaniem wagi my tego nie widzimy, ale osoby ktore widza nas rzadko juz tak ;)

Cassie, magda sz, mamasia, somebodytolove94, małaMyszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Dziewczyny, który wypoczynek według was jest lepszy:

-Rogówka
    -komplet 3+2+1

?

Aktualnie mamy 3+2+1, ale bedziemy zmieniac bo te co mamy sa w sumie ok,ale sa juz starowate i ta skóra zaczyna sie przecierac, rodzice je wezmą do domu na wiosce i dołożą nam do nowego i teraz zastanawiamy się co wybrac..na początku byłam za rogówka,a teraz juz sama nie wiem..

W Polsce mielismy 3,2,1 teraz mam duza rogowke na L i powiem Ci ze nie wyobrazam sobie znowu przesiadki na 3,2,1

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie na takie male ubranka 56-62 nie warto wywalac fortuny zeby bylo nowe. Dziecko z tego migiem wyrosnie. No i albo uleje albo cos z pieluchy wyjdzie, zawsze cos.
    Na strojenie przyjedzie czas ;)

Cos mnie glowa zaczyna bolec...

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,dzisiaj pare razy poczulam takie delikatne cos,jakby mala banieczka mi w srodku pekla,najpierw 3 razy pod rzad i poten znowu to czulam,czy to jest moj dzieciaczek?

Martucha86, somebodytolove94, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane czy Wy tez macie tak jak ja, ze imie dla dziewczynki juz od lat mialam wybrane-Lena, a teraz wszystko mi sie zmienia?? Podoba mi sie Julka, ale zle kojarzy wiec odpada, Maja to imie z kolei podoba sie tesciowek takze, no i Zosia, ale to zas nie pasi mezowi. Moj maz juz nawet nie wie na jakim obecnie etapie imienia jestesmy na dzis dzien i twierdzi, ze nawet wagi nie przyklada bo znajac mnie do sierpnia 15 innych bedzie na tapecie. Coz ja na to moge, ze nie umiem sie zdecydowac :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina wg mnie tak

Niecierpliwa nie ja tak nie mam ;) pod tyl wzgledem jestem chyba zbyt stanowcza

• 5ylwia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina jak masz dużo miejsca to może taki w kształcie u? Mi się strasznie podobają :) na takich to się można dopiero "wybyczyć" ;-)

Pół dnia spędziłam przy garach.. Czekamy na gości, a plecy mi zaraz pekną..

magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 7 marca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łaa w kształcie u to by idealnie pasowała :D Zaraz poogladam :D!

3i49bd3mn3g76zlc.png
‹‹ 487 488 489 490 491 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ