SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaaga wrote:Witam
Nie spie od 2 bo drzemki 40 minutowe to nie senmusialam nospe w nocy lykac i znowu drzenie brzucha mialam kurde co to jest milego weekendu ciezarowki
Aaaga mi tez brzuch drzy kazdego dnia i powiem Ci szczerze, ze nie niepokoi mnie to, mysle, ze taki urok ciazy
aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Tak jak Wam pisalam weekend spedzam u rodzicow i szukajac czegos w szafie natknelam sie na cos rozowego, a ze ostatnio jestem wyczulona na ten kolor to musialam zobaczyc co to, a to pajacyk dla maluszka. Idac dalej tym tropem znalazlam wiele innych rzeczy glownie dla dziewczynki, niebieski rozek i recznik z kapturkiem na glowe. Jakie to wszystko piekne!!
Ja nie przyznalam sie jej, ze powoli zaczynam zakupy, ani ona mnie
Po polowkowych bede musiala zrobic wyprawkowa konfrontacje zebysmy sie nie dublowaly
W ogole ciekawa jestem skad wie, ze bedzie wnuczka bo z ta nowina czekamy do swiat
Witam sie z rana:-)
Maz dzis wolne wiec pospalam:-) pol nocy uciekalam od meza bo glaskal i calowal brzuszek:-)
Na obiad barszcz bialy zrobie,ogarne szybko ciuchy maluchow bo moje dziecko kochane szukalo bluzki i wszystko wyrzucilo. Czy wasze maluchy tez wyrzucaja dresy? Moj ma 3,5latka i dresow nie zalozy nawet na dworjeansy i koszule sa najlepsze.
Kiedys czytalam ze jak kobieta malo pije to ja glowa boli nie wiem ile w tym prawdy...niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej:) A ja się obudzilam zla po 6 i mówię "tak to nie będzie, w tyg chce mi się spać a jak weekend to oczy jak 5 zł". Udało mi się zasnąć i szybko pożałowam - takie pierdoly mi się śniły że obudziłam się zdenerwowana, pies zaczal wymiotowac i się zerwałam z łóżka mocno uderzając stopą w kant parapetu:/
Dla męża to oznaczało niestety tez pobudke.
Teraz robi śniadanko i tez chce isc na spacer, ale nawet nie odsłaniając rolety czuje jaka jest pogoda.
Za to wyczailam że nasz dzidziuś budzi po 9 - w pracy i teraz tez fika. Oby mu tak zostalo jak sie urodzimałaMyszka, Neyla lubią tę wiadomość
-
maaadzik1207 wrote:A moze mama by chciala wnuczke dlatego kupuje rozowe ubranka? A moze przeczucie...
Witam sie z rana:-)
Maz dzis wolne wiec pospalam:-) pol nocy uciekalam od meza bo glaskal i calowal brzuszek:-)
Na obiad barszcz bialy zrobie,ogarne szybko ciuchy maluchow bo moje dziecko kochane szukalo bluzki i wszystko wyrzucilo. Czy wasze maluchy tez wyrzucaja dresy? Moj ma 3,5latka i dresow nie zalozy nawet na dworjeansy i koszule sa najlepsze.
Kiedys czytalam ze jak kobieta malo pije to ja glowa boli nie wiem ile w tym prawdy...
Niestety u mnie ten bol glowy nie z malej ilosci wypitych plynow. Wczoraj to tak mnie suszylo, ze wypilam 1,5 l wody i spijalam wszystknw co stanelo mi na drodze, a potem tak mi sie zachcialo gazowanej oranzady, ze nimd umialam tego opanowac i wypilam ok. 1 litra, a pragnienie dalej bylo, takiego suchara mialam caly dzien.
A wypilam kawke i bol glowy minal jak reka odjal...
KasiaeN., aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Maaadzik masz rację z tą wodą. Ja jak mało pije to mam ogromny ból głowy. Ale teraz wydaje mi się ,że to przez to ciśnienie bardziej.
My już po śniadanku, teraz pomyję tylko naczynia i wybieramy się na Bio Bazar do Katowic,a w drodze powrotnej do moich rodziców bo mamunia zrobiła nam gołąbki na jutro na obiad i upiekła chlebekI już nie mogę się doczekać jutrzejszego śniadanka z pysznym chlebusiem od mamy, wędzoną makrelką i pomidorem
małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
marzen2210 wrote:Hej u mnie tez pospane. Ta chol....zgaga nie daje mi spac i normalnie funkcjonowac. W pierwszej ciazy bylo to samo. Spalam na siedzaco, fo dopiero polowa. Wspomagam sie rennie ale mala ulga po tym jest.
Mi pomaga Gaviscan w płynie (zawiesina)małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
tak wcześnie wstajecie a ja o 9.45 musiałam się zmusić żeby wyjść z łóżka.. Jedynie dlatego bo bałam się, że jeszcze trochę i cały dzień będę zamulona i będzie mnie bolała głowa.. A w dzień pozwalacie sobie na drzemki? Ja w dzień nie śpię, w nocy wstaję min 3 razy siku później mam problemy żeby usnąć może dlatego tak długo później śpię
Pogoda paskudna, nic się nie chcę ale biorę się za sprzątanie
Miłego weekendu :-*małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej, pamiętacie mnie jeszcze??
Rzadko tu wchodzę na forum bo jakoś nie mam weny. co słychać?
U nas po mału. Płeć już znamy będzie synuś waży 275 grama wy już znacie? 1.04 idzie y na polowkowe.
Ć czujecie już ruchy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 10:53
lys, małaMyszka, KasiaeN., 0na88, Hermiona, sylwucha89, Neyla, mamasia lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Hej dziewczyny ,
ja po obciazeniu glukoza - udalo mi sie tym razem !dzieki za rade z cytryna -zbawienie.
Ktoras z was pisala o drzeniu brzucha - z tego co gdzies czytalam to pdobno czkawka malucha, tylko nie pamietam od ktorego tygodnia ciazy wystepuje i od kiedy jest przez nas odczuwalna. Jem sniadanie i ruszam do dziekanatu po odbior magisterki , prawie rok sie zbieralam zeby go odebrac , ale kto wie ile jeszcze popracuje wiec chce zaniesc ksero do swoich dokumentow w pracy i miec z glowy.
milego dnia brzuchatki.kasiuleek, niecierpliwa, małaMyszka, sylwucha89, mamasia lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Dzień dobry
tak wcześnie wstajecie a ja o 9.45 musiałam się zmusić żeby wyjść z łóżka.. Jedynie dlatego bo bałam się, że jeszcze trochę i cały dzień będę zamulona i będzie mnie bolała głowa.. A w dzień pozwalacie sobie na drzemki? Ja w dzień nie śpię, w nocy wstaję min 3 razy siku później mam problemy żeby usnąć może dlatego tak długo później śpię
Pogoda paskudna, nic się nie chcę ale biorę się za sprzątanie
Miłego weekendu :-*
ja nie wstaję wcześnie, spać zawsze chodzę po północy, bo wcześniej nie mogę zasnąć, nawet jak jestem bardzo zmęczona i senna, w nocy wstaję 2-3 razy na siku. Między 5 a 6 rano budzi mnie kotka bo to jest jej pora na śniadanie, wstaję daję jej jeść i idę spać dalej, aż zadzwoni budzik o 9.45Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 10:49
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:Hej, pamiętacie mnie jeszcze??
Rzadko tu wchodzę na forum bo jakoś nie mam weny. co słychać?
U nas po mału. Płeć już znamy będzie synuś waży 275 grama wy już znacie? 1.04 idzie y na polowkowe.
Ć czujecie już ruchy?
GratulacjeTutaj część osób zna już płeć, a część jeszcze nie. Pewnie po usg połówkowym wszyscy będą już wiedzieć.
U mnie dziewczynkaNie czuję jeszcze żadnych ruchów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 10:57
-
Ja chodzę spać 22-23 i nie budzę się szybciej niż 8. 5 tygodni pracowałam z domu, więc mogłam sobie pozwolić na takie długie spanie, ale od poniedziałku wracam do pracy więc nie wiem jak przeżyję wstawanie o 6:30
Jestem u rodziców, bo jak nie ma męża to stwierdziłam, że raźniej będzie mi u nich. Wczoraj mama mi zafarbowała włosy, potem ja jej. Zaraz idziemy na zakupy, chociaż pogoda nie zachęca. Miłego dnialys, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Cześć kochaniutkie,
Ja dziś mam zapieprz bo gości wpadają i zaraz biorę się za ciasto, sałatkę, grzanki, tortille, muffinki.
Goście będą z dziećmi więc kupiłam kredki, malowanki, mąż od rodziców przywiozł pudło klocków LEGO, będzie próba wytrzymałościowa naszego mieszkaniatyle dzieci jeszcze tu nie było. A przy okazji zobaczymy co jest "niebezpieczne".
Wczoraj przyszła do mnie sąsiadka zapłakana że jej wnuczek 11 będzie miał chyba amputację częściową małego paluszka u rączki- półka spadła z zawiasów...a on był obok Jezu jak to trzeba uważać
No to biorę się za robotę.... mąż ze szmatą a ja z mikserem.
Miłej soboty :*
małaMyszka, KasiaeN., Neyla lubią tę wiadomość
-
Lys ten Gaviscon jest niezastąpiony przy zgadze, ja jem słodkie na przemian z kwaśnym więc nie wiem po czym dokładnie zgaga czy przez to pierwszy czy przez drugie. Fakt że łykając tą zawiesinę mam odruch wymiotny ale 10 sek pózniej ulgaaaa
-
Magda...u moich znajomych u coreczki w wieku 6 miesiecy cos wyskoczylo na malym paluszku u reki,okazalo soe ze to jakies zmiany nowotworowe,miala.juz zabieg,ale prawdopodobnie beda musieli jej tego paluszka amputowac,w maju skonczy roczek,a juz takie rzeczy..
U jej mamy (tej malutkiej) w rodzinie przypadkow raka jest bardzo duzo i to juz idzie genetycznie, po prostu mala dostala ten gen..małaMyszka lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny
nie uwierzycie jaki ja miałam sen..
śniło mi się że chodziłam do szkoly i romansowałam z nauczcielem nawet się z nim przespałam caly sen oszukiwałam ja swojego męża a nauczyciel swoją żone. kosmos.. jak ja tak mogłam.. jak dobrze ze to tylko sen przeciesz kocham swojego mężą a jeszcze w nocy serduszkowaliśmy a sen był nad radem i co najlepsze ze ja nawet tego faceta nie znm ale jak mnie w śnie pociągał hehehehPulpecja, magda sz, małaMyszka, Hermiona, Martucha86, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Sny w ciąży są niezłe. Mi też się już kilka razy śnił seks z kimś innym niż mąż, ale u mnie to chyba z braku, bo na razie mamy zakaz.
Ale ostatni sen sprzed okolo tygodnia mnie rozwalil, bo snil mi sie zamach na Putina..., a teraz slysze w tv że od paru dni sie nigdzie nie pojawia i nikt nie wie co się z nim dzieje.Y, olinka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj zakupiłam wkoncu cos dla siebie....koszulę nocną do szpitala,różową w czarne kropki rozpinaną z przodu. Jeszcze jedną muszę zakupić ale chciaĺabym trochę inną z inną opcią na karmienie,zebyniebyła na guziki,widziałam już na allegro fajną.