SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
witamy:)
Pogoda okropna dziś, pada i pada, ale od poniedziałku ma być juz ladnie, juz nie moge doczekac sie wiosny:)
U nas trwa remont, tak ze w pokoju obok wierca i wierca bo podwieszaja sufit, zabioeramy sioe za remont sypialni, w ktorej bedzie stalo tez łozeczko synusia:)
Ja codziennie budze sie o 3.15, 3.14 na siku,małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sama zakończyłam wcześniej zajęcia, tym sposobem jestem od 13 w domku. Mam w nosie dzisiejsze zajęcia. Gościu sobie wymyślił, że zrobi ze swoją grupą ćwiczeniową zajęcia na wspólnym wykładzie, a my mamy 6 godz. czekać na następne zajęcia... bo on odwołał wykłady... bez jaj ... wkurzyłam się i olałam nawet konwersatorium i ostanie ćwiczenia...
lys, KasiaeN., niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
My tez w 20 tyg:-)
Ostatnio pisalyscie o golabkach wiec kupilam kapuste i co? I zaraz bede robila z mezem:-) do tego bigosik mmmm pycha:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 14:17
małaMyszka, niecierpliwa, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Marzen2210 gdzies w necie kupilas ta rozpinana? Podeslij linka
Bylam na małych zakupach i kupilam sobie gazetki dla mam siedze i czytamo 16 goscie prychodza za chwile musze zaczac robic pizze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 14:09
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja chodze spać koło 21-22 bo już wtedy słaniam się na nogach.Wstaję w nocy raz na siku i budzę się zwykle koło 7.00.W ciągu dnia też pozwalam sobie na małą poobiednią drzemkę, no chyba, ze mam dużo zajęć to wtedy nie da rady.
Wróciliśmy z bazarku obkupienipo drodze wstąpiliśmy do rodziców po chleb i gołąbki.Mama poszalała i nagotowała ogromny gar, ze chyba przez tydzień będziemy je jedli
No i poczęstowała nas pomidorówą :)Także wróciliśmy i bez spiny wzięłąm się za kurczaka z ryżem i warzywami
A wieczorem wieczorek filmowy
Mam takie pytanko, może się orientujecie. Na Bio bazarze kupiłam sałatę.Tylko zapomniałam jak ona się nazywa.Pani powiedziała, ze jest ona bardzo bogata w kwasy omega3. Nigdy nie słyszałm tej nazy, zaczyna się na pewno na :"P" ale za chuny sobie nie przypomnę jak. może, któraś z Was się orientuje co to?
-
nick nieaktualnyaaaaga wrote:Marzen2210 gdzies w necie kupilas ta rozpinana? Podeslij linka
Bylam na małych zakupach i kupilam sobie gazetki dla mam siedze i czytamo 16 goscie prychodza za chwile musze zaczac robic pizze
-
Już po zakupach. Byłam w Pepco, oglądałam ciuszki dla dziecięcia, ale na większości metek jest oznakowane 30'C, więc nie ma jak tego wyprać. Ostrzegam Was przed takim zakupem, bo jak się takie ciuszki wypierze w 60'C to pewnie skurczą się do rozmiaru dla lalki. Ale byłam w lumpeksie, i były ładne po 2 zł właśnie z metką 60'C, ale niestety bodziaki nie były rozpinane po całości, więc nie brałam.
Ale pogoda, beznadziejaNa obiad zupa cebulowa wg przepisu Hermiony i znowu piersi z kaczki, bo mamie narobiłam smaka:)
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.