SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKkarolinaaaa wrote:Wszystkiego najlepszego dziewczyny! Spełnienia marzeń i zdrowych, pieknych bobasów
!
Sluchajcie, czy was tez jeszcze bolą piersi? Ostatnio moja kolezanka z wielkimi oczami "powaznie jeszcze ci bolą!?" ...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Wszystkiego najlepszego dziewczyny! Spełnienia marzeń i zdrowych, pieknych bobasów
!
Sluchajcie, czy was tez jeszcze bolą piersi? Ostatnio moja kolezanka z wielkimi oczami "powaznie jeszcze ci bolą!?" ...
Mnie piersi bolały tylko na początku ciąży. Myślę, że to jest kwestia indywidualna i możliwe, że zależy też od rozmiaru biustu. Ja mam małe piersi, to znaczy przed ciążą było 70-75B, a teraz myślę że są o rozmiar większe. Wiadomo, że jak się przypadkowo uderzę o coś to boli bardziej i inaczej niż przed ciążą.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Sluchajcie, czy was tez jeszcze bolą piersi? Ostatnio moja kolezanka z wielkimi oczami "powaznie jeszcze ci bolą!?" ...
mnie od początku mało co bolały teraz też czasem coś sutki zakują jedynie, za to rosną ciągleostatnio kupiłam stanik 85H i już jest na styk
Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Piersi na poczatku strasznie bolaly i byly gorace teraz czasami bola i sutki tez zauwazylam ze sie powiekszyly co do rozmiaru stanika ehh jak namiot cyrkowy
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
marzen2210 wrote:niecierpliwa to jestesmy na tym samym etapie ciazy, 25.03 polowkowe to szybko ja pewnie bede miala po swietach
Mi w klinice powiedzieli, ze to najlepszy okres na to badanie, zwlaszcza ze w usg Mala jest tydzien starszamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
jeju to Wy wszystkie macie cycuchy, a cycuchy
co rusz tu czytam o miseczkach D,E, teraz H. Ja to sobie nawet nie umiem tego wyobrazić, jaki to jest ten rozmiar H
Długo miałam kompleksy w związku z małym biustem, nawet wiele lat sobie powtarzałam, że sobie kiedyś cycki powiększę. Oczywiście mój mąż uwielbia moje piersi i odkąd się "zestarzałam" (czyli u mnie po 25 r.ż się zaczęło) to przeszły mi kompleksyAska87, Cassie, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Wszystkiego najlepszego dziewczyny! Spełnienia marzeń i zdrowych, pieknych bobasów
!
Sluchajcie, czy was tez jeszcze bolą piersi? Ostatnio moja kolezanka z wielkimi oczami "powaznie jeszcze ci bolą!?" ...
Mnie wczoraj znowu zaczely, ale tak jakby mi ktos igly w sutki wbijal, a jak w nocy mi sie cyc podwinal i sie na nim polozylam, to taki przeszywajacy bol mnie nwbudzilmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
lys wrote:jeju to Wy wszystkie macie cycuchy, a cycuchy
co rusz tu czytam o miseczkach D,E, teraz H. Ja to sobie nawet nie umiem tego wyobrazić, jaki to jest ten rozmiar H
Długo miałam kompleksy w związku z małym biustem, nawet wiele lat sobie powtarzałam, że sobie kiedyś cycki powiększę. Oczywiście mój mąż uwielbia moje piersi i odkąd się "zestarzałam" (czyli u mnie po 25 r.ż się zaczęło) to przeszły mi kompleksy
ja zawsze marzyłam o małych piersiach hehezawsze to mniej problemów łatwiej jakąś fajną bluzkę kupić itp no i można spać na brzuchu, jak się biega nic nie boli nic nie ciągnie same plusy
w szkole na WFie zawsze jak były biegi to musiałam cyce trzymać i wszyscy w koło się śmiali heh
teraz mam nadzieję że w końcu przestaną rosnąćmałaMyszka, aaaaga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylys wrote:jeju to Wy wszystkie macie cycuchy, a cycuchy
Długo miałam kompleksy w związku z małym biustem, nawet wiele lat sobie powtarzałam, że sobie kiedyś cycki powiększę. Oczywiście mój mąż uwielbia moje piersi i odkąd się "zestarzałam" (czyli u mnie po 25 r.ż się zaczęło) to przeszły mi kompleksylys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mialam przed ciaza 75D , teraz 80 E /F , jednak ja wolałabym mniejszy biust - taka miseczke B lub małe C . Im wiekszy biust za młodu tym dłuższy na starość i to niestety prawda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 14:39
-
nick nieaktualnyJej glodna sie zrobilam... zaczyna sie u mnie ssanie glodu juz owoc na maly glod nie pomaga.
No i dzidzia zaczynac upominam sie o slodkosci - czuje ze moja waga na tym niestety ucierpi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 14:41