SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kkarolinaaaa wrote:Jakie wzielas?
Mam.nadzieje ze nie bedzie na mnie!! :p
Ja jutro tez dokupie bo swobodnie sie w niej czuje:)bosa lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:
Czekam z niecierpliwoscia na opiepsz albo na pochwaleWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 22:03
Maniuś lubi tę wiadomość
-
ja dorwałam w housie szare, powiedziałam, że bez nich nie wyjdę nawet jeśli M. się nie będą podobały to biorę, a jednak mam i są zajefajne... cena promo 29 zł, chyba z 79 czy 59 nie pamiętam, brałam nie patrzałam... ehhehhee
-
małaMyszka wrote:ja dorwałam w housie szare, powiedziałam, że bez nich nie wyjdę nawet jeśli M. się nie będą podobały to biorę, a jednak mam i są zajefajne... cena promo 29 zł, chyba z 79 czy 59 nie pamiętam, brałam nie patrzałam... ehhehhee
Bardzo ładnie "miętowe" widziałam przedwczoraj w Pepco:)małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Ja już pospalam..wczoraj opilam się virgin mohito i gazowane dało znać o sobie..wzięłam espumisan ale między czasie dziecko z dołu zaczęło wyyyc. I tak wyje co 30 min regularnie..Chyba uczą ja spać sama w pokoju bo słyszę: ja Nie chceeee samaaa mamoo. Ma 3 latka. bez kitu trzeba wcześniej przyzwyczajać dziecko. No masakryczna noc
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej a ja mam masakryczmy poranek... syn wstal z goraczka i placzem z bolu ucha... super... czyli dzien mam z glowy...
Magda dlatego moje dzieci majac roczek juz spaly w swoim pokoju. Oczywiscie gdy maja jakis koszmar sa chore albo jest burza i nie moga spac przychodza do sypialni. To jest calkiem mormalne. Ale od roczku spia osobno.
Milego dnia dziewczynymałaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Witam się w 19 tygodniu! Mąż odwozi się do pracy a my będziemy wracać, po drodze oczywiście plaża, żeby bestyjka mogła się wybiegać...
Miłego dniaManiuś, mamasia, magda sz lubią tę wiadomość
-
Witam sie.
Dzis dzien w domu..dzieci chore goraczka i kaszel:/ nosz kurcze.
Mlodszy spi od urodzenia w lozeczku w swoim pokoju ale starszy to niestety nie dawno spi u siebie i jeszcze musze przy nim lezec po5 min spi;-)małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Miałam dziś jechać do koleżanki po rzeczy dla maluszka, ale wczoraj koleżanka napisała, że musi odwołać spotkanie bo jej mały ma biegunkę i nie wie czy to zatrucie czy jelitówwka więc woli mnie nie narażać.Ale widzę po Waszych wcześniejszych wpisach, ze jakieś wirusy nadal dopadają.
Plan na dziś posprzątać łazienkę, odkurzyć,pomyć podłogi i zmienić pościel.A na obiad domowa pizza :)Wczoraj kupiłam mrożone owoce leśne więc na drugie śniadanie będzie koktajl
A pogoda do dupyNic się nie chce, leje i zimno.Mam nadzieję, ze choć w weekend będzie ładnie.
Piątkowe buziaki!:*
niecierpliwa, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w ten sloneczny dzionek odliczam czas do poniedzialku do 9:15
i wizyta musze sobie pytania zapisac na kartce pierwsze bedzie o te drgania calego brzucha z rana dzisiaj tez mialam strasznie intensywne na szczescie nie bola ale sa nieprzyjemne jak wstawalam to az brzuchol przytrzymalam bo sie wystraszylam.
Milego piateczku ciezarowki.
Ps a moze ktoras dzisiaj m wizyte i zapyta o te drgania brzucha przypomina to jakby powieka skakalaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 07:49
Maniuś, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Cześć Siostry!
A ja miałam pobudkę o 4 rano, bo nasz Fado zaczął wymiotować i trzeba było iść z nim na dwór, a później do 6 "walaliśmy" się z mężem po łóżku. Poszedł do pracy, a ja już nie śpię. Na 10:00 idę z Fado do fryzjera, bo wizyta już dawno umówiona, ale dobrze się już czuje, więc myślę,że będzie ok.
Ja wcz wieczorem też zwracałam,ale może dlatego,że mój tato malował kuchnie i się nawdychałam farby, a mądra chciałam pomóc i jedną ścianę też sama machnęłam pędzlem.
Planów na dziś wielkich nie mam, jutro z rana wyjeżdżamy do Niemiec, wrócę wieczorem we wtorek, więc będę miała pewnie sporą lekturę do przeczytania przez Was.Życzę Wam wszystkim spokojnego weekendu, udanych wizyt i szczęśliwych wiadomości!
Pamiętajcie- piątek, piąteczek, piątunio!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 08:01
KasiaeN., Maniuś, niecierpliwa, futuremama, małaMyszka, Paula_071, sylwucha89, magda sz, Aga89, chcebycmama lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015