SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Neyla wrote:My mamy sokowirówka ZELMER Julita 377 Symbio ... dostaliśmy w prezencie. Ciężko się czyści po użyciu i ogólnie sama bym jej nie kupiła...
Ja mysle nad zelmer julita 800s, ale to chyba taki urok sokowirowek, ze ciezko si7d je czysci, sama juz nie wiem. Szkoda wydac 150 zl, zeby uzyc raz a potem pieprznac w katNeyla, KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Ja zawsze jem obiad przed wizyta
Dziewczyny zastanawiam sie nad zakupem sokowirowki?? Jakies opinie, macie, uzywacie??? Mysle, ze i sobie bym teraz witaminek dostarczala, a i potem dla maluszka sie przyda, jak uwazacie??
my ostatnio kupiliśmy wyciskarkę a nie sokowirówkę - niby lepsza, bez problemu wyciska soki z owoców (nawet tych miękkich), warzyw, ziół, miąższ wychodzi suchutki... bardzo zadowoleni jesteśmy
taka o:
http://www.mediamarkt.pl/wyciskarka-mpm-mso-09,id-977897
a i czyści się ją superWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 15:14
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cassie wrote:Neyla poza tematem ktora farba malujesz wlosy? Chyba ze to natura
sliczny brzuszek.
Zrobilam pizze. Zjadlam polowe i dalej jeztem glodna! Normalnje zjadam 2 trojkaty z ledwoscia...
Świeżo położony kolorek...kupiłam we fryzjerskim farbę Fantasy look i do tego 6% utleniacz...
Na mojej głowie wcześniej było ombre (tleniony dół po wcześniejszym rozjaśnianiu z rudego i naturalny blond góra), a na wiosnę chciałam coś jaśniejszego. Czego to ja jeszcze na głowie nie miałam...Cassie, KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moje szczescie kochane
Rozwija sie prawidlowo,lozysko wysoko,wszystkie wymiary sa proporcjonalne:) glowka,brzuszek,udko 17w1d
Miedzy nozkami widoczna byla tylko pepowina,a maluszek nie chcial wspolpracowac,wiec zyjemy w niewiedzy kolejne 3 tygodnie,no nic najwazniejsze ze rozwija sie prawidlowo,piekny dzien:))Aga89, Cassie, rybka1988, niecierpliwa, Neyla, KasiaeN., Martucha86, lys, 0na88, Maniuś, Y, aaaaga, kasiuleek, Migotkaa, sylwucha89, mamasia, Paula_071, małaMyszka, gianna88, Katarka, gosia.b lubią tę wiadomość
-
gianna88 wrote:heh przyjdzie prawdziwa wiosna, lato, wskoczymy w zwiewne sukienki wystawimy trochę buzie do słońca, nabierzemy kolorów i będziemy piękne... tak sobie wkręcam ostatnio
dżinsy ciążowe mam jedne wypłowiałe na maxa, nowych nie chce kupowac już i tak łażę w dresach i leginsach. Do tego pare bluz które w miare luźne są, ciągle adidasy i wyglądam jak lumpPo poprzedniej ciąży miałam takie plamy... maskra rok się ich pozbywałam a i tak trochę zostało... Ja więc w sobotę mikrodermabrazja a potem już do porodu cały czas bardzo dobry krem z filtrem - min. 50 faktor ;P
Co do rożka - rodziłam 21 sierpnia - i jak najbardziej się przydałDziecko dopiero uczy się regulować temp ciała i ubiera się go cieplej nawet latem
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Ja po weekendzie na uczelni czuje się fatalnie. Złapało mnie okropne choróbsko:(
Wczoraj rano tylko lekki ból gardła a wieczorem ból głowy, totalne osłabienie i do tego zaparcia:( W nocy spałam chyba 2 godziny. Rano doszedł kaszel od razu z jakąś flegmą przez co wróciły też mdłości, pojawiło się krwawienie z nosa. Jakaś masakra;/
Bobo chyba też wykończony, bo go dziś jeszcze nie czułam:( Jutro na 16 na szczęście wizytujemy:)
Teraz spokojnie Was nadrabiam popijając mleko z miodem, masłem i czosnkiem. Bleee...
Brzuszki macie do pozazdroszczenia:) Ciuszki też śliczne. Może jutro się dowiem kto tam u mnie mieszka?Wtedy od razu rozpocznę łowy:)
Gratuluje też udanych wizyt:)
Co do snów to ostatnio mi się śnią same robaki i kryminał i oczywiście ja z karabinem w roli głównej . Też nie oglądam już takich filmów, więc nie mam pojęcia skąd się biorą.
W II trymestrze też zauważyłam wolniejszy wzrost paznokci i włosów. Podczas ciąży w ogóle hybrydy mi krócej trzymają..
Co do wózka naszym faworytem jest jak na razie cały czas CAMARELO CARMELA ŻAKARD:) Ale też zastanawiam się nad dokupieniem innego fotelika.
5ylwia- też często słucham tej pozytywki:) Jakoś mnie tak uspokaja:)
Neyla- czasami też tak mam. Zwłaszcza jak czuje się jak dzisiaj. Sama ze sobą nie daje rady i jak dziecko się pojawi to nie wiem jak to ogarnę.. Poza tym mam obawy, że nie będę umiała poradzić sobie z maleństwem w szpitalu. Nigdy nie miałam doczynienia z takimi maluchami. Ale wszyscy mówią, że samo przyjdzie i tego się trzymajmy!
-
Pola bardzo ładnie:)
Wy też tak macie, że nie mozecie oprzec sie zakupom jak jestescie w dziecięcym?
kupiłam bodziaki białe na długi rekaw, już drugie w crocodillo bo są rozpinane z boku i jakość super bawełniane, mam niebieskie dziś dokupiłam białe i skarpetki:)
Upatrzyłąm sobie kocyk w pepco turkusowy, chyba go kupie hih:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 18:17
KasiaeN., 0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMigotkaa wrote:cassie 5 10 15 tez super, na wyprzedaży mieli ostatnio kaftaniki po 9,99 i body:)
a jaką mają piekną zieloną kolekcje na chłopczyka wiosenna teraz:) akurat przecenia jak bedę potrzebować w lecie hi:D
Oooo warto wiedziec, za tydzien bede w Polsce to zahacze o 5 10 15
Zielony kolor uwielbiam!