X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 5 miesiacu:-)

Piekna pogoda u mnie wiec idealna na grila.
    Wszystkiego najlepszego z okazji naszego swieta:-)

niecierpliwa, Maniuś, małaMyszka, mamasia, lys, Martucha86, Laura, Cassie, czarnaruda, psioszka11 lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Kobietki! Wszystkim nam zycze aby ten dzien byl wyjatkowy, a dla tych ktore spodziewaja sie coreczek podwojnie! :)

Czarnaruda nie przejmuj sie takimi rzeczami! A co ja mam powiedziec, jak to moj osobistyczny maz jest zawiedziony, ze nie bedzie syna, a corka i wiesz co Ci powiem?? Na poczatku bylo mi przykro, a teraz to sie z nim nawet na ten temat przekomarzam ;)

Dostalam wczoraj od tesciowej galaretke z kurczaka i chwile po tym jak ja zjadlam wiedzialam, ze to nie byl dobry wybor na sniadanie. Czy ktoras z Was nadal wymiotuje czy mam czuc sie zaszczycona :/ ??

Maniuś, małaMyszka, mamasia, lys, Laura, Cassie, czarnaruda lubią tę wiadomość

• magda sz Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobietki :) My również z okazji tego pięknego dnia życzymy aby każda z nas jako kobieta spełniła się w swoich wszystkich życiowych rolach, zawsze była silna i podołała życiowym sytuacjom jakie zsyła los, kto jak nie my trzymamy w ryzach ten cały świat ? :*

Ja tak sobie teraz myślę że jakoś zaczynam te role życiowe odgrywać po kolei, samą w sobie rolę kobiety od urodzenia, rolę żony od 10 miesięcy, teraz czas na najpiękniejszą rolę- matki :) (brakuje jeszcze kochanki- ale kochanka w szafie brak :)

Niecierpliwa chyba jesteś jedną z niewielu które to jeszcze trzyma, ja nie wymiotowałam prawie miesiąc aż do wczoraj kiedy mąż takiego bąka puścił że ledwo dobiegłam do kibelka... :/ nie odzywałam się do chama cały dzień.

No to wspaniałego dnia, niech nasi życiowi mężczyźni dziś skaczą wokół nas :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 09:20

mamasia, niecierpliwa, Pati Belgia, aaaaga, lys, Martucha86, Laura, somebodytolove94, Cassie, Maniuś, małaMyszka, czarnaruda, psioszka11, Paula_071, witaminkab lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane Kobietki :-) samych wspaniałości Wam życzę, cudownych dzieciaczków i pomyślnych dalszych dni ciąży :-)

A ja się witam w 20 tygodniu :-) o raju, toż to za chwile druga połowa, a bellybes podpowiada by zacząć organizować rzeczy dla maluszka :-)

Wyśmienitej niedzieli my zaraz do kościoła, a potem do teściów ;-) całuski :-*

niecierpliwa, Pati Belgia, lys, Laura, Cassie, Maniuś, małaMyszka, psioszka11, witaminkab lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:)

Wszystkiego najlepszego kobietki!:)

Wczoraj wchodzac do znajomych uslyszalam tyle komplementow ! Ze pieknie wygladam,ze ladny zgrabny brzuszek, ze nic nie tyje itp.:)

Cassie- ale wypas ta rogowka! A jak z utrzymaniem materialu? My mamy teraz skorzane i chcemy kupic tez skorzane bo jednak jak cos sie wyleje to nic sie nie dzieje,tylko wytrzec i po sprawie. Ale ksztalt i wielkosc superowa !!

lys, Laura, Cassie, Maniuś, małaMyszka, czarnaruda lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kobitki! Wszystkiego dobrego w dzisiejszym dniu, zdrowia, zero trosk i dużo pozytywnego myślenia, tak abyśmy mogły góry przenosić!

Laura, Cassie, Maniuś, małaMyszka, czarnaruda, niecierpliwa, mamasia lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Andzia 34 Ekspertka

Wysłany: 8 marca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobietki wszystkiego dobrego w nasz dzień :) okrągłych brzuszków i dobrych humorków

Laura, Cassie, Maniuś, małaMyszka, czarnaruda, niecierpliwa, mamasia, psioszka11, witaminkab lubią tę wiadomość

sbgosbt.png

74dn1tf.png

• Laura Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 08:45

Cassie, Maniuś, małaMyszka, lys, czarnaruda, niecierpliwa, mamasia, psioszka11, witaminkab lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• somebodytolove94 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was gorąco, składam życzenia wszystkiego, co najlepsze :D U nas dziś pięknie, 8 na plusie, bobas dał mi dziś godzinę dłużej pospać ;)
    Niecierpliwa nie martw się ;) ja w sumie ciąży swojej nie czuję, bo mi praktycznie nic nie dolega :D ale jak poczuję gotowaną parówkę, albo jak wstanę i nie zdążę jeszcze zjeść, a ktoś w kuchni pali to i mnie ciągnie, także spokojnie ;)
    Czarnaruda, powiem Ci, że mieszkamy z mamą mojego N, no i u nas to oczywiście wnusia będzie, najlepiej w jej urodziny, a w sumie jak w terminie to na Matki Boskiej Zielnej; nazwij Ania, to drugie pokolenie będzie i tyle, co mnie do czarnej nerwicy doprowadzało. To już nie chodzi o to, że chciałabym synka, bo córeczkę przecież będę kochała równie mocno, ale to gadanie.. No i jak to już jakoś opanowałam i zaczęłam szukać imienia dla synka (zawsze w zanadrzu warto mieć :)), to teraz mi imię dalej wybiera -.- Janek nie, bo dziadek Janek, może Krzysiu, bo te ostatnie wypadki, a święty Krzysztof patron dróg to bronić będzie..Każde jedne ubranko, które dostanę, muszę pokazać, babcia będzie czytać bajki, biblię. Masakra. Czuję, że ciężka batalia jeszcze przede mną będzie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 11:37

Cassie, Maniuś, małaMyszka, lys, Laura, czarnaruda, niecierpliwa lubią tę wiadomość

n59ytrd8vprkwr09.png
    0d1yqqmz0mxdy3yr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Wszystkiego najlepszego z Okazji Dnia Kobiet :D

karolina mamy polozone biale narzuty z Ikea ;) poki co kanapa ma 4 lata i ani jednej plamki :) zmieniajac narzute odkurzam i dalej jest czysta :)

czarnaruda plcia i imienia dla dziecka nikomu nie dogodzisz, wiem to po mojej rodzinie ale nie bede sie rozpisywac. To Wasze dziecko wiec innym h... do tego ;)

U Nas cudownie, slonce grzeje a mnie od wczoraj glowa pobolewa. Nie chce brac tabletek bo nie boli az tak mocno wiec poki co wytrzymuje.

Ale... jutro wizyta!!! Hurra
    W zasadzie dopiero o 17 wiec caly dzien bede pewnie po scianach chodzila ;)

Wrzuce Wam moj pomysl na dzisiejszy obiad: kluski slaskie + kurczak z ananasem (na slodko).

Milego dnia :*

małaMyszka, lys, Maniuś, Laura, czarnaruda, niecierpliwa, mamasia, psioszka11 lubią tę wiadomość

• Martucha86 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!!!
    Najlepszości:)!!!

Ależ miałam wczoraj wyjca...ciągle mnie coś rozklejalo...ryczałam trzy razy :D.
    Skończyło się po włączeniu piosenek Arki Noego...hehehe...nie mam pojęcia skąd mi się to wzięło...Krzysiek jak wszedł do domu to zamarł bo takie przeboje u nas nie są codziennością. Myślał że sąsiadom odbiło i tak głośno słuchają z dziećmi :). Opowiedziałam mu o swoim udreczeniu...z pełną powagą stwierdził " Nie martw się to przez te hemoroidy...tzn. hormony" po czym ryczac ze śmiechu wyszedł z pokoju :). Zero zrozumienia dla powagi sytuacji.

Ciąża, ciąża, ciąża ach to ty ;););)!!!

Przyjemności!

lys, małaMyszka, Cassie, Maniuś, Laura, czarnaruda lubią tę wiadomość

5fo2vs9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powoli wpadalam w panike bo kulki 2 dni nie czulam, tyle co chcialam wstac i isc gotowac obiad moj brzuch zaczal sie ruszac ;) uwielbia to uczucie!

Martucha86, Neyla, Laura, czarnaruda, małaMyszka, Y lubią tę wiadomość

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie ja tez mam jutro wizyte :) ale dopiero o 19.30 :/ kto jeszcze jutro wizytuje???bo cos mi sie wydaje ze jest sporo na jutro :) czekam na info <3 no bo ja to o tej godzinie to pewnie bede ostatnia z Was :/ nie moge sie doczekac <3

Neyla, Laura, Cassie, niecierpliwa, mamasia, małaMyszka, Y lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Neyla Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki. Wszystkiego naj w naszym dniu. Ja juz dzisiaj uswiadomilam meza, ze to moje swieto i ma o mnie dbac... poszlismy na zakupy i spacer, a wrocilam praktycznie na czworaka- mdlalam co kilka metrow. Nie wiem czy to cisnienie, czy liche sniadanie :/ wiecej tego przerabiac nie chce :(

Teraz leze i czekam az 'katering' podjedzie pod nos ... Jak swieto to swieto!

lys, Laura, Cassie, małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
  • Neyla Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    Cassie ja tez mam jutro wizyte :) ale dopiero o 19.30 :/ kto jeszcze jutro wizytuje???bo cos mi sie wydaje ze jest sporo na jutro :) czekam na info <3 no bo ja to o tej godzinie to pewnie bede ostatnia z Was :/ nie moge sie doczekac <3

Ja tez jutro ide do ginka...juz o 7 bede koczowala przed przychodnia, bo taaakie kolejki.

Cassie, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam jutro dentyste i powiem szczerze sram po gaciach ze stresu ... ehh plomba mi wypadla z 2 miesiące temu i pora w koncu iść ... ale tak sobie trenuje otwieranie buzi i po kilku sekundach z otwartą gębą odruch wymiotny a co dopiero jak mi zacznie tam grzebać ehhh ciekawe czy pan dr będzie zadowolony jak na niego zwrócę śniadanie :) a to moja pierwsza wizyta u nowego dentysty ... chyba mnie zapamięta
    była już któraś z Was u dentysty w ciązy i ma jakieś doświadczenia, rady?

Neyla, małaMyszka lubią tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Neyla Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie bylam... Tez sie boje dentysty, na szczescie jeszcze nic mi nie wypadlo. Moja najwieksza fobia to wszystkie plomby wypadajace naraz :( Myje zeby jak szalona, nitkuje i plucze plyem...byleby uniknac dentysty.

Aska87, somebodytolove94, małaMyszka lubią tę wiadomość

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Neyla wrote:
    Ja jeszcze nie bylam... Tez sie boje dentysty, na szczescie jeszcze nic mi nie wypadlo. Moja najwieksza fobia to wszystkie plomby wypadajace naraz :( Myje zeby jak szalona, nitkuje i plucze plyem...byleby uniknac dentysty.

no mi niestety poprzednia dentystka fuszerke chyba odwaliła bo ta plomba niecałe 2 lata wytrzymała :/ a inne mam po 7 lat i nic się nie dzieje ehh

małaMyszka lubi tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • czarnaruda Przyjaciółka

Wysłany: 8 marca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ale piękny dzień dzisiaj.
    Życzę nam wszystkim najlepszego, spełnienia marzeń, szczególnie tych związanych z naszymi dzieciaczkami.

Dziękuje Wam wszystkim za miłe słowa, oczywiście macie rację, głupie komentarze trzeba ignorować, a nie brać do siebie. Dzisiaj już mi przeszło. Mężuś się bardzo cieszy z córeczki, aż jestem w szoku!

Ja do dentysty muszę się zapisać na kontrolę, tak na wszelki wypadek, ale to w następnym miesiącu.

Miłego dnia Kobietki!

Laura, Cassie, lys, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość

f2w3rjjgtyrmnqs7.png

Córcia 2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to bedzie jutro ruch na forum ;)

U dentysty bylam w 5tc - wypelnienie zeba i wyjecie lekarstwa. Bylo ok, bez rewelacji.
    Kolejny termin mam dopiero w czerwcu.

Ale mam lenia...

małaMyszka lubi tę wiadomość

‹‹ 489 490 491 492 493 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ