X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • lys Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzen2210 wrote:
    chcebycmama w 15 tyg nie chcial powiedziec jaka plec eee to i ja sie dzisiaj nie dowiem:(

Jak dzidzia pokaże to się dowiesz :)

małaMyszka lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Wszystkiego najlepszego dziewczyny! Spełnienia marzeń i zdrowych, pieknych bobasów :) !

Sluchajcie, czy was tez jeszcze bolą piersi? Ostatnio moja kolezanka z wielkimi oczami "powaznie jeszcze ci bolą!?" ...
    mnie bola od czasu do czasu, bolaly mnie pare dni temu, ale fajnie zeby taki rozmiar juz został:)

• lys Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Wszystkiego najlepszego dziewczyny! Spełnienia marzeń i zdrowych, pieknych bobasów :) !

Sluchajcie, czy was tez jeszcze bolą piersi? Ostatnio moja kolezanka z wielkimi oczami "powaznie jeszcze ci bolą!?" ...

Mnie piersi bolały tylko na początku ciąży. Myślę, że to jest kwestia indywidualna i możliwe, że zależy też od rozmiaru biustu. Ja mam małe piersi, to znaczy przed ciążą było 70-75B, a teraz myślę że są o rozmiar większe. Wiadomo, że jak się przypadkowo uderzę o coś to boli bardziej i inaczej niż przed ciążą.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:

mnie od początku mało co bolały teraz też czasem coś sutki zakują jedynie, za to rosną ciągle :/ ostatnio kupiłam stanik 85H i już jest na styk :/

Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polowkowe bede miala tez po swietach przypuszczam ze 13.04 zaraz po urlopie.

Karolina od czasu do czasu zabola ale zwlaszcza sutki. Juz pisalam ze od kiedy zmienilam stanik na wiekszy jest duzo duzo lepiej.

• aaaaga Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piersi na poczatku strasznie bolaly i byly gorace teraz czasami bola i sutki tez zauwazylam ze sie powiekszyly co do rozmiaru stanika ehh jak namiot cyrkowy

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzen2210 wrote:
    niecierpliwa to jestesmy na tym samym etapie ciazy, 25.03 polowkowe to szybko ja pewnie bede miala po swietach

Mi w klinice powiedzieli, ze to najlepszy okres na to badanie, zwlaszcza ze w usg Mala jest tydzien starsza

• lys Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju to Wy wszystkie macie cycuchy, a cycuchy :D co rusz tu czytam o miseczkach D,E, teraz H. Ja to sobie nawet nie umiem tego wyobrazić, jaki to jest ten rozmiar H :P
    Długo miałam kompleksy w związku z małym biustem, nawet wiele lat sobie powtarzałam, że sobie kiedyś cycki powiększę. Oczywiście mój mąż uwielbia moje piersi i odkąd się "zestarzałam" (czyli u mnie po 25 r.ż się zaczęło) to przeszły mi kompleksy :)

Aska87, Cassie, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:

Mnie wczoraj znowu zaczely, ale tak jakby mi ktos igly w sutki wbijal, a jak w nocy mi sie cyc podwinal i sie na nim polozylam, to taki przeszywajacy bol mnie nwbudzil

• 0na88 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie swędzi lewa pierś okropnie - moja mama sie śmieje ze to podobno znaczy " urodzaj na syny"zobaczymy za dwa dni :)

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    jeju to Wy wszystkie macie cycuchy, a cycuchy :D co rusz tu czytam o miseczkach D,E, teraz H. Ja to sobie nawet nie umiem tego wyobrazić, jaki to jest ten rozmiar H :P
    Długo miałam kompleksy w związku z małym biustem, nawet wiele lat sobie powtarzałam, że sobie kiedyś cycki powiększę. Oczywiście mój mąż uwielbia moje piersi i odkąd się "zestarzałam" (czyli u mnie po 25 r.ż się zaczęło) to przeszły mi kompleksy :)

ja zawsze marzyłam o małych piersiach hehe :) zawsze to mniej problemów łatwiej jakąś fajną bluzkę kupić itp no i można spać na brzuchu, jak się biega nic nie boli nic nie ciągnie same plusy :) w szkole na WFie zawsze jak były biegi to musiałam cyce trzymać i wszyscy w koło się śmiali heh
    teraz mam nadzieję że w końcu przestaną rosnąć :/

małaMyszka, aaaaga lubią tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    tez tak mialam ja zawsze kupywalam 85 B a teraz urosły takze sa faaajne jak dla mnie

lys, małaMyszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed ciaza mialam 75B teraz mam 80C i jestem z nich zadowolona :)
    A cycki i tak sobie powieksze jak w totka wygram ;) a co ;)

• lys Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzen2210 wrote:
    tez tak mialam ja zawsze kupywalam 85 B a teraz urosły takze sa faaajne jak dla mnie

Moje też teraz fajne, ładne i jędrne. Przynajmniej przez okres ciąży się napatrzę na nie :)

9f7jtv73juycdhvl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Przed ciaza mialam 75B teraz mam 80C i jestem z nich zadowolona :)
    A cycki i tak sobie powieksze jak w totka wygram ;) a co ;)
    ja jak bym wygrala w totka to bym brzuch sobie zrobiła:)

Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nawet nie wiem jaki mam rozmiar, ale maz chce zeby takie zostaly jak teraz :D ale chyba jakidas C :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbieram sie do gina trzymajcie kciuki:)

Cassie, lys, psioszka11, niecierpliwa, 0na88, magda sz, małaMyszka, czarnaruda, rybka1988 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzen2210 wrote:
    ja jak bym wygrala w totka to bym brzuch sobie zrobiła:)

To przy okazji tez ;)

marzen trzymam kciuki!!!

• 0na88 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mialam przed ciaza 75D , teraz 80 E /F , jednak ja wolałabym mniejszy biust - taka miseczke B lub małe C . Im wiekszy biust za młodu tym dłuższy na starość i to niestety prawda :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 14:39

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej glodna sie zrobilam... zaczyna sie u mnie ssanie glodu juz owoc na maly glod nie pomaga.
    No i dzidzia zaczynac upominam sie o slodkosci - czuje ze moja waga na tym niestety ucierpi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 14:41

‹‹ 495 496 497 498 499 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ