SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:Teraz talii to ja nie mam
Ale w najwęższym miejscu mam 66.
Edit. Pierwszy raz się teraz mierzyłam w tym miejscu i na wysokości pępka mam 72cm. Przed ciążą w talii (czyli trochę nad pępkiem) miałam 62cm, a w biodrach 84cm. Przed ciążą ważyłam 52kg, i teraz jak w końcu przestałam wymiotować ważę znowu tyle (początkowo schudłam). Mam 163cm. Wydaje mi się, że normalnie ważęjej, jak dobrze, że nie moge znaleźć centymetra
lys, Paula_071, kasiuleek, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Wpadłam Was poczytać i lecę spać, bo z rana ruszamy. Trzymajcie kciuki za podróż i pobyt tam, oby nic niespodziewanego nie wyskoczyło. Miłego weekendu, wracam do Was we wtorek Siostry!
Cassie, Paula_071, Pulpecja, rybka1988, małaMyszka, ainer85, niecierpliwa, KasiaeN., mamasia, Y, Maniuś lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marzen2210 wrote:Hej u mnie tez pospane. Ta chol....zgaga nie daje mi spac i normalnie funkcjonowac. W pierwszej ciazy bylo to samo. Spalam na siedzaco, fo dopiero polowa. Wspomagam sie rennie ale mala ulga po tym jest.
Próbowałaś zagryzac migdalami?
Ja też już nie śpię, chociaż cały dom śpi. Wstaje o 6 nie wiem po co. Dzisiaj jestem umowiona do kosmetyczki o 12, bede piekna i uroczaw poniedzialek jeszcze fryzjer i bedzie mozna wychodzić do ludzi, hehe
Milego dnia kobietki.Neyla, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hello Girls!
Pogoda do dupy a planowaliśmy dłuuuugi spacera tu leje i końca nie widać.Pozostaje poczekać aż coś się zmieni.A póki co ma plan na dzień w pidżamie
Weekend, więc kolej Adama na śniadanie, tylko on jeszcze śpi a ja obudziłam się mega głodna więc wciągnęłam płatki z mlekiem.
Wczoraj cały dzień bolała mnie głowa, nic dziwnego bo jak zmierzyłam ciśnienie to okazało się, ze mam 98/70.Gdybym nie była w ciąży chętnie w takim przypadku zaradziłabym temu kieliszeczkiem czegoś dobrego ;)A tak pozostał mi tylko sok z cytrynki
Miłego dnia Mamusie i DzidziusieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 07:54
Neyla, niecierpliwa, 0na88, mamasia, małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewuszki. Ale pogoda pod psem... Od 6 juz nie moge spac- maz ma katar i jeczy, ze chory. Chcialam dzisiaj gdzies wyjsc, a teraz chyba juz nici z planow
Moze chociaz uda mi sie wreszcie wlosy pofarbowac.
Milej soboty...mimo tej paskudy za oknem.niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
KasiaeN u mnie dzis to samo cisnienie niskie, glowa peka, ale maz odkurzyl stary ekspres i parzy mi kawe. Mam nadzieje, ze pomoze. Ja tez dzis planowalam dlugi spacer po lesie z piesiem, ale pogoda taka, ze moj psiur nawet na spacer'isc nie chce, wystawil glowe zobaczyl, ze pada i cofnal sie do domu
KasiaeN., małaMyszka, lys lubią tę wiadomość
-
No ja właśnie na kawę nie mam ochoty, przed ciążą pijałam rzadko a teraz tym bardziej nie mam smaka.Oj pogoda nie zachęca, ale może chociaż po południu przestanie padać to ruszymy dupska na spacer
Gdzie ta wiosna? Słońce, ciepło, zielona trawka...
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Witam
Nie spie od 2 bo drzemki 40 minutowe to nie senmusialam nospe w nocy lykac i znowu drzenie brzucha mialam kurde co to jest milego weekendu ciezarowki
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Tak jak Wam pisalam weekend spedzam u rodzicow i szukajac czegos w szafie natknelam sie na cos rozowego, a ze ostatnio jestem wyczulona na ten kolor to musialam zobaczyc co to, a to pajacyk dla maluszka. Idac dalej tym tropem znalazlam wiele innych rzeczy glownie dla dziewczynki, niebieski rozek i recznik z kapturkiem na glowe. Jakie to wszystko piekne!!
Ja nie przyznalam sie jej, ze powoli zaczynam zakupy, ani ona mnie
Po polowkowych bede musiala zrobic wyprawkowa konfrontacje zebysmy sie nie dublowaly
W ogole ciekawa jestem skad wie, ze bedzie wnuczka bo z ta nowina czekamy do swiat
KasiaeN., małaMyszka, magda sz, Neyla lubią tę wiadomość