SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Neyla XDD to możliwe, że widziałyśmy się, bo ja baaardzo często witałam na koncertach punkowych itp w Ełku
mój jest byłym wokalistą rock'owym natomiast
Ostatnio dziwnie się czujęmam z raz dziennie takie uczucie w podbrzuszu, jakbym miała mieć biegunkę, a takowa się nie pojawia i zaraz ginie. Do tego chwilę kręci mi się w głowie, że muszę chwilę odpocząć i to uczucie, jakbym się..w ogóle nie czuła
Dziś maluch jakoś mało ruchliwy
Na przekąskę często gotuję pieczarki z cebulką, przyprawiam, zagęszczam, na bułeczkę kładę plasterek jakiejś wędliny, ten sosik, ser i do piekarnika na jakieś..5-10 min. Takie mini zapiekanki, bo ostatnio nigdzie nie mogę znaleźć tych batonówWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 19:01
Neyla, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
zanim zabiorę się za nadrabianie Was, to napisze że psiocha potwierdzona
rączki, nóżki serduszko i wszystko inne na miejscu i zdrowiutkie
jestem spokojniejsza
mam jakies dwa nowe zdjecia, ale nie mam pojecia co na nich jest wiec nawet nie wrzucam;)Cassie, Martucha86, somebodytolove94, kasiuleek, futuremama, Paula_071, lys, KasiaeN., 0na88, niecierpliwa, Pulpecja, Neyla, Aga89, małaMyszka, mamasia, Y, bosa, Maniuś, rybka1988, sylwucha89, chcebycmama, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Ruchu czuje tak ok 7 cm od pępka i mniej więcej na środku:)
Linea negra jeszcze nie mam:)Ale włosków chyba więcej;/
Ale za to mam sterczący pępek
Dzisiaj cały czas jestem w tyle. Co nadrobię to nowe stronki, ale miło się Was czyta:)małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ainer85 gratuluje psiochy
ja dziewczyny juz nie czuje babelkow , teraz czuje od czasu do czasu taki delikatny napor pod pepkiem - dotkniecia raz po razem hmmm nie umiem tego opisac , laskotanie?, ale wiem ze to dziecko - czekam az ruchy beda jeszcze silniejszea najbardziej chcialabym zeby poczul je moj maz.
linea negra - mam od okolo 15 tyg.. ale ja jestem innamam bielactwo wiec u mnie z tym barwnikiem to w ogole sa jaja .
somebodytolove94, niecierpliwa, małaMyszka, bosa, ainer85, Maniuś lubią tę wiadomość
-
No nadrobilam Was
Siedze sobie, czytam co naskrobalyscie i Somebodytolove napisala, ze dzis jej Maluch malo aktywny i tak sobie pomyslalam, ze Julka tez dzis malo daje znac i nagle pukniecie w podbrzusz i od razu rogal na twarzy mimo, ze pije kwasny sok z grejfruta:P
Wyciagnelam meza na zakupy bo stwierdzil, ze musi sobie kupic jakies koszulki tak mendzil tak marudzil i oczywiscie nic nie kupil, a ja nie marnowalam czasu i kupilam Julce body
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5c5faeda04e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 19:28
somebodytolove94, lys, Cassie, Aga89, małaMyszka, psioszka11, mamasia, bosa, magda sz, Maniuś, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Dziewczyny,moge Wam polecic fajna sukieneczke, kupiłam ją przedwczoraj wieczorem i dzisiaj dostałam, normalnie nosze rozm. L i ta kiecuszka jest bardzo luźna, w sam raz na rosnący brzuszek
Dupy nie urywa, ale za taka cene,na codzien do polatnia moim zdaniem warto
http://allegro.pl/new-tunika-sukienka-dresowa-bombka-l-xl-c633-6-i5123980566.htmlniecierpliwa, bosa lubią tę wiadomość
-
Tak skrobalyscie i nagle cisza. Mąż ogląda skoki a ja Was znowu nadrabiam, bo nie czytałam od południa.
Gratuluję potwierdzenia cory!
Ja z kolei mogę polecić spodnie ciążowe z allegro, kiedyś ktoś, niestety nie pamiętam która z Was wrzucił link do spodni i się skusiłam i jestem bardzo zadowolona. Jutro wrzucę link bo pisze z tel.
małaMyszka, bosa, ainer85 lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Myszko - a jaki nosisz rozmiar normalnie? Bo waga mieodzwierciedla czasami wygladu,ja waze 76,kolezanka 68 a wyglada duzo grubiej i nosi wiekszy rozmiar ode mnie:p
Ja nosze typowe L,cyc mam miseczke E
spodnie 40/42
L jest zbyt obszerna w rękawachbosa lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Wiec bedzie lux
ja wlasnie normalnie to L ale wlasnie w h&m czesto 38,wiec mamy pewnie podobne figury:)
Ona jest dla mnie w biodrach i w pasie luzniutka,brzuszek w ogole sie nie wypina, a w biuscie taka akurat:)
a jaki kolorek wzięłaś? Bo ja to chyba jednak szarość...bosa lubi tę wiadomość
-
Tez za dlugich nie mam:) ale one niensa szerokie wiec jak nawet za dlugie to sie przymarszcza
ale najlepiej sprawdz wymiary:)
Tylko od razu mowie,to nie jest mega super extra sukienka,tylko taka na codzien na rosnacy brzuszek:) jednak cena 33zl juz z przesylka wiec nie ma co sie spodziewac szalu:p
Ja mam czarna,ale chyba jeszcze.kupie ta ciemno szara:)małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
nie no nie oczekuję super jakości... ale lepiej się czuję w luźnej sukience niż bluzkach itp. wzięłam od razu dwie, bo mój mąż wybierał kolory i kazał mi wziąć dwie
bosa lubi tę wiadomość
-
My po USG połówkowym
Wszystko w porządku
Dzidzia waży 371 g
I będzie córcia
Kkarolinaaaa, małaMyszka, mamasia, Pulpecja, 5ylwia, Aga89, kasiuleek, Paula_071, Cassie, Martucha86, bosa, lys, ainer85, magda sz, niecierpliwa, KasiaeN., psioszka11, Maniuś, rybka1988, witaminkab, somebodytolove94, sylwucha89, Migotkaa, chcebycmama, czarnaruda, gosia.b lubią tę wiadomość