SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja siedzę jak na szpilkach, jeszcze 3h, tylko 3h! Aż 3h? Matko jak ten czas się wlecze
Miałam wolny pn i wt a i tak już mam dość tego tyg
Męczę sie w tym miejscu, więc... za miesiąc L4, mimo to jeszcze mies pracy i bye bye
A wtedy będzie już... maaaajCieplutko i w ogóle
magda sz, KasiaeN., małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
cześć wszystkim w piateczek
MałaMyszka, fajne ciuszki, ja juz też chce kupować, ale że nie znam płci, to jakoś nic nie moge wybrać. Bo jak kilka takich uniwersalnych juz chce kupić, to wpada mi w ręce nagle cudny dziewczęcy rampersik i stwierdzam, ze chyba poczekam do 30.marca,do wizyty może coś tam zobaczy pan doktor.
Dzięki za info o netto, mam u siebie, ale rzadko tam bywam, to teraz zajrzę oczywiście.
Dziewczyny, ja to mam taki wielki brzuch, że nikt nie może mieć wątpliwości, że to ciąża. Nie umiem wstawiać tutaj zdjęć, ale jest duuużyw poprzednich ciążach wybrzuszało mnie tak w piatym miesiącu, a teraz obawiam się, że na koniec to się chyba będę toczyć.
Martucha86, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Wróciłam z Fado od fryzjera- ale elegant z tego mojego starszego synka
Lecę zjesz flaczki wczorajsze i pakować się do jutrzejszej drogi.
Ściskam Was mocno!
P.S Wrocławianki, ja zrezygnowałam z wtorkowych warsztatów, bo dopiero wrócimy na wieczór, ale w maju na Mamo to Ja będę- mój chce iść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 13:05
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
To i ja tak szybko przed wyjściem na uczelnie pochwale się pomalutku rosnącym brzuszkiem
Mam nadzieje, że już wkrótce nabierze w końcu tempa i stanie się bardziej widoczny.
Będę na bieżąco Was podczytywać
Miłego weekendu!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c0885f6ab0b.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 13:16
niecierpliwa, psioszka11, Katarka, Martucha86, małaMyszka, lys, sylwucha89, Maniuś, mamasia, ainer85 lubią tę wiadomość
-
Pulpecja do wstawiania fotek:
http://pl.tinypic.com/ albo http://www.fotosik.pl/dodaj-zdjecie/krok-1
wstawiasz foto i wyskakują linki to przekopiuj link tutaj będzie napisane- url na forum
Mycha ale zaszalałaśsuper ciuszki
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ale mam dzien dzisiaj:-) imieniny w piatek 13! Ale pozytywnie:-) dostalam bujaczek, mate edukacyjna, torbe ciuszkow i hustawke stojaca"ania" no i uwaga znalazlam pod klatka 200 zl! Ale dzien. Tylko hustawke bede mysiala odsprzedac bo mam juz po synku jedna:-)
niecierpliwa, Aga89, aaaaga, Martucha86, witaminkab, chcebycmama, małaMyszka, lys, sylwucha89, Maniuś, psioszka11, Neyla, mamasia lubią tę wiadomość
-
Jezeli ten mietowy kawalek wystajacy z prawej strony to Twoj brzuch to padam! Aletbym chciala taki bembenek
Pulpecja gdzie zniknal Twoj brzuch???? Cz ja mam omamy???Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 13:40
-
widze ze szalejecie z ciuszkami:) ja nie umiem sie powstrzymac jak widze taki malusie i wszystko bym wziela, ale musze sie ogarnąć i np brac bodziaki małe rozpinane przez cała długosc bo napewno bedzie wygodniej ubierac:)
-
Witam Was dziewczyny. Rabka coś za szczęście
Co do małych brzuszków mój też wygląda jakbym się najadla, czasami wieczorem jest wielki ale to zależy jak mały się ułoży.
Od 3 dni mój syn ma w swoim domku imprezę. Szaleje tak ze aż boli mnie brzuch. Jak się położę to jest więcej kopie. Az ręką odskakuje. Kopniaki są wyraźne i wiem gdzie kopie nogami a gdzie odpycha się głową lub rękami.
Upodobał sobie pęcherz i lewa stronę brzucha.
gratuluję potwierdzonych wizyt co do płci. Wysp dziewczynekPięknie. Szkoda ze przy naszych nickach nie ma też płci wpisanej. Fajnie by było sobie pooglądać kto co będzie miał.
My mamy juz 3 torby ubranek. Wózek łóżeczko i komodę wybrana trzeba tylko zapłacić.
Zostały do użycia kocyki podusia i kołderki przeze mnie. No i kupno kosmetyków dla maluszka.małaMyszka, rybka1988 lubią tę wiadomość
-
ja właśnie jeszcze ruchów nie czuję,ale w takim bębnie to dzidzia ma miejsce; tzn takie tam czasami delikatne smyranie się pojawia, ale nie tak konkretnie a dzisiaj rano to chyba czkawka była, bo nie wiem co to mogłoby być innego.
małaMyszka, rybka1988 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pulpecja mam taki sam:) lubię go, choć dziś zapominałam że mam duży brzuch i jak się schyliłam na siedząco pod ławę po pilota to myślałam że urodzę..Maja momentalnie zaczęła kopać, przepraszałam ją z pół godziny.
małaMyszka, Paula_071, niecierpliwa, Neyla lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:MalaMyszka a Ty znasz plec??
Dobra Kobiety zbieram się na seminarium