SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaeN. wrote:Jeśli chodzi o dotykanie brzucha to mnie tez to denerwuje na maxa.Nie wiem dlaczego ludzie uzurpują sobie prawo do tego, że skoro jestem w ciąży to mogą mnie macać?Przecież ja nie podchodze do nich i ich nie dotykam!!!!Też się odsuwam za każdym razem gdy sę to dzieje, szczególnie jak robią to np starzy wujkowie bo to dla mnie obrzydliwe.STOP DOTYKANIA CIĄŻOWYCH BRZUSZKÓW!
KasiaeN., małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
futuremama wrote:O wilku mowa - dostałam przypomnienie z bezpiecznego malucha.
Ja też dostałam. A masz też w treści maila, że poniedziałek chociaż data wtorkowa?
"Kochani Rodzice,
Z przyjemnością przypominamy, że już w najbliższy poniedziałek (17.03.2015) spotykamy się na bezpłatnych warsztatach organizowanych w ramach Kampanii Bezpieczny Maluch. Poniżej najważniejsze informacje dotyczące spotkania. (...)"małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
magda sz, pisałam wcześniejszego posta z łóżka, potem wstałam i stwierdziłam, że teraz z dnia na dzień brzuszek coraz większy, mój gin uważa, że jestem wysoka (170cm, powiedziałabym, że to średni wzrost) i przewidywał ostatnio, że w 16 tyg., czyli teraz powinien mi brzuch wyjść.
chcebycmama - ośmiornica była bardzo dobra w smaku, trochę za mało krucha, ale może ją źle zrobiłam, bo nie mam doświadczenia w ośmiornicy. Uważam, że warto jednak spróbować, zwłaszcza, że rzadko u nas można dostać całą surową ośmiornicę.małaMyszka, chcebycmama, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Moje dzieci wazyly w 20 tyg 340,370g a urodzilam spore dzieci a teraz ten lekarz nke wazy i chyba zmienie na tego co chodzilam z chlopcami.
Ja na tych zdjeciach nic nie widze albo sie nie znam.
Moje maluchy sprzataja z mama:-) az jestem w szoku moze do powrotu meza bedzie blysk:-)hah.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Ja też dostałam. A masz też w treści maila, że poniedziałek chociaż data wtorkowa?
"Kochani Rodzice,
Z przyjemnością przypominamy, że już w najbliższy poniedziałek (17.03.2015) spotykamy się na bezpłatnych warsztatach organizowanych w ramach Kampanii Bezpieczny Maluch. Poniżej najważniejsze informacje dotyczące spotkania. (...)"
"Z przyjemnością przypominamy, że już w najbliższy poniedziałek (17.03.2015) spotykamy się na bezpłatnych warsztatach organizowanych w ramach Kampanii Bezpieczny Maluch. Poniżej najważniejsze informacje dotyczące spotkania.
Kiedy się spotykamy?
17.03 (wtorek) - warsztaty rozpoczynają się o godzinie 17.00, a kończą o 20.00. Już od godziny 16.30 zapraszamy do punktu rejestracyjnego. Dla każdej mamy Partner warsztatów marka Mama i ja przygotowała wodę."
Zamówiłam szarego pajacykaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 11:45
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Z tym dotykaniem brzuszka to moj maz ostatnio powiedzial ze to nie fear, ze kobiete po brzuszku macaja gratuluja a faceta to mie dotkna ze dobra robota;-)
Cassie, Paula_071, magda sz, Aga89, małaMyszka, psioszka11, Maniuś, sylwucha89, 5ylwia, somebodytolove94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka1988 wrote:Z tym dotykaniem brzuszka to moj maz ostatnio powiedzial ze to nie fear, ze kobiete po brzuszku macaja gratuluja a faceta to mie dotkna ze dobra robota;-)
Jest nawet taki tekst na demotywatorach
Dzisiaj Was tylko podczytuje. Psychika mi siadla. Jak cos dziecku dolega to mi serce peka...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Rybka dobre! A po czym maja go macac??
moje dzieci delikatnie pukaja do brzucha i Kubus mowi kiedy wychodzisz bo mama ma duzy brzuch!
A tak to maz wieczorem i rano caluje brzuszek nikt oprocz moich mezczyzn nie dotyka brzuszka...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny
byałm dziś w biedronce i są fajne kocyki dwustronne małe za 9,99 złmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Heja:).
Wstalismy kolo 11...znowu;).
Dzień ładny ale okna zmuszona byłam pozamykać bo dziś rozpoczęły się jakieś prace remontowe w okolicach dachu i słyszę głównie burczenie maszyn.
Korci mnie żeby ruszyć już tylek i zacząć robić wszystko w domu samodzielnie ale poczekam jeszcze do kolejnego badania...liczę ze usłyszę, ze zagrożenie minęło i śmiało mogę wrócić do codziennych obowiązków. Po 6 tygodniach leżenia marzę o chociaż małej aktywności. Jeszcze trochę. Od kilku dni mam przekonanie ze będzie wszystko dobrze...mile uczucie:).
Mnie też trafia...jak ktoś mnie dotyka po brzuchu...wrr.
Tez zakupiłam sobie dwie sukienki, podobno wyglądam ślicznie; ).
Piekne te Wasze zakupy Mamuśki.
Przyjemnego dnia!
Paula_071, niecierpliwa, KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hermiona zobaczysz że w oczach będzie rósł, zrobiłam takie coś dla porównania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 12:12
Martucha86, Aga89, KasiaeN., małaMyszka, futuremama, aaaaga, niecierpliwa, mamasia, psioszka11, Maniuś, kasiuleek, Neyla, Katarka, chcebycmama, witaminkab, Hermiona, lys, sylwucha89, gosia.b lubią tę wiadomość
-
olinka wrote:hej dziewczyny
byałm dziś w biedronce i są fajne kocyki dwustronne małe za 9,99 zł
Ale pewnie poliestrowe, tak? Mój mąż ubolewa, że dziecko będzie miało worek foliowy na tyłku, w życiu by go nie owinął w plastikowy kocyk...małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
A do mnie dotarła ta paka (69 szt) a w niej m.in. takie perełki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe6e1b5f6afd.jpg
Jestem zadowolona, nawet mój A. się ucieszył a myślałam że ochrzan dostanę że już tyle rzeczy kupujeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 12:13
KasiaeN., niecierpliwa, Martucha86, 0na88, małaMyszka, mamasia, futuremama, Maniuś, kasiuleek, Neyla, Katarka, Paula_071, chcebycmama, witaminkab, lys, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Kochane moje, jeżeli macie w swoich miastach sklep Netto to od poniedziałku będą tam Body, spodenki, rampersy, rajstopki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f371a31b644.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6fbfd2690417.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c9dcdc5c811.jpgmałaMyszka, niecierpliwa, futuremama, kasiuleek, witaminkab, ainer85 lubią tę wiadomość
-
to moje dzisiejsze łupy... a poszłam tylko po małą torebeczkę sportową...
a to wszystkie moje dotychczasowe łupy, chociaż ciężko jest wybierać między różowym a niebieskim...
Aga89, Martucha86, aaaaga, 0na88, niecierpliwa, mamasia, KasiaeN., magda sz, futuremama, Maniuś, kasiuleek, Katarka, witaminkab, Hermiona, lys, sylwucha89, ainer85 lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:to moje dzisiejsze łupy... a poszłam tylko po małą torebeczkę sportową...
a to wszystkie moje dotychczasowe łupy, chociaż ciężko jest wybierać między różowym a niebieskim...
skupiłam sie na piesiupsioszka11, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość