SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
mam nadzieje ze tak jest bo wczesniej od 16 tyg czulam ja regularnie, wyraznie a teraz taka pustka. Mam lozysko b.wysoko i chociaz na dole lub po bokach powinnam ja czuc
-
rybka1988 wrote:Dziewczyny nie czuje mojej coreczki juz drugi dzien:-( boje sie jechac na pogotowie i nie wiem czy panikowac czy to normalne:-(
u mnie działa letkie postukiwanie odpowiada dzidzia kopniakiem . lub zjedz coś słodkiego i połóż się na prawy bok u mnie działa i zawsze wtedy kopie. spróbuj innych rzeczy jak dotychczas zobaczysz podziała no ja czuję dziennie częstoNeyla lubi tę wiadomość
-
Andzia sprobuje wszystkiego byleby sie ruszyla.
-
Panikuje bo z synem w ciazy jak kopnal pierwszy raz to juz byla masakra, moja gin relanium mi pisala bo takie fikoly robil ze ani spac nie moglam ani usg nie mogla zrobic
-
nick nieaktualny
-
Ide po michalka slodkiego chociaz nie mam na niego ochoty, sprobuje sie odprezyc mam nadzieje ze sie odezwie:-S
-
Cassie wrote:Dziecko na tym etapie ma bardzo duzo miejsca i moze sie zdazyc ze przez kilka dni nie czujesz nic. Wszystko zalezy od tego jak sie ulozy.
-
rybka1988 wrote:I wlasnie to mnie martwi bo na ostatnim usg dowiedzialam sie ze macica jest naciagnieta i jest bardzo malo wod plodowych dlatego w tym okresie czujemy ruchy, mam pelny leb mysli. Poczekam do 20 poloze syna spac i najwyzej pojade
Daj znać co i jak ...tez mam letko łożysko naciągniete -
nick nieaktualny
-
Aska87 wrote:heh a jest jeszcze ktoś kto nie czuje ruchów? czy tylko ja jeszcze zostałam ...
ja też nie
znaczy wydawało mi się kilka dni temu że to było to.. ale chyyba nie bo dalej cisza..
dodam że brzuch mi urusł od poniedziałku i to sporo.. juz bym chciała czuć krasnalka mojego.
a to twoja 1 ciąża ? -
olinka wrote:ja też nie
znaczy wydawało mi się kilka dni temu że to było to.. ale chyyba nie bo dalej cisza..
dodam że brzuch mi urusł od poniedziałku i to sporo.. juz bym chciała czuć krasnalka mojego.
a to twoja 1 ciąża ?
pierwsza więc się nie stresowałam jeszcze dopóki nie zaczęłam czytać że inne dziewczyny przy pierwszej ciąży już od 15-16 tygodnia czuły heh cierpliwość zawsze była moją słabą stroną -
nick nieaktualny
-
Ja jestem na tym etapie już po raz trzeci, ale ruchów nie czuję jeszcze. Ze dwa razy czulam takue delikatne laskotanie i raz chyba czkawke, a dzisiaj np wcale. Mysle, że na odczuwanie regularnych ruchów jest jeszcze czas, chociaż jeżeli bardzo się martwisz, to może faktycznie sprawdź, będziesz spokojniejsza.