X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy widziałyście artykuł na gazeta.pl, dla mnie trochę daje artykułem sponsorowanym, ale warto przeczytać: http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/7,140281,17557274,_SPORT_W_CIAZY__Ginekolog__Jeszcze_sie_nie_zdarzylo_.html#MT

małaMyszka, magda sz, lys lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas z rana zapowiadała sie piekna pogoda, słonce swieciło ale w tej chwili cos pochmurno, a miałam ochote na długi spacer..

Mój synuś tez uwielbia michaszki i strasznie sie po nich wierci:)

małaMyszka, rybka1988 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamasia wrote:
    Niecierpliwa spacer to dobry pomysł :) odetchnij trochę Kochana i nie daj się złym emocjom :)

Pati jaki wózek kupiliście?

A my wczoraj dostaliśmy paczkę od szwagra z małymi ubrankami, zabawkami i innymi i zaraz będę przeglądać :) buziaki :*
    Mamasia Chicco Urban 2015. Bardzo lekki, wygodny I latwo sie sklada I rozklada. Mi na tym zalezalo przede wszystkim bo mam dziecko w wieku szkolnym wiec jak malenstwo bedzie mialo 2 tygodnie bede musiala starszego syna wozic do szkoly wiec wozek do bagaznika. Na poczatku chcialam Quinny Moodd 3 ale za ciazki I trudniejszy w skladaniu I rozkladaniu....

małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa długi spacer to bardzo dobry pomysł. Miesiąc temu miałam to samo i właśnie spacer mi pomógł plus wizyta w kościele. Ah Ci faceci, Bóg bardzo się pomylił że przynajmniej raz nie mogą być w ciąży i zobaczyć jak to jest i te EGO... napiszę chyba do niego reklamację :) Przyjdzie koza do woza i przeprosi :) U nas po tej rozmowie dużo lepiej, teraz skacze wokół mnie, ja się przyzwyczaiłam do obrażania za byle co :D widze jak uszy mu dymią bo próbuje się powstrzymać od głupiego komentarza.

Co do michałków to jakaś magia. Mąż myje auto ja siedzę w środku i Was czytam o tych michałkach, oczywiście zebrała mi się na nie ochota, chciałam wysmarkać nosa, otwieram schowek a tam co?- Michałki :D mąż z pracy kiedyś zakosił ze spotkania i zapomniał o nich :) ale jaja, właśnie wcinam :)

małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc milej i spokojnej niedzieli :)
    Ja wlasnie siedze sobie z kawcia przez TV :)

Max najbardziej sie wierci po mleku :) chyba mu smakuje :)
    Gdy sie najem np. tak jak wczoraj talerz dünera z salatkami i frytkami to spi i ani mu w glowie sie ruszyc.

małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość

• magda sz Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula bardzo fajny artykuł, co raz bardziej zastanawiam się nad tą jogą dla ciężarnych. Chyba się przejdę na jedne zajęcia zobaczę czy to coś dla nas :)

małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszlam z psem na spacer, zjadlam snicersa na sloncu i przestalam gwiazdorzyc :D Do meza odzywam sie normalnie, ale daje mu odczuc, ze jest mi bardzo przykro, wiecie pociaganie nosem, zaszklone oczy itp nasze sztuczki :P Po obiedzie sam wyrwal sie do zmywania, a to dlatego, ze popoludniu jedziemy do jego rodzicow i chce mnie udobruchac zebym sie tesciowej nie poskarzyla, a jak mnie zdenerwuje to wszystko jej powiem i bedzie mial przypal :D

0na88, małaMyszka, Paula_071, somebodytolove94, ainer85 lubią tę wiadomość

• 0na88 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis wszystkie mamy widze dzien klotni z mezem :)

ja to samo , tak mnie wyprowadzil z rownowagi ze ja po 3 min.w bek i chodze , i szlocham ( zeby oczywiscie jak nie zobaczyl to uslyszal ) jednak widok placzacej kobiety go dobrucha poki co , korzystam poki moge wiec wyszlo na moje :))

pieknego dnia kochane !

niecierpliwa, małaMyszka, ainer85 lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • rybka1988 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Czesc milej i spokojnej niedzieli :)
    Ja wlasnie siedze sobie z kawcia przez TV :)

Max najbardziej sie wierci po mleku :) chyba mu smakuje :)
    Gdy sie najem np. tak jak wczoraj talerz dünera z salatkami i frytkami to spi i ani mu w glowie sie ruszyc.
    a ja mam taka ochte na takie niezdrowe jedzenie...

małaMyszka, Cassie, KasiaeN. lubią tę wiadomość

89fb222d8f99a787cb58ecdeecb7f007.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka1988 wrote:
    a ja mam taka ochte na takie niezdrowe jedzenie...
    oj ja tez chodzi za mna mcdonalds:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doszlam do wniosku ze w drugim trymestrze wygladam jak kupa :p
    Blada, brzydka, pryszczata...
    Gdzie ta promienna buzia z pierwszego trymestru??? :(

małaMyszka lubi tę wiadomość

• witaminkab Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie a ja właśnie wyglądam dużo lepiej w II trymestrze, więc nie wiem za czym to idzie
    małaMyszka doskonale Cię rozumiem, ja siedzę w pracy i też mi się bardzo nie chce, a tu jeszcze do 19 :/
    rybka, marzen ja ostatnio sobie pozwoliłam i mi przeszło, więc myślę, że warto sobie czasem odpuścić i "zgrzeszyć" czymś niezdrowym.
    miłego niedzielnego popołudnia!

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się czuję jak wiesniara,dresiara.Zero pryszczy,włosy rewelacja ale dziś jak widziałam piękne sukieneczki, bluzeczki,płaszczykiem i zdałam sprawe ze nawet nie ma sensu mierzyć bo za 2 tyg będzie za małe:( popatrzylam się na siebie w getrach i swetrze tunice i tylko zagryzlam usta. Brzuszek piękny słodki ale tak ciężko znaleźć ładne ubranie na taki ładny brzuszek

małaMyszka, witaminkab lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny!!!! Ja chyba zwariuję!!!
    Gościu prowadzi wykład. Będzie sprawdzał obecność i będzie ona miała duży wpływ na zaliczenie egzaminu!!!
    WTF???!!!!!
    W regulaminie uczelni jest punkt, który mówi o tym, że zajęcia POZA wykładami są obowiązkowe!!!!

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • KasiaeN. Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś rozmawiałam z moją siostrą na skypie rano i prosiła abym jej pokazała brzuch.Więc wypięłam się do kamery a ona na to:o kurde, masz większy brzuch niż cycki!No i tak sobie oglądałam jej zdjęcia jak ona była w ciąży, to jakby ktoś na nią patrzył od tyłu to by się nie domyślił, ze jest w ciąży.Ładna tali, szczupły tyłek i tylko krągłą piłeczka z przodu.A ja czasem jak patrzę na siebie w lustrze to wyglądam jak ludzik Michelin, szczególnie w płaszczu zimowym albo jak zdejmę skarpetki, bo mam takie obrzęki na nogach :(

małaMyszka, witaminkab, 0na88 lubią tę wiadomość

relgtv73gp3vr7ra.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skończyło mi się jedzenie... Kupiłam 3 bita i jest mi teraz mega niedobrze...

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Aga89 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda a jak juz znajdzie sie cos ladnego to zazwyczaj kosztuje majatek :-D owszem mozna cos na ciuchach znalezc ale trzeba miec sprawdzony dobry lumpeks, szczescie zeby trafic akurat na ciuszki ciazowe. A jak juz sie znajdzie cos fajnego to nie wiadomo jak sie to zalozy na siebie jak sie bedzie wygladalo :-) mam nadzieje ze wreszcie trafie na cos fajnego :-)

Ja jutro mam dzien pelen wrazen ;-) najpierw dentysta na 12 a popoludniu jedziemy do Olsztyna na targi "Mamo to ja" :-) mam nadzieje ze bedzie fajnie ale najbardziej to cieszy mnie ze troche do ludzi wyjdę :-D

KasiaeN., magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość

[*] 11.04.2014 [*] 28.08.2014 - Moje małe Aniołeczki
    13.08.2015 8:40 - Natalka <3 3500g 55cm <3

3jgxskjohz999gbw.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    Dziewczyny!!!! Ja chyba zwariuję!!!
    Gościu prowadzi wykład. Będzie sprawdzał obecność i będzie ona miała duży wpływ na zaliczenie egzaminu!!!
    WTF???!!!!!
    W regulaminie uczelni jest punkt, który mówi o tym, że zajęcia POZA wykładami są obowiązkowe!!!!

u nas pamiętam też tak na jednym z wykładów zrobił, jak przyszło mało osób zrobił listę i Ci co byli na wykładzie z góry mieli zaliczenie a reszta musiała normalnie zdawać heh regulamin regulaminem wiem z doświadczenia że jednak rzadko przestrzegany

małaMyszka lubi tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Aga89 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaeN. mam podobne odczucia. Od kilku dni czuje sie jak wieloryb, chodze jak pingwin a na łóżku obracam sie jak taka tlusta foka... tak ciezko sie czuje ze tragedia a u mnie to dopiero poczatek 5 miesiąca co to bedzie pozniej... :-P

KasiaeN., Y, ainer85, małaMyszka lubią tę wiadomość

[*] 11.04.2014 [*] 28.08.2014 - Moje małe Aniołeczki
    13.08.2015 8:40 - Natalka <3 3500g 55cm <3

3jgxskjohz999gbw.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaeN a u mnie wlasnie z kolei jak u Twojej siostry od tylu nawet bys nie wiedziala, ze w ciazy jestem tylko z przodu brzuszek mnie zdradza choc w luznych rzeczach to tez da sie ukryc ;) a ja na odwrot wszystko obcisle zeby tylko podkreslic brzuszek :P

KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość

‹‹ 544 545 546 547 548 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ