SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja na ciuchlandzie dużo Marks&Spencer'a znalazłam, Convers'ów, H&M'a
mamuśka natomiast spodnie z Hilfigera wyciągnęła ostatnio
no i wszelkie ubranka dla malucha czy ciążówki dla siebie mam stamtąd, a jakości są świetnej i tanio
najgorsze jest jednak jak handlarze się pchają na promocji "wszystko po 2zł", raz jedną starszą panią jak pociągneli to spodnie jej rozerwali, a mamuśce to nawet udało się od pani z tipsami oberwać
ale kup nowiutkie buty z Geox za 2 zł, a sprzedaj za 100 ..
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, który wypoczynek według was jest lepszy:
-Rogówka
-komplet 3+2+1
?
Aktualnie mamy 3+2+1, ale bedziemy zmieniac bo te co mamy sa w sumie ok,ale sa juz starowate i ta skóra zaczyna sie przecierac, rodzice je wezmą do domu na wiosce i dołożą nam do nowego i teraz zastanawiamy się co wybrac..na początku byłam za rogówka,a teraz juz sama nie wiem..małaMyszka lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny ,
ja tez przegladalam wlasnie te paczuszki uzywanych ciuszkow dla niemowlakow i tez mam zamiar z takiej opcji skorzystac .. porzadnie przepiore i wyprasuje a maluch i tak ekspresowo z tych ubranek wyrosnie .
somebodytolove94, Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
U mojej mamy jest wielki wór z ubrankami. Moja ciotka miala 2 lumpeksy i jak likwidowała to powiedziałą paru osobom z rodziny zeby brały co chciały bo ona i tak to albo wezmie na szmaty albo do kontenera no i z mama rzuciłysmy sie na ubranka dla dzieci, nabrałysmy tego ogrom..ale ni cholery nie pamietam co tam jest bo to było z 4 lata temu;p wiec mama powiedziała ze jak wrócą (wyjechali sobie na urlop do poniedziałku) to popatrzymy co tam jest
somebodytolove94, Cassie, mamasia, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Osobiście kierowałabym się w stronę kompletu 3+2+1. U rodziców mamy rogówkę i szczerze powiedziawszy zajmuje dużo miejsca i przy remoncie tak na prawdę nie mogliśmy nic większego zaprojektować, bo rogówka
Dlatego też jak my w końcu weźmiemy się za salon, to będę swojego namawiała na komplet
Plusem rogówki było jednak to, że jak przyjechali goście to można było tą rogówkę rozłożyć i wygodnie się wyspać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 15:42
-
Ja mam u siebie narożnik a u rodziców 321 i wolę narożnik, można się wyciągnąć w dwie strony, rozłożyć nogi jak na leżance, z mężem zawsze jest bitwa kto będzie siedział w kącie żeby sobie nóżki wyłożyć. Do 321 trzeba podnóżek ale i tak się wygodnie nie rozłoży przed tv, no i mniej miejsca zajmuje. Z kolei na 321 zmieści się więcej gości.
No i zależy w jakim miejscu chcesz postawić u mnie nie było wątpliwości co i gdzie
mam cos takiego, 240 długość, powierzchnia do spania po rozłożeniu 180 na 240 także coś wspaniałego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 15:55
somebodytolove94, niecierpliwa, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Jezeli chodzi o miejsce to to jest mało ważne bo w salon mamy bardzo duzy, jedynie na wygode. My teraz jak mamy 3 2 1 to nam podnóżków nie trzeba, ja leze zawsze na 2 a mąż na 3 i własnie teraz nie ma zadnej wojny bo to z automatu wychodzi ze ja tu a on tam
Ale rogówki mi sie bardzo wizualnie podobają...;p
-
u mnie jak za 1 zl wyrzedawali dzieciece to sama jedna bylam w tych regalach. W Głogowie jakos ludzie nie szukaja rzeczy dla miemowlat;-)
-
somebodytolove94 wrote:Taką bitwą o narożnik właśnie brat dwie górne jedynki na raz z baranka mi wybił jak do 1 klasy szłam .. Chryste jak ja chodziłam..jeszcze w okularach z Harry'ego Potter'a rodem
somebodytolove94, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
No i rzeczy dla dzieci w lumpeksach są najmniej zniszczone i jest ich zawsze duzo:) ja pamietam ze brałysmy z mamą tylko to co nam sie podobało, nie brałysmy byle brac, a jest tego cały wielki worek na smieci :p mama to mówi ze 2 worki, ja juz sama nie pamietam, wiec we wtorek bedziemy przebierać co tam jest
Wiadomo jeszcze sie dokupi cos,ale po co dzieciaczka odwalać w jakies super ubranka np. na noc albo jak sie siedzi w domu i nikt nie ma zamairu odwiedzici tak jak to moja koleżanka : "i tak wszystko w kupie i wymiotach"
Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja wlasnie wrocilam od tesciow podjadam truskawki i Was nadrabiam
Co do ciucholandow kiedys wstydem dla mnie bylo tam wejsc, a teraz najwieksza frajda dla mnie jest wygrzebac tam jakas perelke, czesto kupuje nowa markowa rzec9 za grosze, w pracy nawet bylam modowym goru i kolezanki zawsze chcialy abym pomogla im cos wygrzebac, ale siebie potrafie ubrac komus juz znalezc nie
MagdaSz. ja mam obwod brzucha 95 i to jak sie najem, ale mierze od paru tygodni i od miesiaca urosl 13 cm wiec to jest tak jak ze zrzucaniem wagi my tego nie widzimy, ale osoby ktore widza nas rzadko juz takCassie, magda sz, mamasia, somebodytolove94, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKkarolinaaaa wrote:Dziewczyny, który wypoczynek według was jest lepszy:
-Rogówka
-komplet 3+2+1
?
Aktualnie mamy 3+2+1, ale bedziemy zmieniac bo te co mamy sa w sumie ok,ale sa juz starowate i ta skóra zaczyna sie przecierac, rodzice je wezmą do domu na wiosce i dołożą nam do nowego i teraz zastanawiamy się co wybrac..na początku byłam za rogówka,a teraz juz sama nie wiem..
W Polsce mielismy 3,2,1 teraz mam duza rogowke na L i powiem Ci ze nie wyobrazam sobie znowu przesiadki na 3,2,1małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokladnie na takie male ubranka 56-62 nie warto wywalac fortuny zeby bylo nowe. Dziecko z tego migiem wyrosnie. No i albo uleje albo cos z pieluchy wyjdzie, zawsze cos.
Na strojenie przyjedzie czas
Cos mnie glowa zaczyna bolec...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kochane czy Wy tez macie tak jak ja, ze imie dla dziewczynki juz od lat mialam wybrane-Lena, a teraz wszystko mi sie zmienia?? Podoba mi sie Julka, ale zle kojarzy wiec odpada, Maja to imie z kolei podoba sie tesciowek takze, no i Zosia, ale to zas nie pasi mezowi. Moj maz juz nawet nie wie na jakim obecnie etapie imienia jestesmy na dzis dzien i twierdzi, ze nawet wagi nie przyklada bo znajac mnie do sierpnia 15 innych bedzie na tapecie. Coz ja na to moge, ze nie umiem sie zdecydowac
-
nick nieaktualny