SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie przed ciążą waga 50kg (niska jestem 162 cm), po I trymestrze +2, ale teraz chyba jeszcze coś doszło, bo mam wrażenie że i brzuszek większy, i ciałka więcej. Oczywiście waga zepsuta, więc nawet nie wiem dokładnie.
bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Pozbyłam się wzdęć...i mój brzuch prawie całkowicie zniknął... moja siostra strasznie zawiedziona, a mi jest lżej, bo nic nie gniecie. Dzidzia pewnie też ma wygodniej. Gin mi przepisał czopki i syrop. I teraz wreszcie wyglądam na 4m-c, a nie na 7.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cccfdead79c1.jpg
Kolosalna zmiana nie?!
Dzisiaj u nas w Ełku piękna pogoda była...taka wiosenna
Idę poczytać lipcówki
A co do wagi to ja przed ciążą 52,5kg a teraz 56kg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 20:33
Y, Cassie, Laura, kasiuleek, 0na88, Maniuś, somebodytolove94, bosa, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 08:46
kasiuleek, Cassie, 0na88, Martucha86, lys, psioszka11, niecierpliwa, Y, bosa, małaMyszka, euforia, Maniuś, mamasia, sylwucha89, Neyla, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ja też się cieszę, że akurat tutaj jestem:) niezdrowa atmosfera tam panuje;/
Tak naczytałam się ostatnio o tym dentyście i zadzwoniłam do swojej i powiedziała mi, że 4-7 miesiącu powinno się przyjść na kontrole i wszytko wyleczyć, bo potem zęby się odwapniają i lepiej teraz niż podczas karmienia. Więc jutro zadzwonię raz jeszcze i umówię się na wizytę ;o
Myję zęby regularnie i chodzę co pół do dentysty i zawsze mam małe ubytki;/
Ale co poradzę... Pozostało mi mieć tylko nadzieję, że nie będzie jeszcze gorzej :p
Z witaminek biorę tylko prenatal classic:) Wyniki morfologii i moczu mam jeszcze lepsze niż przed ciążąCassie, Laura, bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hmm tez z ciekawosci zajrzalam na lipcowki - no coz... ciesze sie ze tu jestem
strasznie rozkojarzona jestem , jutro ide na polowkowe - trzymajcie prosze mocno kciuki za mnie i moja pociechezdam relacje co i jak , ale pewnie wieczorem bo obiecalam po wizycie wpasc do rodzicow na domowe golabki
ah
lys, Laura, Cassie, niecierpliwa, bosa, kasiuleek, Y, małaMyszka, psioszka11, Maniuś, sylwucha89, gosia.b, witaminkab lubią tę wiadomość
-
O matko i córko, właśnie poczytałam lipcówki, poziom gimnazjum
coś strasznego, co te dzieci w brzuchu muszą się naczytać. Oby po porodzie zmądrzały.
Już miałam chęć napisać że zapraszamy do nas jakby co, że zawsze doradzimy, wysłuchamy i jak są odmienne zdania to i tak jest miło. Ale zapewne oberwało by mi się że pewnie jestem z tych co przytyły 25 kg i pewnie wszystkie sierpniówki takie sąlys, bosa, Y, małaMyszka, psioszka11, Maniuś, Martucha86, 5ylwia, sylwucha89, Neyla lubią tę wiadomość
-
Ona o której masz? Ja wstępnie o 16 ale mam dzwonić wcześniej do lekarza bo jak nie będzie miał zabiegów to wcześniej. Już nie mogę się doczekać, najarałam się że się dowiem jaka płeć jak szczerbaty na suchary a jak się maleństwo zawstydzi to co
bosa, małaMyszka, Maniuś, mamasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mimo, że podobam się mojemu, to i tak chciałabym zrzucić. Czuję się nie tak po prostu
a mam coś takiego że właśnie te wcięcie w tali za duże nie jest, a z kolei ramiona mam szerokie
więc muszę uważać w co się ubieram, bo jak wkładam spódniczkę to wyglądam jak bombka no
chyba, że jest taka..rozkloszowana, powiększająca wizualnie wcięcie, a za cholerę nie mogę jej znaleźć. Czuję się przez to..mało kobieco
nie wiem, cóż na to poradzić..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 21:31
bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kurcze dziewczyny, czy wy też jesteście takie nerwowe bez powodu? Siedzę sobie, wszystko jest dobrze i nagle byle co wyprowadza mnie z równowagi, ktoś się odezwie czy o co zapyta, albo włączy nie taki program w tv. Nie pamiętam żebym tak miała w poprzednich ciążach, sama siebie już wkurzam
bosa, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,wreszcie Was nadrobiłam
Cassie gratuluję trzeciego chłopczyka. Mogę się domyślać w jakiej jesteś sytuacji bo u nas będzie druga córka i jak się rodzina dowie to też na pewno nasłuchamy się komentarzy w stylu- nie martw się za 3 razem na pewno Wam się uda chłopaka zmajstrować...
Neyla- fajny brzuszek
Moja waga 52 przed ciążą, 54,5 teraz. Jakoś nie mam na nic apetytu, nadrabiam w weekendy lodami i słodyczami
Biust prawie wklęsły przed ciążą teraz 75C - boski, chciałabym,żeby taki został już na zawsze
A propo przyspieszenia porodu to ja dzień przed porodem byłam na 4 km spacerze, była piękna pogoda , chciałam się dotlenić, poszliśmy z m. nad jeziorko tam usiadłam, odpoczęłam 30 min i wróciliśmy. Całą noc się męczyłam, nie mogłam usnąć, cały czas chciało mi się siku, od 7.00 skurcze-poród 17.15 sn10 dni przed terminem, 14 przed pierwszym terminem .
Czy Was też męczy ta rozciągająca się macica? Dziś bolała mnie prawie cały dzień z prawej strony ehhh to nie jest fajne uczuciemagda sz, małaMyszka, Cassie lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Hehheheh Pulpecja ja tak miałam w I trymestrze, jeju jak mnie nosiło, jak mnie wszyscy i wszystko do szewskiej pasji doprowadzało - musiałam się cały czas kontrolować, bo mi się jakiś agresor włączał grrrr teraz jest dużo lepiej chill out
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
lys wrote:Hehheheh Pulpecja ja tak miałam w I trymestrze, jeju jak mnie nosiło, jak mnie wszyscy i wszystko do szewskiej pasji doprowadzało - musiałam się cały czas kontrolować, bo mi się jakiś agresor włączał grrrr teraz jest dużo lepiej chill out
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Pulpecja- ja od jakiegoś tygodnia niestety tak mam. Teraz jest dobrze a po chwili wszyscy mnie drażnią. Co chwilę słyszę od męża albo mamy ,,co Ty taka nerwowa jesteś''
W I trymestrze mnie to ominęło i chyba nadrabiam. Mam nadzieję, że minie szybkomałaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość