SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też blokuje jełopów co im palma odbija na fb, żeby nie widzieć co wrzucają. A mam paru kretynów co wrzucają każde gówno i cały świat musi wiedzieć, że "Paniusia" jest w trakcie kłótni z mężem, lub codziennie identyczne zdjęcia w lustrze , albo codziennie zdjęcia dziecka. Ja się przyznam bez bicia że 80% moich zdjęć, to też zdjęcia córy, ale wrzucam dla dziadków i rodziny. Bo mieszkamy daleko od siebie i czasami miesiącami się nie widzimy, to chcą popatrzeć co u wnuczki słychać i jak rośnie. I wrzucam je raz na parę miesięcy, a nie codziennie. Korci mnie żeby pochwalić się ciążą na fb, ale jakoś się boje.....
małaMyszka, Cassie lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj byłam na uczelni i powiedziałam, że jestem w 5 miesiącu i nikt nie chciał uwierzyć. Mówili, że mam za mały brzuch. Trochę mnie to zdołowało wszystko i do tego pogoda, nudne wykłady itd...
Ale już jest lepiej. Trochę poczytałam, pogadałam z przyjaciółką i się uspokoiłam. Przypomniała mi, że brała ślub w 18 tygodniu i miała niewiele większy.
Poprostu muszę jeszcze trochę poczekać. Czuje maleństwo, więc musi być dobrze
Cassie, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Bylismy włąśnie u rodziny męża, Magda (siostra cioteczna) jest w 33tygodniu, przyjechała 4 dni temu z Holandii bo tam obecnie przebywają, dacie wiare..do tej pory miala tylko 2 razy morfologie i 2 razy usg - i to wszystko z badań !!! Żadnej glukozy,moczu, toxo, cytologii,czystosci NIC !! no tragedia, teraz jak przyjechała (tu chce rodzic) to lata po lekarzach i robi badania..
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Paula, na wysokosci pępka !? ja w talii tyle nawet nigdy nie miałąm,a co mówic na wysokosci pępka, musisz byc bardzo drobniutka
Teraz talii to ja nie mamAle w najwęższym miejscu mam 66.
Edit. Pierwszy raz się teraz mierzyłam w tym miejscu i na wysokości pępka mam 72cm. Przed ciążą w talii (czyli trochę nad pępkiem) miałam 62cm, a w biodrach 84cm. Przed ciążą ważyłam 52kg, i teraz jak w końcu przestałam wymiotować ważę znowu tyle (początkowo schudłam). Mam 163cm. Wydaje mi się, że normalnie ważęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 21:14
Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny62 wow tyle to mialam hmmmm wieki temu
karolina co kraj to obyczaj, ja poki co mialam az RAZ morfologie, co miesiac mocz, cisnienie waga, czystosc, szyjka, USG z kasy przysluguja mi po jednym na trymestr (wykupilam pakiet 6xUSG za 100euro), dodatkowe badania sa wszystkie platne. Tyle ze mam bardzo dobrego lekarza i wiem ze o nic sie martwic nie musze
Jakos dzisiaj mam humor 'po psie', musze sie chyba polozyc spac zeby jutro bylo lepiej.
DobranocmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
O ja cie
Ja w talii przed ciążą, ok 73cm, w biodrach za to 105 -dosyć duże wcięcie mam(miałam;p), teraz w talii mam 80cm, na wysokości pępka jakos 102.. jestem pulpecikiem
a ile miałam przed ciąża na wysokosci pępka to nie mam pojęcia bo nigdy nie mierzyłam.
małaMyszka lubi tę wiadomość