Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 5 miesiacu:-)

Piekna pogoda u mnie wiec idealna na grila.
    Wszystkiego najlepszego z okazji naszego swieta:-)

niecierpliwa, Maniuś, małaMyszka, mamasia, lys, Martucha86, Laura, Cassie, czarnaruda, psioszka11 lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Kobietki! Wszystkim nam zycze aby ten dzien byl wyjatkowy, a dla tych ktore spodziewaja sie coreczek podwojnie! :)

Czarnaruda nie przejmuj sie takimi rzeczami! A co ja mam powiedziec, jak to moj osobistyczny maz jest zawiedziony, ze nie bedzie syna, a corka i wiesz co Ci powiem?? Na poczatku bylo mi przykro, a teraz to sie z nim nawet na ten temat przekomarzam ;)

Dostalam wczoraj od tesciowej galaretke z kurczaka i chwile po tym jak ja zjadlam wiedzialam, ze to nie byl dobry wybor na sniadanie. Czy ktoras z Was nadal wymiotuje czy mam czuc sie zaszczycona :/ ??

Maniuś, małaMyszka, mamasia, lys, Laura, Cassie, czarnaruda lubią tę wiadomość

• magda sz Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobietki :) My również z okazji tego pięknego dnia życzymy aby każda z nas jako kobieta spełniła się w swoich wszystkich życiowych rolach, zawsze była silna i podołała życiowym sytuacjom jakie zsyła los, kto jak nie my trzymamy w ryzach ten cały świat ? :*

Ja tak sobie teraz myślę że jakoś zaczynam te role życiowe odgrywać po kolei, samą w sobie rolę kobiety od urodzenia, rolę żony od 10 miesięcy, teraz czas na najpiękniejszą rolę- matki :) (brakuje jeszcze kochanki- ale kochanka w szafie brak :)

Niecierpliwa chyba jesteś jedną z niewielu które to jeszcze trzyma, ja nie wymiotowałam prawie miesiąc aż do wczoraj kiedy mąż takiego bąka puścił że ledwo dobiegłam do kibelka... :/ nie odzywałam się do chama cały dzień.

No to wspaniałego dnia, niech nasi życiowi mężczyźni dziś skaczą wokół nas :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 09:20

mamasia, niecierpliwa, Pati Belgia, aaaaga, lys, Martucha86, Laura, somebodytolove94, Cassie, Maniuś, małaMyszka, czarnaruda, psioszka11, Paula_071, witaminkab lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane Kobietki :-) samych wspaniałości Wam życzę, cudownych dzieciaczków i pomyślnych dalszych dni ciąży :-)

A ja się witam w 20 tygodniu :-) o raju, toż to za chwile druga połowa, a bellybes podpowiada by zacząć organizować rzeczy dla maluszka :-)

Wyśmienitej niedzieli my zaraz do kościoła, a potem do teściów ;-) całuski :-*

niecierpliwa, Pati Belgia, lys, Laura, Cassie, Maniuś, małaMyszka, psioszka11, witaminkab lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:)

Wszystkiego najlepszego kobietki!:)

Wczoraj wchodzac do znajomych uslyszalam tyle komplementow ! Ze pieknie wygladam,ze ladny zgrabny brzuszek, ze nic nie tyje itp.:)

Cassie- ale wypas ta rogowka! A jak z utrzymaniem materialu? My mamy teraz skorzane i chcemy kupic tez skorzane bo jednak jak cos sie wyleje to nic sie nie dzieje,tylko wytrzec i po sprawie. Ale ksztalt i wielkosc superowa !!

lys, Laura, Cassie, Maniuś, małaMyszka, czarnaruda lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kobitki! Wszystkiego dobrego w dzisiejszym dniu, zdrowia, zero trosk i dużo pozytywnego myślenia, tak abyśmy mogły góry przenosić!

Laura, Cassie, Maniuś, małaMyszka, czarnaruda, niecierpliwa, mamasia lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Andzia 34 Ekspertka

Wysłany: 8 marca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobietki wszystkiego dobrego w nasz dzień :) okrągłych brzuszków i dobrych humorków

Laura, Cassie, Maniuś, małaMyszka, czarnaruda, niecierpliwa, mamasia, psioszka11, witaminkab lubią tę wiadomość

sbgosbt.png

74dn1tf.png

• Laura Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 08:45

Cassie, Maniuś, małaMyszka, lys, czarnaruda, niecierpliwa, mamasia, psioszka11, witaminkab lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• somebodytolove94 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was gorąco, składam życzenia wszystkiego, co najlepsze :D U nas dziś pięknie, 8 na plusie, bobas dał mi dziś godzinę dłużej pospać ;)
    Niecierpliwa nie martw się ;) ja w sumie ciąży swojej nie czuję, bo mi praktycznie nic nie dolega :D ale jak poczuję gotowaną parówkę, albo jak wstanę i nie zdążę jeszcze zjeść, a ktoś w kuchni pali to i mnie ciągnie, także spokojnie ;)
    Czarnaruda, powiem Ci, że mieszkamy z mamą mojego N, no i u nas to oczywiście wnusia będzie, najlepiej w jej urodziny, a w sumie jak w terminie to na Matki Boskiej Zielnej; nazwij Ania, to drugie pokolenie będzie i tyle, co mnie do czarnej nerwicy doprowadzało. To już nie chodzi o to, że chciałabym synka, bo córeczkę przecież będę kochała równie mocno, ale to gadanie.. No i jak to już jakoś opanowałam i zaczęłam szukać imienia dla synka (zawsze w zanadrzu warto mieć :)), to teraz mi imię dalej wybiera -.- Janek nie, bo dziadek Janek, może Krzysiu, bo te ostatnie wypadki, a święty Krzysztof patron dróg to bronić będzie..Każde jedne ubranko, które dostanę, muszę pokazać, babcia będzie czytać bajki, biblię. Masakra. Czuję, że ciężka batalia jeszcze przede mną będzie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 11:37

Cassie, Maniuś, małaMyszka, lys, Laura, czarnaruda, niecierpliwa lubią tę wiadomość

n59ytrd8vprkwr09.png
    0d1yqqmz0mxdy3yr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Wszystkiego najlepszego z Okazji Dnia Kobiet :D

karolina mamy polozone biale narzuty z Ikea ;) poki co kanapa ma 4 lata i ani jednej plamki :) zmieniajac narzute odkurzam i dalej jest czysta :)

czarnaruda plcia i imienia dla dziecka nikomu nie dogodzisz, wiem to po mojej rodzinie ale nie bede sie rozpisywac. To Wasze dziecko wiec innym h... do tego ;)

U Nas cudownie, slonce grzeje a mnie od wczoraj glowa pobolewa. Nie chce brac tabletek bo nie boli az tak mocno wiec poki co wytrzymuje.

Ale... jutro wizyta!!! Hurra
    W zasadzie dopiero o 17 wiec caly dzien bede pewnie po scianach chodzila ;)

Wrzuce Wam moj pomysl na dzisiejszy obiad: kluski slaskie + kurczak z ananasem (na slodko).

Milego dnia :*

małaMyszka, lys, Maniuś, Laura, czarnaruda, niecierpliwa, mamasia, psioszka11 lubią tę wiadomość

• Martucha86 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!!!
    Najlepszości:)!!!

Ależ miałam wczoraj wyjca...ciągle mnie coś rozklejalo...ryczałam trzy razy :D.
    Skończyło się po włączeniu piosenek Arki Noego...hehehe...nie mam pojęcia skąd mi się to wzięło...Krzysiek jak wszedł do domu to zamarł bo takie przeboje u nas nie są codziennością. Myślał że sąsiadom odbiło i tak głośno słuchają z dziećmi :). Opowiedziałam mu o swoim udreczeniu...z pełną powagą stwierdził " Nie martw się to przez te hemoroidy...tzn. hormony" po czym ryczac ze śmiechu wyszedł z pokoju :). Zero zrozumienia dla powagi sytuacji.

Ciąża, ciąża, ciąża ach to ty ;););)!!!

Przyjemności!

lys, małaMyszka, Cassie, Maniuś, Laura, czarnaruda lubią tę wiadomość

5fo2vs9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powoli wpadalam w panike bo kulki 2 dni nie czulam, tyle co chcialam wstac i isc gotowac obiad moj brzuch zaczal sie ruszac ;) uwielbia to uczucie!

Martucha86, Neyla, Laura, czarnaruda, małaMyszka, Y lubią tę wiadomość

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie ja tez mam jutro wizyte :) ale dopiero o 19.30 :/ kto jeszcze jutro wizytuje???bo cos mi sie wydaje ze jest sporo na jutro :) czekam na info <3 no bo ja to o tej godzinie to pewnie bede ostatnia z Was :/ nie moge sie doczekac <3

Neyla, Laura, Cassie, niecierpliwa, mamasia, małaMyszka, Y lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Neyla Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki. Wszystkiego naj w naszym dniu. Ja juz dzisiaj uswiadomilam meza, ze to moje swieto i ma o mnie dbac... poszlismy na zakupy i spacer, a wrocilam praktycznie na czworaka- mdlalam co kilka metrow. Nie wiem czy to cisnienie, czy liche sniadanie :/ wiecej tego przerabiac nie chce :(

Teraz leze i czekam az 'katering' podjedzie pod nos ... Jak swieto to swieto!

lys, Laura, Cassie, małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
  • Neyla Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    Cassie ja tez mam jutro wizyte :) ale dopiero o 19.30 :/ kto jeszcze jutro wizytuje???bo cos mi sie wydaje ze jest sporo na jutro :) czekam na info <3 no bo ja to o tej godzinie to pewnie bede ostatnia z Was :/ nie moge sie doczekac <3

Ja tez jutro ide do ginka...juz o 7 bede koczowala przed przychodnia, bo taaakie kolejki.

Cassie, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam jutro dentyste i powiem szczerze sram po gaciach ze stresu ... ehh plomba mi wypadla z 2 miesiące temu i pora w koncu iść ... ale tak sobie trenuje otwieranie buzi i po kilku sekundach z otwartą gębą odruch wymiotny a co dopiero jak mi zacznie tam grzebać ehhh ciekawe czy pan dr będzie zadowolony jak na niego zwrócę śniadanie :) a to moja pierwsza wizyta u nowego dentysty ... chyba mnie zapamięta
    była już któraś z Was u dentysty w ciązy i ma jakieś doświadczenia, rady?

Neyla, małaMyszka lubią tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Neyla Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie bylam... Tez sie boje dentysty, na szczescie jeszcze nic mi nie wypadlo. Moja najwieksza fobia to wszystkie plomby wypadajace naraz :( Myje zeby jak szalona, nitkuje i plucze plyem...byleby uniknac dentysty.

Aska87, somebodytolove94, małaMyszka lubią tę wiadomość

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Neyla wrote:
    Ja jeszcze nie bylam... Tez sie boje dentysty, na szczescie jeszcze nic mi nie wypadlo. Moja najwieksza fobia to wszystkie plomby wypadajace naraz :( Myje zeby jak szalona, nitkuje i plucze plyem...byleby uniknac dentysty.

no mi niestety poprzednia dentystka fuszerke chyba odwaliła bo ta plomba niecałe 2 lata wytrzymała :/ a inne mam po 7 lat i nic się nie dzieje ehh

małaMyszka lubi tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • czarnaruda Przyjaciółka

Wysłany: 8 marca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ale piękny dzień dzisiaj.
    Życzę nam wszystkim najlepszego, spełnienia marzeń, szczególnie tych związanych z naszymi dzieciaczkami.

Dziękuje Wam wszystkim za miłe słowa, oczywiście macie rację, głupie komentarze trzeba ignorować, a nie brać do siebie. Dzisiaj już mi przeszło. Mężuś się bardzo cieszy z córeczki, aż jestem w szoku!

Ja do dentysty muszę się zapisać na kontrolę, tak na wszelki wypadek, ale to w następnym miesiącu.

Miłego dnia Kobietki!

Laura, Cassie, lys, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość

f2w3rjjgtyrmnqs7.png

Córcia 2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to bedzie jutro ruch na forum ;)

U dentysty bylam w 5tc - wypelnienie zeba i wyjecie lekarstwa. Bylo ok, bez rewelacji.
    Kolejny termin mam dopiero w czerwcu.

Ale mam lenia...

małaMyszka lubi tę wiadomość

‹‹ 489 490 491 492 493 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ