SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ja dziewczyny zwariowałam , dzwonie do mojej mamy - plotkujemy , cos o wyprawce....i tak sie mnie pyta " czy bede kupowac to czy tamto" wiec ja na to ze narazie z zabawek to planuje kupić tylko tą karuzele do łożeczka dla dziecka i ewentualne mate edukacyjna.
no to usłyszałam " ochujałas, połoz sie w łożku jak to dzieciatko na pleckach i przebieraj oczami jakbys sie na karuzele patrzyła- przecież to mozna jebla dostac" - parskłam smiechem tak w pracy ze monitor kawa oplułam ... ehh ta moja mama
Aga89, ainer85, lys, małaMyszka, mamasia, rybka1988, futuremama, Katarka, Neyla, niecierpliwa, Y, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:ja dziewczyny zwariowałam , dzwonie do mojej mamy - plotkujemy , cos o wyprawce....i tak sie mnie pyta " czy bede kupowac to czy tamto" wiec ja na to ze narazie z zabawek to planuje kupić tylko tą karuzele do łożeczka dla dziecka i ewentualne mate edukacyjna.
no to usłyszałam " ochujałas, połoz sie w łożku jak to dzieciatko na pleckach i przebieraj oczami jakbys sie na karuzele patrzyła- przecież to mozna jebla dostac" - parskłam smiechem tak w pracy ze monitor kawa oplułam ... ehh ta moja mama
no ja teraz też parsknęłam hehehehehemałaMyszka, Neyla lubią tę wiadomość
-
ainer85 wrote:ej mycha to mówisz że mam brać 2 razy dziennie ?? łupssss...
to pierwsze robi się na czczo? to mi chyba baby powiedzą co i jak?? apteka tam jest pod nosem to się kupi.....
pamiętam że przy Blanie też mnie straszyli że to nie dobre, ale normalnie łyknęłam. Nawet mnie nie zmuliłoale ja to w domu piłam chyba.....ehhh zobaczę co w laboratorium powiedzą
Na glukozie nie zapomnij, że 12 godzin przed badaniem nie można jeść i pić. W labo pobierają krew na czczo, potem tak jak dziewczyny pisały - pijesz glukozę i po godzinie i dwóch pobierają krew. Mi glukoza smakowała... A nawet trochę uratowała bo 3 godziny bez jedzenia to do mnie za długo i już mi się słabo robiłoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 11:50
magda sz lubi tę wiadomość
-
Czesc ciezarowki witam sie prawie w poludnie ale jakos od rana zle sie czuje i podsypiam w lozku non stop
Wczoraj dużo wrazen i wzruszeń bylo a wiec bedzie SYNEK
Pani doktor najechala na brzuch i sprawdza serduszko a ja sie pytam czy widac plec a ona na to ze nie da sie nie zauwazycz tego ptaszka i mi pokazuje na prawde nie dalo sie nie zauważyć. Hehehe wreczylam mezowi jak wrocil body z wasami i melonikiem i napisem little man0na88, mamasia, lys, Martucha86, witaminkab, futuremama, magda sz, gianna88, Cassie, małaMyszka, Katarka, Neyla, niecierpliwa, Y, Maniuś, sylwucha89, Paula_071, psioszka11, gosia.b lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Czesc ciezarowki witam sie prawie w poludnie ale jakos od rana zle sie czuje i podsypiam w lozku non stop
Wczoraj dużo wrazen i wzruszeń bylo a wiec bedzie SYNEK
Pani doktor najechala na brzuch i sprawdza serduszko a ja sie pytam czy widac plec a ona na to ze nie da sie nie zauwazycz tego ptaszka i mi pokazuje na prawde nie dalo sie nie zauważyć. Hehehe wreczylam mezowi jak wrocil body z wasami i melonikiem i napisem little mannie wiem czemu, ale jakoś to "wiedziałam", ciekawe czy intuicjana syna u mnie też się sprawdzi
aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
mąż tez powiedział ze wiedział heheh jak rozmawialiśmy przez tel i powiedziałam ze znamy pleć z tym ze on nie chcial dowiedzieć sie przez tel ale od razu pomyślał syn w sumie każdy z najbliższej rodzinki mówił ze będzie synek ja tez tak podświadomie czułam nie wiem jak ale czułam od razu wieczorem rozesłaliśmy do rodziców i rodzeństwa mms ze zdjęciem dumnego tatusia trzymajacego te body wszyscy się tak pozytywnie ucieszyli
0na88, magda sz, mamasia, małaMyszka, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny:) ja juz mam takia schizę jesli chodzi o plec mojego maluszka, ze nie uwierzycie... śni mi sie praktycznie codziennie, ze to chłopiec a ja od rana wrzucam na rozne fora zdjecie plci z 16 tyg ciazy i czekam na potwierdzenia dziewczynki masakra!!!!!! wiem ze to nie najwazniejsze ale mam tyle rozowych ciuszkow i getrow, ze tylko o tym mysle i nikt mi jeszcze nie pomogl:(
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny super, że same udane wizyty chociaż... jakie inne mogłyby być
U nas pogoda też ładna a ja się czuję średnio. Zgaga męczy od samego rana tak że masakra.
Dzisiaj warsztaty także muszę się zebrać w sobie, bo dłuuugi dzień przed nami.
Liczyłam, kombinowałam i przesunę wizytę na 13 kwietnia (pn) i wezmę l4 (myślałam o 10.04 bo to i tak piątek, ale stwierdziłam, że zawsze to niby 3 dni później, a i tak spoko). Także i tak na tym l4 jeszcze tu będę, a max od połowy maja - nara.
Mam już dość denerwowania się, a niestety siedzenie cały dzień też daje już mi w kość, kręgosłup boli, niewygodnie, ściskam maluszka i żołądek, więc zgaga jeszcze bardziej męczy.
Nie potrafię usiedzieć 8h wyprostowana - zawsze miałam problem z garbieniem się, a biust niestety tez ciąży.
Miłego dnia wszystkim i udanych wizyt (karolina Ty chyba masz niedługo)
0na88, małaMyszka, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:ale to rybka1988 chodzi o to ze chcialabys dziewczynke ? czy poprostu chcesz juz znac płeć i fixujesz?
0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A mnie wogole nie pocieszylyscie a jednak troszke zdolowalyscie. Snila mi sie dziewczynka,zbrzydlam,obraczka i kalendarz chinski pokazuja dziewuche i co? Nie wazne co bedzie i tak bede kochala!!
0na88, małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Kalendarz chinski pokazuje dziewczyne nie mam zachcianek na nic ani slodkie ani kawasne cera bez wiekszych zmian. Co do snow ani razu nie snilo mi sie dziecko i bedzie synuś. Tylko przeczucie bylo i sie sprawdzilo
małaMyszka lubi tę wiadomość