SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale jestem pozytywnie zmeczona
Najpierw o 10 poszlismy do Mca na tosta i kawke, potem wycieczka do palmiarni, w drodzo powrotnej zachaczylam o ciucholand i kupilam super bluzke ciazowa z H&M Mama, a na samym koncu przepyszna pizza na miescie. Ledwo sie do domku dokulalam
Tematem przewodnim naszej randki byl kwietniowy urlop i po'powrocie do domu zakupilismy Groupona na wczasy w Gdansku, juz sie nie moge doczekac
Mam nadzieje, ze Wasza niedziela mija rownie przyjemnieCassie, mamasia, somebodytolove94, Laura, Neyla, małaMyszka, psioszka11, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Hej dalam rade bylam na targach mother&baby pelno ulotek dostałam bylo kilka fajnych stoisk i mozna bylo uczestniczyć w warsztatach i konkursach. mozna bylo wygrac fotelik samochodowy maxi cosi ale bylismy o takiej porze ze byla luka w programie i ani warsztatow ani konkursow akurat nie robili do darmowego usg kolejka na godzine czekania darowalam sobie i tyle
mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Ale jestem pozytywnie zmeczona
Najpierw o 10 poszlismy do Mca na tosta i kawke, potem wycieczka do palmiarni, w drodzo powrotnej zachaczylam o ciucholand i kupilam super bluzke ciazowa z H&M Mama, a na samym koncu przepyszna pizza na miescie. Ledwo sie do domku dokulalam
Tematem przewodnim naszej randki byl kwietniowy urlop i po'powrocie do domu zakupilismy Groupona na wczasy w Gdansku, juz sie nie moge doczekac
Mam nadzieje, ze Wasza niedziela mija rownie przyjemniemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
My już po dłuugim spacerze w lesie
byłam ostatnio u dentystki (Neyla, na Konopnickiej, Pani Czeladko
) i stwierdziła, że w ciąży zęby leczy się w 5,6,7 miesiącu. U mnie będzie ciężko, bo ludzie mają fobię przed klaunami, pająkami czy jakimi tam stworami, a u mnie padło na dentystę
niecierpliwa, Aska87, małaMyszka, Neyla lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego Siostry! Cudownych kolejnych miesięcy w zdrowiu i spokoju!
My byliśmy rano na wycieczce, a niedawno wróciliśmy z obiadku- mój mąż zabrał mnie, moją mamę i swoją na pyszną rybkę.Mamy niedaleko taką fajną smażalnie ze swoim stawem i klimatem.Najadłam się okropnie. Fajnie było z naszymi mamami:)
Jutro wizyta u endokrynologa,a w środę - zobaczę mojego maluszka. No i jutro 20 tydzień
Miłej reszty niedzieli!Cassie, niecierpliwa, Laura, lys, małaMyszka, mamasia, Maniuś lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
nick nieaktualnyJa sie kiedys panicznie balam dentysty. Strach minal jak zostalam mama i prawie poltora roku chodzilam 2x w tyg z synem do dentysty. Mial straszne problemy.
Teraz chodze regularnie na kontrole, sciaganie kamienia i odpukac zeby zdrowe. Dobry dentysta do polowa sukcesu.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja byłam u dentysty tydzień temu, miałam dziurkę oczyszczaną, plombę, polerowanie, kamień i lakierowanie. Dentystka namówiła mnie żeby wytrzymać bez znieczulenia, ma specjalnie jak coś ale to w każdej chwili może zrobić więc może uda się bez. No i się udało, starała się delikatnie, trochę pojęczałam ale nie było zle (ostatni raz byłam na leczeniu zęba w 2009 roku..) Teraz mam przyjść pod koniec czerwca na kontrolę i kolejne lakierowanie.
Jak tam Wasz dzień? Ja się oczywiście pokłóciłam z mężem...najpierw w sklepie pyta się co chce i się patrzy na bombonierki to aż mi się słabo zrobiło że jest taki tandetny... powiedziałam że chcę coś drogiego i trudno dostępnego i wyszłam ze sklepu. Stwierdził że zabierze mnie po obiedzie na coś słodkiego ale w między czasie byliśmy po kwiatka dla teściowej w Biedronce i kupiłam sobie tulipany, były już poniszczone więc szukałam samych pączków na co kasjerka żebym je powsadzała do środka do wody bo więdną..mąż oczywiście stanął po jej stronie, tylko że w tych wiadrach z tulipanami nie było wody... no i się zaczęło, że nie ma racji i staje po stronie obcej kobiety, a że dalej się kłócił to wygarnęłam mu że zamiast raz na jakiś czas zadbać, dopieścić żonę to szuka części do motoru i szlak mnie trafia jak słyszę od koleżanek co dostały, jak mąż o nie zabiega a on kuzwa nic! Mąż stwierdzi że dla ciężarnej ciężko coś wymyślić, że nie ma dla mnie rozrywki.. Boże co za Fred z epoki kamienia łupanego.małaMyszka, mamasia, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Nie, z Gliwic
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Ja byłam u dentysty tydzień temu, miałam dziurkę oczyszczaną, plombę, polerowanie, kamień i lakierowanie. Dentystka namówiła mnie żeby wytrzymać bez znieczulenia, ma specjalnie jak coś ale to w każdej chwili może zrobić więc może uda się bez. No i się udało, starała się delikatnie, trochę pojęczałam ale nie było zle (ostatni raz byłam na leczeniu zęba w 2009 roku..) Teraz mam przyjść pod koniec czerwca na kontrolę i kolejne lakierowanie.
Jak tam Wasz dzień? Ja się oczywiście pokłóciłam z mężem...najpierw w sklepie pyta się co chce i się patrzy na bombonierki to aż mi się słabo zrobiło że jest taki tandetny... powiedziałam że chcę coś drogiego i trudno dostępnego i wyszłam ze sklepu. Stwierdził że zabierze mnie po obiedzie na coś słodkiego ale w między czasie byliśmy po kwiatka dla teściowej w Biedronce i kupiłam sobie tulipany, były już poniszczone więc szukałam samych pączków na co kasjerka żebym je powsadzała do środka do wody bo więdną..mąż oczywiście stanął po jej stronie, tylko że w tych wiadrach z tulipanami nie było wody... no i się zaczęło, że nie ma racji i staje po stronie obcej kobiety, a że dalej się kłócił to wygarnęłam mu że zamiast raz na jakiś czas zadbać, dopieścić żonę to szuka części do motoru i szlak mnie trafia jak słyszę od koleżanek co dostały, jak mąż o nie zabiega a on kuzwa nic! Mąż stwierdzi że dla ciężarnej ciężko coś wymyślić, że nie ma dla mnie rozrywki.. Boże co za Fred z epoki kamienia łupanego.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Wiecie co, ja sie ciesze ze to tego typu swiat nie przywiazujemy wagi. Ja nawet urodzin nie obchodze bo nie lubie.
Buziak od meza i to ze jest to dla mnie najwazniejszepsioszka11, małaMyszka, czarnaruda lubią tę wiadomość
-
czarnaruda - nie przejmuj się, ludzie zawsze gadają. Najpierw kiedy ślub, potem kiedy dziecko, kiedy kolejne etc. Najważniejsze, by dziecko było zdrowe - jak ktoś ma niespełnioną potrzebę posiadania syna to jego problem.
niecierpliwa - ja od 5 dni nie wymiotowałam, ale wczoraj jak wyszłam na korytarz i poczułam kolację sąsiada w postaci smażonej ryby to tak szybko wybiegałam z bloku, że wygrałabym chyba zawody w sprincie. Ale dałam radę, nie zwymiotowałam;)
Aska87 - ja byłam u dentysty z miesiąc temu, zwymiotowałam zaraz po wstaniu i poszłam bez śniadania. Dałam rady bez wymiotowania, bo całej żółci pozbyłam się godzinę przed wizyta;)
A ja dzisiaj pojechałam z rodzicami do lasu, nazbieraliśmy śnieżyczek, naspacerowaliśmy się bardzo. 16'C było w słońcu, przepiękna pogoda, aż chce się żyćPóźniej był maminy obiadek i lody. Bardzo miły dzień
Mąż w tym czasie skończył pisać duży artykuł
Wczoraj odebrałam w końcu adapter do pasów ze Smyka. Wczoraj i dzisiaj zrobiłam ze 100 km i muszę powiedzieć, że rewelacyjnie się sprawdza. Polecam tym z dużym brzuchem i tym, które męczą wymioty - mi bardzo przeszkadzał wbijający się pas w pełny żołądek a teraz w ogóle nie nic nie czuję.niecierpliwa, małaMyszka, czarnaruda lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
Ja też nie obchodzę 8 marca ani walentynek itp. ale chodzi mi głównie o to że inicjatorem wszystkich wyjść, czy prezentów niespodzianek jestem ja. Mąż to tylko otomoto.pl albo motor tygodnik, chciałabym żeby zaangażował się w coś żeby zrobić mi przyjemność. Wiem, powiecie-widziały gały co brały... przed ślubem też nie był szarmancki ale bardzo bym chciała choć trochę go tego nauczyć, myślę że łatwiej pokazać facetowi w jakieś święto że się czegoś oczekuje niż tak bez okazji. Mam nadzieję że kiedyś mnie zaskoczy pozytywnie, tu nawet nie chodzi o mnie ale jak będziemy mieć dziecko to chciałabym je inaczej wychować niż jego wychowali rodzice, nie odpowiadają mi takie wzorce po prostu, u mnie w domu było zupełnie inaczej, tato chociaż jest drewnem to potrafił zaskoczyć mamę nie raz.
Rybka trzymam kciuki, ja również zapisałam się do poradni ale termin mają na pierwszą wizytę w kwietniu...psioszka11, małaMyszka, czarnaruda lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:moj zapytał czy chce kwiatka
odpowiedziałam mu niee koty zjedzą szkoda kwiatka
Ja mojemu powiedziałam wczoraj, że lepiej kupić kwiaty w poniedziałek, będę pewnie wyprzedaże i ceny 50% niższe;)aaaaga, Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.