SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
magda sz wrote:Pulpecja mam taki sam:) lubię go, choć dziś zapominałam że mam duży brzuch i jak się schyliłam na siedząco pod ławę po pilota to myślałam że urodzę..Maja momentalnie zaczęła kopać, przepraszałam ją z pół godziny.
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj caly dzien w lozku cos mi kiepsko dzisiaj co chwile drzemki lapie przelezany dzien mam nawet obiadu nie robie slubny ma cos po drodze kupic sliczne tw wasze brzuchy i ubranka
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to chwila, zleci szybko
Ja mam 7 kwietnia połówkowe w 23 tyg. ciekawe czy siusiak nie wyrośnieheheh
Kochaniutkie wpisujcie się do listy na pierwszej stronie, mi się kalendarz chiński nie sprawdził, ale za to obrączka się sprawdziła.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iUMb5l8IIRgUoQ2Vjkh8C4NgT8A82-kRO1rbuEv32UU/edit?pli=1#gid=0
Sny- to na początku dziewczynka pozniej chłopak i tak na zmianę- czyli co liczy się pierwszy sen ?
Dieta-słodko-kwaśna
Wygląd ciała- poprawa cery, włosów, paznokci
Może zrobimy takie statystyki? Choć zakładam że w ciąży i na wojnie nie ma żadnych regułmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Obraczka pokazuje ze cora,wygladam inaczej niz przed ciaza,kalendarz chinski pokazuje core,maz ma przeczucia na core jak i moj syn,na pierwszej wizycie byla corka potem nie wiadomo kto bo nie wiedzial czy pepowina czy siusiak wiec zglupialam licze na core!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 16:30
-
dziewczyny myslicie ze jak miałam 11 marca USg połowkowe a teraz ide 19 marca na wizyte do swojej ginekolozki to zrobienie kolejnego USG to przesada ?
i tak bede musiała zapłacic 100 zł nie zaleznie czy mam USG czy nie... i troche sie waham , robic?
-
0na88 wrote:dziewczyny myslicie ze jak miałam 11 marca USg połowkowe a teraz ide 19 marca na wizyte do swojej ginekolozki to zrobienie kolejnego USG to przesada ?
i tak bede musiała zapłacic 100 zł nie zaleznie czy mam USG czy nie... i troche sie waham , robic?
Ja mam 20.03 wizyte na nfz, 25.03 polowkowe w klinice, a 2.04 u mojej lekarki i ja to obmyslilam tak, ze na wizycie za tydzien na nfz robie usg, bo ma fajny sprzet i fajnie widac wszystko, na polowkowym bez usg sie raczej nie obejdziea na wizycie 2.04 u mojej usg sobie podaruje i 50 zl bedzie w kieszeni, bo u mnie wizyta 100zl, a z usg 150
-
0na88 wrote:ok , więc robie
. Czytalam nawet jakis artykuł ze podobno USG nie szkodzi dziecku i często jest mylone z badaniem rentgenowskim którego promieniowanie jest szkodliwe itd...
Ja mam taka opinie od kilku lekarzymaaadzik1207, 0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny. Ja z innej beczki. Mam konto na facebooku i ostatnio zauwazyłam ze nie którzy moi znajomi lubią zwracać na siebie uwagę, jesli tak mogę to nazwać. Ja jestem osoba ogólnie taka ze nie chcę zeby 300 czy 400 osób wiedziało np. że jestem w ciąży, co bede miała, jak wyglądam z brzuchem itp. a tu zauważyłam że nie którzy to i by du...pokazali żeby być w centrum zainteresowania...strasznie mnie to irytuje i ten caly facebook coraz mniej mi sie podoba. Ale oczywiście niech te osoby robią co chcą, ale po co?Miałam ostatnio taką syt. że kol wstawiła jakieś nagranie ze niby to jest jej glos, a wszyscy o jak pięknie a jak pojawiły się słowa krytyki to już nie fajnie i cały face to czyta...masakra...a może ja jestem jakas inna.
-
nick nieaktualny
-
Oj mnie tez to denerwuje..albo zdjecia jedzenia!! Moja kolezanka co tylko zrobi to fotografuje i wstawie na fb..
Jedna znajoma ma corke i caly facebook wie kiedy KINIA zabkuje,kiedy nie spala w nocy,kied jest chora..codziennie po 3 zdjecia malej wstawia..to jest chore!Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Zdjęcia zdjęciami. Wstaje rano włączam fb czy ktoś nie napisał w sprawie sesji i czytam." Znowu snieg" " snueg" "oo zimna wricila"
Albo górnik wygrał. Górnik królem 2:0 i wiele innych czekam tylko na wpis "ooo moja kupa dziś ważyła 3 kg" przesadaManiuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Haha miru dokladnie! Tak samo bylo jak polska wygrala w siatke,nic innego na fb nie bylo tylko informacje ze polska wygrala. Jedna znajomantez wstawila zdjecie testu ciazowego..
moj facebook nie wie ze jestem w ciazy i juz pare razy ktos mnie zapytal czemu nie wstawiam zdjecia zeby pokazac brzuszek.Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej, ja tylko na chwilę bo jestem spóźniona z obiadem a mąż za 30 min będzie w domu.
Byłam znowu u dentysty, chciałam za jednym znieczuleniem zrobić dwa zęby, ale okazało się że będę miała kanałówkę więc nawet jednego do końca nie zrobiła
Co do facebooka to wielu moich znajomych wszystko piszą na face wszystko nawet co zrobiło na obiad, gdzie teraz jest itp... i to nie tylko osoby 20-letnie.
Moim zdaniem takie osoby mają bardzo nudne życie i po prostu muszą się wszystkim chwalić. Niestety nie zdają sobie sprawy z konsekwencji, wielu złodziei, firm windykacyjnych, komorników korzysta z portali społecznościowych wiadomo w jakim celu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 17:37
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość