SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
lys wrote:A ja witam się dzisiaj w 29 urodziny
Mam nadzieję, że dzień mi minie miło, mimo iż niestety spędzam go sama, no w sumie nie sama, z kotem i dzidziolkiem w brzuszku
lys, czarnaruda lubią tę wiadomość
-
Lys no to mamy podobne
Ja sie bardzo polubilam z moim malym zgrabnym brzuszkiem, jak przyjdzie czas to urosnie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f722abafcb8d.jpg
Tylko nie wiem czemu zdjecie gibnelo sie w lewoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 15:32
ainer85, euforia, 0na88, małaMyszka, Cassie, lys, Maniuś, kasiuleek, somebodytolove94, Martucha86, mamasia, chcebycmama, Pati Belgia, sylwucha89, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
u nas pogoda piękna tylko spacerować...
Czekam na relacje z wizyt, trzymam kciuki!!!
Iys i Niecierpliwa piękne zgrabne brzuszki, mój rozmiarowo jest podobny..wcale nie takie malutkie
Aaa.. i wszystkiego najlepszego dziewczyny z okazji urodzin!!!niecierpliwa, małaMyszka, ainer85, Cassie, lys, Maniuś, Paula_071, rybka1988 lubią tę wiadomość
-
Ale sie poplakalam jak bóbr ogladam na polsat cafe program porody i kobieta tak ladnie bez krzykow urodzila synka bomba ostatnio czesto sie wzruszam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 15:39
euforia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
śliczne brzuszki mamuśki!!
a co do cycków to uwielbiałam swoje przed ciążą. rozmiar małe c, jędrne, okrąglutkie, nie musiałam stanika nosić tak sterczały. A teraz dwa wory na ziemniaki nie mieszczące się w duże D. A wiem że po tej ciąży będą jeszcze gorsze ;/ Dziwi mnie to że mnie wcale nie bolą, za ta swędzą od samego początku. Najgorzej jak zacznę się drapać to ciężko przestać...niecierpliwa, małaMyszka, 0na88 lubią tę wiadomość
-
euforia wrote:Hej Dziewczyny,
u nas pogoda piękna tylko spacerować...
Czekam na relacje z wizyt, trzymam kciuki!!!
Iys i Niecierpliwa piękne zgrabne brzuszki, mój rozmiarowo jest podobny..wcale nie takie malutkie
Aaa.. i wszystkiego najlepszego dziewczyny z okazji urodzin!!!
Ubieram się i jadę!!!!!
U mnie szaro i zimno jakoś tak bleeeeee -
ainer85 wrote:śliczne brzuszki mamuśki!!
a co do cycków to uwielbiałam swoje przed ciążą. rozmiar małe c, jędrne, okrąglutkie, nie musiałam stanika nosić tak sterczały. A teraz dwa wory na ziemniaki nie mieszczące się w duże D. A wiem że po tej ciąży będą jeszcze gorsze ;/ Dziwi mnie to że mnie wcale nie bolą, za ta swędzą od samego początku. Najgorzej jak zacznę się drapać to ciężko przestać...
mnie też swędza... to chyba znak ze cholery rosnąmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Ale sie poplakalam jak bóbr ogladam na polsat cafe program porody i kobieta tak ladnie bez krzykow urodzila synka bomba ostatnio czesto sie wzruszam
zaraz kolejny poród! Lubię ten program
Dzisiaj poczułam mojego motylka! Jestem taka szczęśliwa!!!małaMyszka, Cassie, Neyla, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz tez spacer zaliczylam. Oprocz tego ze bylam w sumie 4x w przedszkolu to zachcialo mi sie bagietki z ziolami i powedrowalam do sklepu
Przy okazji kupilam pieczarki na te nieszczesne krokietymałaMyszka, somebodytolove94, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego lys i rybka!!! Zdrowych dzieciaczkow:)
Tak was czytam i chyba przeloze polowkowe bo wedlug OM bede w 22tyg3d chyba troche pozno co dziewczyny???
Gratuluje wizyty i jakin cudem chlopak stal sie dziewczynka? Myslalam ze u chlopakow to rzecz jasna i wiadoma ze jak sa jajka to nie znikna:-)
Mnie piersi bola mialam przed ciaza 80D a teraz sa duzo za duze:-(
Dzis na kolacje ziemniaki ala frytki pieczone bez tluszczu w piekarniku:-)
Czekamy na kolejne relacje:-)małaMyszka, lys, Maniuś, magda sz, rybka1988 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa bede na polowkowym 22+4.
Ale inaczej sie nie da. Raz ze jade do PL na 2 tyg. Jest w miedzyczasie Wielkanoc i lekarz tez ma urlop.
Mysle ze te kilka dni jest bez roznicy.
35minut do wizytydenerwuje sie.
małaMyszka, psioszka11, ainer85 lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:euforia przyznaj się gdzie jesteś albo co brałaś? podziel się hi hi hi hi hi
Na obrzeżach Gdańska słoneczko rano pięknie świeciło teraz troszkę bardziej ponuro...
Trzy pranie pięknie wyschły
Niecierpliwa słoneczko masz jak w banku:)małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość