SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ubralam sie, wsiadlam do auta zapielam pas i wyjechalam spod domu. Juz jestem spowrotem:-D nie wiem czy to michalki czy co ale tak zaczela wiezgac ze od 20 minut czuje jak sie kotluje:-) kamien z serca:-) wiem ze panikowalam ale jak zadzwonilam na pogotowie i powiedzialam co jest to dr stanowczo twierdzila ze przy wczesniejszym odczowaniu bobaska kazda anomalia wymaga kontroli. Dziecko moglo spac, odpoczywac ale mogly tez dziac sie bardzo zle rzeczy. Tak wiec uczulila mnie ze to zawsze wymaga kontroli.
Neyla, Paula_071, 0na88, somebodytolove94, Cassie, Pulpecja, sylwucha89, Aga89, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Michałki zdziałały cuda
Rybko, to teraz delektuj się kopniaczkami.
Moja niunia dzisiaj bardzo się wierciła, aż czułam takie łaskotki. Moje łożysko jest ułożone na tylnej ścianie, więc zarówno kopniaki jak i boksy czuję już dość wyraźnie - jak już czuję. Bo oczywiście zdarzają się ciche dni np. wczoraj. Ale u mnie koniec 16tc, więc wszystko przede mną.
Cały dzień dzisiaj u rodziców spędziłam. Siostra mi włoski pofarbowała i najadłam się duuużo pysznej babki ziemniaczanej.
A teraz idę oglądać filmy z mężem (Vikings i House of Cards)
Miłej nocki dziewczyny.Paula_071, somebodytolove94, rybka1988, sylwucha89, Aga89 lubią tę wiadomość
-
ech Vikingowie, bardzo dobry serial
! Rybka, być może mógł to być samochód
nasz maluch zawsze wierci się podczas przejażdżki
My kupiliśmy dzisiaj samochód, mam nadzieję, że z tym będzie wszystko w porządku już .. Pozdrawiamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 22:16
rybka1988, Neyla, Paula_071, Aga89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Urodziny teściówki...
A się nażarłam... Był taki pyszny tort!!!! I nawet nie słodki, ale mimo to za słodki... Zżarłam go wzrokiem był taki cudny, ale drugiego kawałka bym nie zjadła... Maluch zaczął szaleć... A na koniec oczywiście gazy, bo zasiedziałam jedzenie...mamasia, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Hej brzuchatki kochane:-)
Przepraszam, ze sie nie odzywalam ale wzielam kolejny projekt I zalatana jestem... raczej nie uda mi sie Was nadrobic.... ale myzle o Was I postaram sie znalezc czas na forum:-)
Ja juz kupilam wozek:-) pojechalismy z mezem go zamowic ale okazalo sie, ze akurat go maja wiec wzielismy:-) najwazniejszy zakup mamy za soba:-)
Milej niedzieli kochane:-)
P.S no I 19 tydzien rozpoczety:-)niecierpliwa, KasiaeN., Pulpecja, małaMyszka, magda sz, mamasia, sylwucha89, Cassie lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja w bardzo zlej kondycji i fizycznej i psychicznej. Wieczorem bardzo poklocilam sie z mezem, doprowadzil mnie do takiego stanu, ze cala sie trzeslam. Mam mu bardzo za zle, ze traktowal mnie w tej klotni jak rownego sobie, chyba zapomnial sie, ze jestem w ciazy no ale
Oczy mam popuchniete i czuje sie jak z krzyza zdjeta, a na dodatek po sniadaniu wymioty
Rybka ciesze sie, ze Malenstwo zaczelo sie wiercic, ja tez sie balam wczoraj, ze ta kilkugodzinna nerwowka zaszkodzilam malej, ale na szczesie Julka stanela na wysokosci zadania i jak polozylam sie spac to urzadzila sobie dyskoteke i bardzo mnie tym uspokoila moja Kruszynka!
Zycze Wam spokojnej niedzielimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Witam sie i ja w bardzo zlej kondycji i fizycznej i psychicznej. Wieczorem bardzo poklocilam sie z mezem, doprowadzil mnie do takiego stanu, ze cala sie trzeslam. Mam mu bardzo za zle, ze traktowal mnie w tej klotni jak rownego sobie, chyba zapomnial sie, ze jestem w ciazy no ale
Oczy mam popuchniete i czuje sie jak z krzyza zdjeta, a na dodatek po sniadaniu wymioty
Rybka ciesze sie, ze Malenstwo zaczelo sie wiercic, ja tez sie balam wczoraj, ze ta kilkugodzinna nerwowka zaszkodzilam malej, ale na szczesie Julka stanela na wysokosci zadania i jak polozylam sie spac to urzadzila sobie dyskoteke i bardzo mnie tym uspokoila moja Kruszynka!
Zycze Wam spokojnej niedzieliniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniecierpliwa wrote:Witam sie i ja w bardzo zlej kondycji i fizycznej i psychicznej. Wieczorem bardzo poklocilam sie z mezem, doprowadzil mnie do takiego stanu, ze cala sie trzeslam. Mam mu bardzo za zle, ze traktowal mnie w tej klotni jak rownego sobie, chyba zapomnial sie, ze jestem w ciazy no ale
Zycze Wam spokojnej niedzieliniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Witam sie i ja w bardzo zlej kondycji i fizycznej i psychicznej. Wieczorem bardzo poklocilam sie z mezem, doprowadzil mnie do takiego stanu, ze cala sie trzeslam. Mam mu bardzo za zle, ze traktowal mnie w tej klotni jak rownego sobie, chyba zapomnial sie, ze jestem w ciazy no ale
Zycze Wam spokojnej niedzieli
A ja witam sie w 5 miesiącu, nie wiem kiedy to minęło.
niecierpliwa, małaMyszka, Cassie, somebodytolove94 lubią tę wiadomość
-
Ja siedzę na zajęciach... Strasznie mi się nie chce... Po wczorajszych urodzinach jestem nażarta i obolała... Jadłam i siedziałam, a to bardzo źle wpływa na brzuchol.
mamasia, Neyla lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:znajdź jakiś sposób na relaks, odsun od siebie zle emocje, to trudne, ale warto wlasnie skupic sie na malenstwie I na tym co dobre. Wszystkiego dobrego.
A ja witam sie w 5 miesiącu, nie wiem kiedy to minęło.
Zaczelam od zjedzenia michalka na poprawe humoruWypije kawke i biore piesia na spacer!
KasiaeN., małaMyszka, Pulpecja, somebodytolove94 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wiem jak u Was ale u mnie piękna wiosenna pogoda.Słońce świeci i aż chce się wyjść z domu!
Więc zrelaksujcie zszargane nerwy na słoneczku
My zjedliśmy śniadanie, rosół wstawiony, jeszcze obiorę ziemniaki i wstawię owoce na kompot i idziemy zaczerpnąć świeżego powietrza i słońca
Miłej niedzieli!
P.S. Jutro zaczynamy 20 tydzień, yuuupiiiniecierpliwa, małaMyszka, mamasia, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehehe u mnie też wczoraj była wojna domowa, tzn bez awantury tylko z foszkiem z mojej strony. Poszło mi o to, że poszedł sobie rano do garażu zamiast mi pomóc w domu. i 4 razy wyłam wczoraj z tego powodu i nerwów
. Wieczorkiem kupił mi arbuzka i mi przeszło ;P Ale w ciągu dnia miałam takie nerwy na niego, że bym go chyba zatłukła.....
Zmieniłam pościel wczoraj, nasapałam się, nastękałam i mała zsiurała się dzisiaj do łózka i od nowa trzeba u niej zmieniać;/ ( dodam że już od dawna nie sika, teraz jej się przytrafiło żebym się chyba za bardzo nie nudziła )
miłej niedzieli ;*małaMyszka, niecierpliwa, mamasia lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa spacer to dobry pomysł
odetchnij trochę Kochana i nie daj się złym emocjom
Pati jaki wózek kupiliście?
A my wczoraj dostaliśmy paczkę od szwagra z małymi ubrankami, zabawkami i innymi i zaraz będę przeglądaćbuziaki :*
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
somebodytolove94 wrote:ech Vikingowie, bardzo dobry serial
! Rybka, być może mógł to być samochód
nasz maluch zawsze wierci się podczas przejażdżki
My kupiliśmy dzisiaj samochód, mam nadzieję, że z tym będzie wszystko w porządku już .. Pozdrawiamy
Ale Wam zazdroszczę! My od pół roku przymierzamy się, by wymienić samochód. Ale albo za drogie, albo za małe. Ja chcę koniecznie combi, żeby nie męczyć się z wsadzaniem wózka do bagażnika, chociaż do obecnego auta niby wejdzie, ale na wakacje się nie spakujemy z wózkiem. Czas leci, a ja wolałabym się przyzwyczaić do jeżdżenia nowym autem, a nie uczyć się gdy dziecko będzie już na świecie.
Obudziłam się bólem gardła, nabrałam witamin, mam nadzieję, że mi przejdzie, bo jutro w końcu do pracy.małaMyszka, somebodytolove94 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.