SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem czy widziałyście artykuł na gazeta.pl, dla mnie trochę daje artykułem sponsorowanym, ale warto przeczytać: http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/7,140281,17557274,_SPORT_W_CIAZY__Ginekolog__Jeszcze_sie_nie_zdarzylo_.html#MT
małaMyszka, magda sz, lys lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
mamasia wrote:Niecierpliwa spacer to dobry pomysł
odetchnij trochę Kochana i nie daj się złym emocjom
Pati jaki wózek kupiliście?
A my wczoraj dostaliśmy paczkę od szwagra z małymi ubrankami, zabawkami i innymi i zaraz będę przeglądaćbuziaki :*
małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa długi spacer to bardzo dobry pomysł. Miesiąc temu miałam to samo i właśnie spacer mi pomógł plus wizyta w kościele. Ah Ci faceci, Bóg bardzo się pomylił że przynajmniej raz nie mogą być w ciąży i zobaczyć jak to jest i te EGO... napiszę chyba do niego reklamację
Przyjdzie koza do woza i przeprosi
U nas po tej rozmowie dużo lepiej, teraz skacze wokół mnie, ja się przyzwyczaiłam do obrażania za byle co
widze jak uszy mu dymią bo próbuje się powstrzymać od głupiego komentarza.
Co do michałków to jakaś magia. Mąż myje auto ja siedzę w środku i Was czytam o tych michałkach, oczywiście zebrała mi się na nie ochota, chciałam wysmarkać nosa, otwieram schowek a tam co?- Michałkimąż z pracy kiedyś zakosił ze spotkania i zapomniał o nich
ale jaja, właśnie wcinam
małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc milej i spokojnej niedzieli
Ja wlasnie siedze sobie z kawcia przez TV
Max najbardziej sie wierci po mlekuchyba mu smakuje
Gdy sie najem np. tak jak wczoraj talerz dünera z salatkami i frytkami to spi i ani mu w glowie sie ruszyc.
małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Poszlam z psem na spacer, zjadlam snicersa na sloncu i przestalam gwiazdorzyc
Do meza odzywam sie normalnie, ale daje mu odczuc, ze jest mi bardzo przykro, wiecie pociaganie nosem, zaszklone oczy itp nasze sztuczki
Po obiedzie sam wyrwal sie do zmywania, a to dlatego, ze popoludniu jedziemy do jego rodzicow i chce mnie udobruchac zebym sie tesciowej nie poskarzyla, a jak mnie zdenerwuje to wszystko jej powiem i bedzie mial przypal
0na88, małaMyszka, Paula_071, somebodytolove94, ainer85 lubią tę wiadomość
-
dzis wszystkie mamy widze dzien klotni z mezem
ja to samo , tak mnie wyprowadzil z rownowagi ze ja po 3 min.w bek i chodze , i szlocham ( zeby oczywiscie jak nie zobaczyl to uslyszal ) jednak widok placzacej kobiety go dobrucha poki co , korzystam poki moge wiec wyszlo na moje)
pieknego dnia kochane !niecierpliwa, małaMyszka, ainer85 lubią tę wiadomość
-
Cassie wrote:Czesc milej i spokojnej niedzieli
Ja wlasnie siedze sobie z kawcia przez TV
Max najbardziej sie wierci po mlekuchyba mu smakuje
Gdy sie najem np. tak jak wczoraj talerz dünera z salatkami i frytkami to spi i ani mu w glowie sie ruszyc.małaMyszka, Cassie, KasiaeN. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cassie a ja właśnie wyglądam dużo lepiej w II trymestrze, więc nie wiem za czym to idzie
małaMyszka doskonale Cię rozumiem, ja siedzę w pracy i też mi się bardzo nie chce, a tu jeszcze do 19
rybka, marzen ja ostatnio sobie pozwoliłam i mi przeszło, więc myślę, że warto sobie czasem odpuścić i "zgrzeszyć" czymś niezdrowym.
miłego niedzielnego popołudnia!małaMyszka, rybka1988 lubią tę wiadomość
-
Ja się czuję jak wiesniara,dresiara.Zero pryszczy,włosy rewelacja ale dziś jak widziałam piękne sukieneczki, bluzeczki,płaszczykiem i zdałam sprawe ze nawet nie ma sensu mierzyć bo za 2 tyg będzie za małe:( popatrzylam się na siebie w getrach i swetrze tunice i tylko zagryzlam usta. Brzuszek piękny słodki ale tak ciężko znaleźć ładne ubranie na taki ładny brzuszek
małaMyszka, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny!!!! Ja chyba zwariuję!!!
Gościu prowadzi wykład. Będzie sprawdzał obecność i będzie ona miała duży wpływ na zaliczenie egzaminu!!!
WTF???!!!!!
W regulaminie uczelni jest punkt, który mówi o tym, że zajęcia POZA wykładami są obowiązkowe!!!! -
A ja dziś rozmawiałam z moją siostrą na skypie rano i prosiła abym jej pokazała brzuch.Więc wypięłam się do kamery a ona na to:o kurde, masz większy brzuch niż cycki!No i tak sobie oglądałam jej zdjęcia jak ona była w ciąży, to jakby ktoś na nią patrzył od tyłu to by się nie domyślił, ze jest w ciąży.Ładna tali, szczupły tyłek i tylko krągłą piłeczka z przodu.A ja czasem jak patrzę na siebie w lustrze to wyglądam jak ludzik Michelin, szczególnie w płaszczu zimowym albo jak zdejmę skarpetki, bo mam takie obrzęki na nogach
małaMyszka, witaminkab, 0na88 lubią tę wiadomość
-
Magda a jak juz znajdzie sie cos ladnego to zazwyczaj kosztuje majatek
owszem mozna cos na ciuchach znalezc ale trzeba miec sprawdzony dobry lumpeks, szczescie zeby trafic akurat na ciuszki ciazowe. A jak juz sie znajdzie cos fajnego to nie wiadomo jak sie to zalozy na siebie jak sie bedzie wygladalo
mam nadzieje ze wreszcie trafie na cos fajnego
Ja jutro mam dzien pelen wrazennajpierw dentysta na 12 a popoludniu jedziemy do Olsztyna na targi "Mamo to ja"
mam nadzieje ze bedzie fajnie ale najbardziej to cieszy mnie ze troche do ludzi wyjdę
KasiaeN., magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Dziewczyny!!!! Ja chyba zwariuję!!!
Gościu prowadzi wykład. Będzie sprawdzał obecność i będzie ona miała duży wpływ na zaliczenie egzaminu!!!
WTF???!!!!!
W regulaminie uczelni jest punkt, który mówi o tym, że zajęcia POZA wykładami są obowiązkowe!!!!
u nas pamiętam też tak na jednym z wykładów zrobił, jak przyszło mało osób zrobił listę i Ci co byli na wykładzie z góry mieli zaliczenie a reszta musiała normalnie zdawać heh regulamin regulaminem wiem z doświadczenia że jednak rzadko przestrzeganymałaMyszka lubi tę wiadomość
-
KasiaeN. mam podobne odczucia. Od kilku dni czuje sie jak wieloryb, chodze jak pingwin a na łóżku obracam sie jak taka tlusta foka... tak ciezko sie czuje ze tragedia a u mnie to dopiero poczatek 5 miesiąca co to bedzie pozniej...
KasiaeN., Y, ainer85, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
KasiaeN a u mnie wlasnie z kolei jak u Twojej siostry od tylu nawet bys nie wiedziala, ze w ciazy jestem tylko z przodu brzuszek mnie zdradza choc w luznych rzeczach to tez da sie ukryc
a ja na odwrot wszystko obcisle zeby tylko podkreslic brzuszek
KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość