SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymaaadzik1207 wrote:A mnie wogole nie pocieszylyscie a jednak troszke zdolowalyscie. Snila mi sie dziewczynka,zbrzydlam,obraczka i kalendarz chinski pokazuja dziewuche i co? Nie wazne co bedzie i tak bede kochala!!
Za wyjatkiem chinskiego bo on mi pokazywal raz tak taz tak w zaleznosci kiedy doszlo do zaplodnienia (mialam owulacje na przelomie miesiecy) tak samo jak u Ciebie.
Wygaladam jak kupa... obraczka sie kreci caly czas, sni mi sie dziewczynka i to ze malujemy pokoik na uwaga fioletowo.
Coraz bardziej sie brzydze sama soba patrzac w lustro, jestem brzydka!
Wszystkie kg ida mi w uda, tylek, wygladam jak prosiak mimo ze mam zaledwie 3kg na plusie.
Wlosow nie umiem ulozyc, jakkolwiek sie pomaluje wygladam jeszcze gorzej.
Robilam zdjecia do paszportu i nowego dowodu - wygladam jak kryminalistka brzydula
Nie moge doczekac sie sierpnia, porodu i powrotu mnie samej.
Nie wiem, moze mam jakis kryzys czy cos.
Z moimi chlopakami bylam tak ladna w ciazy, mimo dodatkowych kg usmiechalam sie patrzac w lustro a teraz? Wole w nie nie patrzec
Wybaczcie ze Wam tutaj smece ale musialam sie wypisac i wyrzucic to co mnie gryzie.
małaMyszka, lys, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:http://allegro.pl/dwustronna-posciel-z-minky-12el-120-90-nowosc-i5100957783.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=FB
co sądzicie o tej pościeli, mi sie szarości strasznie podobaja, ew szary z miętą
póki co skłąniam sie ku tej pościeli, wszystko jest, nie trzeba nic dokupywac:)
Ja kupiłam na początek kocyk:
http://allegro.pl/mamo-tato-kocyk-minky-75x100-ocieplony-80-wzorow-i5144317420.html
Jest cudowny! Co chwilę się do niego przytulam
Zastanawiam się nad takim zestawem:
http://allegro.pl/17cz-lozeczko-z-szuflada-materac-posciel-serca-i5101628310.html
Łóżeczko, materac, pościel i inne dodatki.. Muszę przemyśleć, czy kupić taki komplet i mieć z głowy, czy szukać wszystkiego osobno
Wczoraj szukałam zabawki z pozytywką żeby puszczać maleństwu.. Drogie są takie zabawki 47 zł jakieś takie małe coś.. Na razie będę puszczać melodię z yt
https://www.youtube.com/watch?v=gn_HzbUMD-AmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
witaminkab wrote:znowu mam pytanie: jak radzicie sobie z zatkanym nosem?
Myszka Ty chyba pisałaś kiedyś o sposobie z sola fizjologiczną? nie mam siły sprawdzać całego forum w poszukiwaniu odp.witaminkab lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Sierpnióweczki:)!
21 tydzień!
Za mną udany weekend, Krzysiek miał wolne aż do wczoraj wiec spędziliśmy razem całe 3 dni:).
Wczoraj czułam jak Maleństwo się porusza:). Zamarłam podczas tych "smyrań". KOSMOS!
Zabieram się zaraz za czytanie...mam trzy książki w kolejce więc do końca tygodnia mam wypełniony czas.
Muszę umówić się do fryzjera i kosmetyczki bo czuję się jak kupa.
ZA OKNEM WIOSNA.
małaMyszka, lys, niecierpliwa, mamasia, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Pogoda piękna! Cały czas mam okna otwarte... nie czuć chłodu... słońce świeci od rana...
Odkurzyłam, umyłam podłogi, zrobiłam pranie, a teraz chwila odpoczynku i na pocztę lecę, bo o 14:51 mam pociąg i jeszcze z małą muszę wyjść na chwilę. Całe szczęście, że sprzedałam ją dzisiaj szwagierce i zabierze ją ok. 15-16 więc długo nie będzie sama...Martucha86, rybka1988 lubią tę wiadomość
-
U mnie też dziś pracowicie jak nigdy, ogarnęłam mieszkanie, zakupy, zupa się gotuje, biorę się teraz za make up żeby jakoś na warsztatach MTJ wyglądac hehe
Mąż ostatnio narzekał, że maluję się średnio raz na tydzień w weekend jak widzimy się z rodziną albo znajomymi, a dla niego to już mi się nie chceale i tak siedze w domu głównie, do warzywniaka i piekarni nie mam problemu wyskoczyc niepomalowana i w dresie... no nie chce mi się po prostu, fakt
niecierpliwa, sylwucha89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cassie wrote:Robilam zdjecia do paszportu i nowego dowodu - wygladam jak kryminalistka brzydula
Hahhahahah kryminalistka brzyduladobre
ja ostatnio mam też jakieś takie okropne myśli, że wyglądam jak jakaś patologia, czuję się niezadbana, może dlatego że od kilku dni w ogóle się nie maluję, farba na włosach wypłowiała, zestaw ubrań cały czas ten sam, bo większość ubrań to ja miałam rozmiar 34,36 a teraz mogę jedynie na nie popatrzeć. Ubrań ciążowych mam tylko kilka i wcale jakoś nie mam ochoty wydawać pieniędzy na coś co ponoszę 2-3 miesiące. W butach cały czas jednych chodzę na zmianę z adidasami, bo wszystkie inne nagle zaczęły być ciasne, albo są na wysokim obcasie, albo zaczęły mnie obcierać. I jak ja mam się czuć piękna?Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Miru wrote:Gratulacje udanych wizyt
Niecierpliwa a w którym ciuszku udało ci się upolowac spodnie bo u mnie na tej zakupu nie ma spodni ciążowych
Ja oblatalam cale Gliwice za tymi spodniami i naprawde ciezko trafic ciazowe dzinsy, a juz w swoim rozmiarze to jak wygrana w totkaJa upolowalam w malym osiedlowym sklepie przy ul. Jasnej
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze troszke ponad godzina do usg ! Uhuhuh !
A to mój brzuchal(ta moja stylizacja jest okropna bo robiłam zdjecie rano po byczeniu się
)
niecierpliwa, gianna88, lys, Cassie, Martucha86, Y, Neyla, rybka1988, Maniuś, kasiuleek, witaminkab, sylwucha89, małaMyszka, psioszka11, gosia.b lubią tę wiadomość
-
heh przyjdzie prawdziwa wiosna, lato, wskoczymy w zwiewne sukienki wystawimy trochę buzie do słońca, nabierzemy kolorów i będziemy piękne... tak sobie wkręcam ostatnio
dżinsy ciążowe mam jedne wypłowiałe na maxa, nowych nie chce kupowac już i tak łażę w dresach i leginsach. Do tego pare bluz które w miare luźne są, ciągle adidasy i wyglądam jak lumplys, Cassie, Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Co do poscieli ja kupuje ta:
http://allegro.pl/11cz-posciel-dla-dzieci-100x135-lub-90x120-34wzory-i5151487692.html
Dawno temu, ktoras z Was podrzucila tu ten link, jak dobrze pamietam chyba Karolina i bardzo mi sie ona spodobalaCo do koloru to chyba szarosc z fioletem wezme
kasiuleek, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
niecierpliwa wrote:Co do poscieli ja kupuje ta:
http://allegro.pl/11cz-posciel-dla-dzieci-100x135-lub-90x120-34wzory-i5151487692.html
Dawno temu, ktoras z Was podrzucila tu ten link, jak dobrze pamietam chyba Karolina i bardzo mi sie ona spodobalaCo do koloru to chyba szarosc z fioletem wezme
.
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość