SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Martucha86 wrote:Ta pościel jest PRZEPIĘKNA! Pewnie tez się skuszę
.
Śliczna, tylko mam obawy co do tych poduszek ze zajmuja za duzo miejsca:)
Co do kompletu z łożeczkiem i posciela, mysle ze cena jednakowa albo moze i mniejsza jak bys kupowała wszystko osobno, wiec mysle ze pomysl jak najbardziej trafny:)
Dziewczyny myslicie ze dzieciaczki w sierpniu beda urzędować w rożkach?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Śliczna, tylko mam obawy co do tych poduszek ze zajmuja za duzo miejsca:)
Co do kompletu z łożeczkiem i posciela, mysle ze cena jednakowa albo moze i mniejsza jak bys kupowała wszystko osobno, wiec mysle ze pomysl jak najbardziej trafny:)
Dziewczyny myslicie ze dzieciaczki w sierpniu beda urzędować w rożkach?
Ja kupie z pewnoscia sie przyda, w szpitalu na pewnomałaMyszka lubi tę wiadomość
-
u nas do szpitala nie bierze sie swoich rzeczy, ja tez napewno kupie, zostanie mi pozniej jako mata na podkladke czy do wózka na zime:)
ja bym nie jadła, bo moze jak sie maluch naje to bedzie spał i nic nie pokaze:) zjedz cos slodkiegomałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja zawsze jem obiad przed wizyta
Dziewczyny zastanawiam sie nad zakupem sokowirowki?? Jakies opinie, macie, uzywacie??? Mysle, ze i sobie bym teraz witaminek dostarczala, a i potem dla maluszka sie przyda, jak uwazacie??magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyniecierpliwa wrote:Ja zawsze jem obiad przed wizyta
Dziewczyny zastanawiam sie nad zakupem sokowirowki?? Jakies opinie, macie, uzywacie??? Mysle, ze i sobie bym teraz witaminek dostarczala, a i potem dla maluszka sie przyda, jak uwazacie??
Mam, lubie, uzywam
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Rybka wrzuć fotkę
koleżance na zdjęciu z 13 tyg powiedziałam że dziewczynka i w 22 tyg się sprawdziło
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d0287a9c52a0.jpg
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny! Za oknem wiosna, a mnie boli głowa
ale da się żyć. Się dla lepszego humoru pomalowałam i włosy ułożyłam, ale nie bardzo pomogło
Miała wpaść koleżanka, ale odwołała... nudy. Wózek już wstępnie wybrałam, więc nie wiem co mam robić. Obiad zjedzony... chyba pójdę na spacer...
A to mój brzuchalek...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1bf4399bb57e.jpg
Znowu mi się Dorociński śnił...niecierpliwa, Cassie, Martucha86, 0na88, Y, magda sz, 5ylwia, lys, Maniuś, kasiuleek, mamasia, małaMyszka, somebodytolove94, gosia.b lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Ja zawsze jem obiad przed wizyta
Dziewczyny zastanawiam sie nad zakupem sokowirowki?? Jakies opinie, macie, uzywacie??? Mysle, ze i sobie bym teraz witaminek dostarczala, a i potem dla maluszka sie przyda, jak uwazacie??
My mamy Zelmera. Sprawdza się super.codziennie robimy soczki i koktajle. Świetnie się sprawdzają jako przekąska czy drugie śniadanie. Także ja polecam. Trochę roboty jest z myciem;) ale myślę, że nie ma co narzekać za bardzo;) Świeże soki, bez chemii o wiesz co pijeszmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny