SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie w 5 miesiacu:-)
Piekna pogoda u mnie wiec idealna na grila.
Wszystkiego najlepszego z okazji naszego swieta:-)niecierpliwa, Maniuś, małaMyszka, mamasia, lys, Martucha86, Laura, Cassie, czarnaruda, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Kobietki! Wszystkim nam zycze aby ten dzien byl wyjatkowy, a dla tych ktore spodziewaja sie coreczek podwojnie!
Czarnaruda nie przejmuj sie takimi rzeczami! A co ja mam powiedziec, jak to moj osobistyczny maz jest zawiedziony, ze nie bedzie syna, a corka i wiesz co Ci powiem?? Na poczatku bylo mi przykro, a teraz to sie z nim nawet na ten temat przekomarzam
Dostalam wczoraj od tesciowej galaretke z kurczaka i chwile po tym jak ja zjadlam wiedzialam, ze to nie byl dobry wybor na sniadanie. Czy ktoras z Was nadal wymiotuje czy mam czuc sie zaszczycona??
Maniuś, małaMyszka, mamasia, lys, Laura, Cassie, czarnaruda lubią tę wiadomość
-
Cześć kobietki
My również z okazji tego pięknego dnia życzymy aby każda z nas jako kobieta spełniła się w swoich wszystkich życiowych rolach, zawsze była silna i podołała życiowym sytuacjom jakie zsyła los, kto jak nie my trzymamy w ryzach ten cały świat ? :*
Ja tak sobie teraz myślę że jakoś zaczynam te role życiowe odgrywać po kolei, samą w sobie rolę kobiety od urodzenia, rolę żony od 10 miesięcy, teraz czas na najpiękniejszą rolę- matki(brakuje jeszcze kochanki- ale kochanka w szafie brak
Niecierpliwa chyba jesteś jedną z niewielu które to jeszcze trzyma, ja nie wymiotowałam prawie miesiąc aż do wczoraj kiedy mąż takiego bąka puścił że ledwo dobiegłam do kibelka...nie odzywałam się do chama cały dzień.
No to wspaniałego dnia, niech nasi życiowi mężczyźni dziś skaczą wokół nasWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 09:20
mamasia, niecierpliwa, Pati Belgia, aaaaga, lys, Martucha86, Laura, somebodytolove94, Cassie, Maniuś, małaMyszka, czarnaruda, psioszka11, Paula_071, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Kochane Kobietki
samych wspaniałości Wam życzę, cudownych dzieciaczków i pomyślnych dalszych dni ciąży
A ja się witam w 20 tygodniuo raju, toż to za chwile druga połowa, a bellybes podpowiada by zacząć organizować rzeczy dla maluszka
Wyśmienitej niedzieli my zaraz do kościoła, a potem do teściówcałuski :-*
niecierpliwa, Pati Belgia, lys, Laura, Cassie, Maniuś, małaMyszka, psioszka11, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry:)
Wszystkiego najlepszego kobietki!
Wczoraj wchodzac do znajomych uslyszalam tyle komplementow ! Ze pieknie wygladam,ze ladny zgrabny brzuszek, ze nic nie tyje itp.
Cassie- ale wypas ta rogowka! A jak z utrzymaniem materialu? My mamy teraz skorzane i chcemy kupic tez skorzane bo jednak jak cos sie wyleje to nic sie nie dzieje,tylko wytrzec i po sprawie. Ale ksztalt i wielkosc superowa !!lys, Laura, Cassie, Maniuś, małaMyszka, czarnaruda lubią tę wiadomość
-
Witam was gorąco, składam życzenia wszystkiego, co najlepsze
U nas dziś pięknie, 8 na plusie, bobas dał mi dziś godzinę dłużej pospać
Niecierpliwa nie martw sięja w sumie ciąży swojej nie czuję, bo mi praktycznie nic nie dolega
ale jak poczuję gotowaną parówkę, albo jak wstanę i nie zdążę jeszcze zjeść, a ktoś w kuchni pali to i mnie ciągnie, także spokojnie
Czarnaruda, powiem Ci, że mieszkamy z mamą mojego N, no i u nas to oczywiście wnusia będzie, najlepiej w jej urodziny, a w sumie jak w terminie to na Matki Boskiej Zielnej; nazwij Ania, to drugie pokolenie będzie i tyle, co mnie do czarnej nerwicy doprowadzało. To już nie chodzi o to, że chciałabym synka, bo córeczkę przecież będę kochała równie mocno, ale to gadanie.. No i jak to już jakoś opanowałam i zaczęłam szukać imienia dla synka (zawsze w zanadrzu warto mieć), to teraz mi imię dalej wybiera -.- Janek nie, bo dziadek Janek, może Krzysiu, bo te ostatnie wypadki, a święty Krzysztof patron dróg to bronić będzie..Każde jedne ubranko, które dostanę, muszę pokazać, babcia będzie czytać bajki, biblię. Masakra. Czuję, że ciężka batalia jeszcze przede mną będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 11:37
Cassie, Maniuś, małaMyszka, lys, Laura, czarnaruda, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Wszystkiego najlepszego z Okazji Dnia Kobiet
karolina mamy polozone biale narzuty z Ikeapoki co kanapa ma 4 lata i ani jednej plamki
zmieniajac narzute odkurzam i dalej jest czysta
czarnaruda plcia i imienia dla dziecka nikomu nie dogodzisz, wiem to po mojej rodzinie ale nie bede sie rozpisywac. To Wasze dziecko wiec innym h... do tego
U Nas cudownie, slonce grzeje a mnie od wczoraj glowa pobolewa. Nie chce brac tabletek bo nie boli az tak mocno wiec poki co wytrzymuje.
Ale... jutro wizyta!!! Hurra
W zasadzie dopiero o 17 wiec caly dzien bede pewnie po scianach chodzila
Wrzuce Wam moj pomysl na dzisiejszy obiad: kluski slaskie + kurczak z ananasem (na slodko).
Milego dnia :*
małaMyszka, lys, Maniuś, Laura, czarnaruda, niecierpliwa, mamasia, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Cześć!!!
Najlepszości:)!!!
Ależ miałam wczoraj wyjca...ciągle mnie coś rozklejalo...ryczałam trzy razy.
Skończyło się po włączeniu piosenek Arki Noego...hehehe...nie mam pojęcia skąd mi się to wzięło...Krzysiek jak wszedł do domu to zamarł bo takie przeboje u nas nie są codziennością. Myślał że sąsiadom odbiło i tak głośno słuchają z dziećmi. Opowiedziałam mu o swoim udreczeniu...z pełną powagą stwierdził " Nie martw się to przez te hemoroidy...tzn. hormony" po czym ryczac ze śmiechu wyszedł z pokoju
. Zero zrozumienia dla powagi sytuacji.
Ciąża, ciąża, ciąża ach to ty!!!
Przyjemności!
lys, małaMyszka, Cassie, Maniuś, Laura, czarnaruda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cassie ja tez mam jutro wizyte
ale dopiero o 19.30
kto jeszcze jutro wizytuje???bo cos mi sie wydaje ze jest sporo na jutro
czekam na info
no bo ja to o tej godzinie to pewnie bede ostatnia z Was
nie moge sie doczekac
Neyla, Laura, Cassie, niecierpliwa, mamasia, małaMyszka, Y lubią tę wiadomość
-
Hej dziewuszki. Wszystkiego naj w naszym dniu. Ja juz dzisiaj uswiadomilam meza, ze to moje swieto i ma o mnie dbac... poszlismy na zakupy i spacer, a wrocilam praktycznie na czworaka- mdlalam co kilka metrow. Nie wiem czy to cisnienie, czy liche sniadanie
wiecej tego przerabiac nie chce
Teraz leze i czekam az 'katering' podjedzie pod nos ... Jak swieto to swieto!lys, Laura, Cassie, małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Cassie ja tez mam jutro wizyte
ale dopiero o 19.30
kto jeszcze jutro wizytuje???bo cos mi sie wydaje ze jest sporo na jutro
czekam na info
no bo ja to o tej godzinie to pewnie bede ostatnia z Was
nie moge sie doczekac
Ja tez jutro ide do ginka...juz o 7 bede koczowala przed przychodnia, bo taaakie kolejki.Cassie, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
a ja mam jutro dentyste i powiem szczerze sram po gaciach ze stresu ... ehh plomba mi wypadla z 2 miesiące temu i pora w koncu iść ... ale tak sobie trenuje otwieranie buzi i po kilku sekundach z otwartą gębą odruch wymiotny a co dopiero jak mi zacznie tam grzebać ehhh ciekawe czy pan dr będzie zadowolony jak na niego zwrócę śniadanie
a to moja pierwsza wizyta u nowego dentysty ... chyba mnie zapamięta
była już któraś z Was u dentysty w ciązy i ma jakieś doświadczenia, rady?Neyla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze nie bylam... Tez sie boje dentysty, na szczescie jeszcze nic mi nie wypadlo. Moja najwieksza fobia to wszystkie plomby wypadajace naraz
Myje zeby jak szalona, nitkuje i plucze plyem...byleby uniknac dentysty.
Aska87, somebodytolove94, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Neyla wrote:Ja jeszcze nie bylam... Tez sie boje dentysty, na szczescie jeszcze nic mi nie wypadlo. Moja najwieksza fobia to wszystkie plomby wypadajace naraz
Myje zeby jak szalona, nitkuje i plucze plyem...byleby uniknac dentysty.
no mi niestety poprzednia dentystka fuszerke chyba odwaliła bo ta plomba niecałe 2 lata wytrzymałaa inne mam po 7 lat i nic się nie dzieje ehh
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej, ale piękny dzień dzisiaj.
Życzę nam wszystkim najlepszego, spełnienia marzeń, szczególnie tych związanych z naszymi dzieciaczkami.
Dziękuje Wam wszystkim za miłe słowa, oczywiście macie rację, głupie komentarze trzeba ignorować, a nie brać do siebie. Dzisiaj już mi przeszło. Mężuś się bardzo cieszy z córeczki, aż jestem w szoku!
Ja do dentysty muszę się zapisać na kontrolę, tak na wszelki wypadek, ale to w następnym miesiącu.
Miłego dnia Kobietki!Laura, Cassie, lys, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
Córcia 2015 -
nick nieaktualny