SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka z rana
ja dzis mam kupe zalatwien i obowiazkow takze czas wstawac...musze isc na zakupy,zrobic obiadek,posprzatac,zarejestrowac nowe autko...a wieczor mamy gosci na weekend
tak ze jak zajrze w niedziele wieczor to bede miec co czytac
Pozdrawiamy Was kochane.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej
Karolina... domowe, ruskie pierogi
Dzisiaj po pracy lecę z koleżanką na kawusię, ale jutrzejsze spotkanie kuzynka odwołała (grypa ja bierze, a ja od wszelkich takich z dala:D ), więc mam już zajęcie na pół dnia
Juz dawno chciałam zrobić, ale jakoś energii brak. Teraz czuję się w miarę więc ruskie musza byćniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Witam w piatkowy poranek
Ja dzis od rana aktywnie, drugie pranie juz idzie, musze isc na zakupy, ale tak pada, ze odwlekam to wyjscie, a pozatym srednio sie czuje, mdli mnie. Na obiad domowe hamburgery
Katarka gratuluje coreczki!! Ile dziewczynek nam sie ostatnio posypalo, chyba bedzie rownowagaKasiaeN., małaMyszka, Katarka lubią tę wiadomość
-
A ja sie nie mogłam zwlec z łózka, żeby mała wyszykować do pkola. Deszcz pada i zimno brrrrrr i nic mi się nie chce ;/
Właśnie Sana mogła by zrobić pierwszą stronę, bo mnie ciekawi jakie mamy statystyki
psioszka spokojnej drogimaaadzik1207, psioszka11, małaMyszka, Aga89 lubią tę wiadomość
-
ainer85 wrote:zanim zabiorę się za nadrabianie Was, to napisze że psiocha potwierdzona
rączki, nóżki serduszko i wszystko inne na miejscu i zdrowiutkie
jestem spokojniejsza
mam jakies dwa nowe zdjecia, ale nie mam pojecia co na nich jest wiec nawet nie wrzucam;)małaMyszka lubi tę wiadomość
-
No to rzeczywiście dał Ci "pamiątkowe zdjęcia"
My mamy płytkę z USG, więc sama wybieram ujęcia z których robię zdjęcia
A w ogóle nie wiem jak on to zrobił, ale na pierwszym prenatalnym nie było głosu, a na tym nagraniu jest normalnie wszystko co mówił, jak rozmawialismy podczas USG
W pracy niedługo stwierdzą że sfiksowałamsiedzę i się ciesze bo maluch po jedzonku zaczął fikać
Z każdym dniem czuję go bardziej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 09:53
małaMyszka, Katarka, KasiaeN., niecierpliwa, somebodytolove94, Paula_071, Cassie, sylwucha89, magda sz, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Witam się Piątkowo
dziś trzynasty
drugi miesiąc z rzędu 13-ty wypada w piątek
ale ja przesada nie jestem
Dziewczyny z Wrocławia i okolic, które będą na warsztatach we wtorek targacie swoich mężów/partnerów? Bo mój coś nie chce się dać namówićmałaMyszka, somebodytolove94, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
cześć dziweczyny!
link do spodni
http://allegro.pl/nowosc-kieszenie-ekoskora-spodnie-ciazowe-rurki-42-i5139021935.html
wiem, że był, ale są juz sprawdzone, więc wklejam jeszcze raz. jak się dobrze zachowają po praniu kupię jeszcze jedne. tylko są rozciągliwe, więc nie przesadzać jak coś z roziarem, ja wzięłam trochę za duże i będę miała chyba do końca ciąży.
ja dzis na obiad robię pizzę, bo mąż miał wczoraj urodziny, a to jego ulubione danie
u mnie dalej plucha i zimowo (eh plusy mieszkania w górach...), a na dodatek siedzę w pracydobrze, że jutro wolne!!!
miłego dnia brzuchatki!
KasiaeN., małaMyszka, mamasia, Cassie, magda sz lubią tę wiadomość
-
ja co prawda będę 17 w Gdańsku na Mamo to ja! ale idę z mężem. Jak mu przesłałam program to stwierdził, że to bardziej dla mam, to mu odp.:" dla tatów też" - teraz nie ma wyjścia. Może i nie będzie dużo tatusiów, ale mojemu nie odpuszczę...
KasiaeN., mamasia lubią tę wiadomość
-
Mamasia ja mojego nie biorę. Na Mamo to ja idzie ze mną w maju bodajże
Jeszcze się nasłucha czegoś i mi żyć nie da
A dostałaś jakieś info na maila teraz, z przypomnieniem czy coś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 09:59
mamasia, małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Zapomniałam wam wczoraj napisać, że Mała na wczorajszym USG tak ładnie ziewnęła
Słowa mojego taty, a potem teścia takie same "Jak można w wodzie ziewać?"
mamasia, 0na88, małaMyszka, niecierpliwa, futuremama, Martucha86, Cassie, lys, Maniuś, Neyla, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
futuremama wrote:Mamasia ja mojego nie biorę. Na Mamo to ja idzie ze mną w maju bodajże
Jeszcze się nasłucha czegoś i mi żyć nie da
A dostałaś jakieś info na maila teraz, z przypomnieniem czy coś?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
ja zaczełam sie rozgladac za szkoła rodzenia , moj stwierdził ze po co to nam jak ja chce cesarke , ze położna przyjdzie i nam pokaże wszystko, no to ja mu powiedziałam ze ja nawet nie umiem dziecka starszego podniesc bo sie boje ze uszkodze, a co dopiero kąpiel itd i ze nie chcialabym zrobic niemowlakowi krzywdy - temat sie skończył a dwa dni temu mąz przemówił " to kiedy , idziemy do tej szkoły rodzenia?"
)
dumnammałaMyszka, KasiaeN., niecierpliwa, sylwucha89, witaminkab, Maniuś, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Katarka wrote:Cześć dziewczyny
Zapomniałam wam wczoraj napisać, że Mała na wczorajszym USG tak ładnie ziewnęła
Słowa mojego taty, a potem teścia takie same "Jak można w wodzie ziewać?"
niecierpliwa, Katarka, mamasia lubią tę wiadomość