WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka1988 wrote:
    Ja mam 25 wiec dwa dni z rzedu dobrych wiesci! Ile kosztuje u was nagranie plyty z usg?
    To tak jak niecierpliwa :)
    Ja płace 200 zł za wizytę dostaje zdjęcia i płyte plus opis badania..

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Griszanka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dla odmiany mam 24-tego ;)

5ylwia, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayka ja zasadniczo raczkuje w tym temacie i poki co robie wszystko na zasadzie prob i bledow. Teraz mam wiecej czasu i czytam jak przyczac to czy tamto. W tym roku pierwszy raz okrylam rosliny, tyle tylko, ze nie doczytalam i okazalo sie, ze nie wszystko, ale szczesliwie zima taka, ze moje budleje nie ucierpialy, ale przycielam je dosc mocno. Do tej pory jak poczytalam przycinalam wszystko zbyt "oszczednie". Hehe zobaczymy co z tego bedzie :)

małaMyszka lubi tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • amysia Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam połówkowe 23.03. (19+5). mam nadzieję,że nie za wcześnie...

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

f2w3rjjg2f3aermr.png
  • mayka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszqnka ja też raczkuje ale potwierdzam wciągnęło mnie to strasznie juz omijam Castoramy i lrloy Merlin by tylko jakiegoś habazia czasem nie kupić bo juz miejsca brak w zeszłym roku nie miałam pojęcia co to ogród.

Olaf 08.07.2011
    Leon 31.08.2015
    Tola 02.02.2017
    ...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019
  • Hermiona Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 02:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezentacja skończona!

aaaaga, sylwucha89, 0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość

ijpbo7esx952zvu4.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 04:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hermiona zaszalalas:-) a ja od godzinyjuż nie śpię, znudziło mnie leżenie bez sensu w łóżku, to przyszłam na forum zajrzeć. Za kilka godzin pewnie mnie kryzys dopadnie, jak trzeba będzie dziecko do szkoły zaprowadzić.

201508091565.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka1988 wrote:
    Ja mam 25 wiec dwa dni z rzedu dobrych wiesci! Ile kosztuje u was nagranie plyty z usg?

To my razem wizytujemy 25.03 ;) U mnie tam, gdzie robie polowkowe plyta 2d 50zl i 3/4 d 100 zl i nie wien co wybrac...

małaMyszka, rybka1988 lubią tę wiadomość

• KasiaeN. Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)
    Zbieram się po świeże bułeczki na śniadanie. Dziś o 19 połówkowe. Juz nie mogę die doczekać! !! Chyba jajko zniosę do tej pory!;)

Miłego dnia! :)

niecierpliwa, Pati Belgia, Neyla, Cassie, 0na88, mamasia, magda sz, futuremama, małaMyszka, ainer85 lubią tę wiadomość

relgtv73gp3vr7ra.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie witam z Wami ;) Wlasnie wrocilam z buleczkami i zajadam sie pysznym sniadankiem :) Dzis w nocy nie chcialo mi sie isc siusiu i tak przetrzymalam pecherz do 6 rano...no way!! Myslalam, ze mi wszystko eksploduje, ale z lewej strony mialam w jednym miejscu tak wypchana kulke, ze mysle ze tam ulozyla sie Julenka :)

Slonecznego dnia!

KasiaeN., Pati Belgia, Neyla, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie witam brzuchatki I tez przy sniadanku :-)

Milego dnia zycze :-)

niecierpliwa, Neyla, KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny nadrobic was to ciezka robota:-) wczoraj po poludniu tak mnie rozbolala glowa ze poleglam wieczorem az oczy bolaly i nawet ich nie otwieralam bo jakis swiatlo wstręt mnie dopadł na szczescie dzisiaj lepiej
    Pogoda sliczna slonko od rana swieci no tak w sobote pierwszy dzien wiosny. Milego dzionka :-) :-)

KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • maaadzik1207 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy sie:)

Neyla zazdroszcze ja tez musze sie wybrac do ZUS-u i zapytac kiedy bedzie kasa...

Gratuluje synka:-)

My wizytujemy dopiero 7.04 chyba ze kasa bedzie to szybciej:)

Neyla, małaMyszka, kasiuleek lubią tę wiadomość

Rośnij kinderku ❤❤❤
    16udgywlq3r6pkjj.png
  • maaadzik1207 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomozcie bo maz mi wviaz gada bym pomyslala naad zmiana lekarza prowadzacego. Chodze do ginekologa ktory nie przyjmuje w zadnyn szpitalu a drugi gin do ktorego chodzilam w ciazy z mlodszym synem przyjmuje w szpitalu gdzie chce rodzic...jest tam ordynatorem ale boje sie ze znow pojdzie na urlop a ja dzien przed jego powrotem urodze:) maz chce by tam chodzila a ja nie wiem co robic...to ze raz go nie bylo nie znaczy ze i teraz go nie bedzie...

małaMyszka, 0na88 lubią tę wiadomość

Rośnij kinderku ❤❤❤
    16udgywlq3r6pkjj.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaadzik1207 wrote:
    Dziewczyny pomozcie bo maz mi wviaz gada bym pomyslala naad zmiana lekarza prowadzacego. Chodze do ginekologa ktory nie przyjmuje w zadnyn szpitalu a drugi gin do ktorego chodzilam w ciazy z mlodszym synem przyjmuje w szpitalu gdzie chce rodzic...jest tam ordynatorem ale boje sie ze znow pojdzie na urlop a ja dzien przed jego powrotem urodze:) maz chce by tam chodzila a ja nie wiem co robic...to ze raz go nie bylo nie znaczy ze i teraz go nie bedzie...

Ja mam takie samo zdanie jak Twoj maz, ja tez chodze do lekarki, ktora pracuje w szpitalu gdzie bede rodzic i nie licze na to, ze akurat na nia trafie, ale ja chce rodzic naturalnie wiec to inna sprawa. W szpitalu maja Twoja karte ciazy i widza, kto ja prowadzi ;)

KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pieknie, nie mam pradu :/ Telefon rozladowany i cnw ja bede robic caly dzien odcieta od swiata :/

• Pulpecja Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaadzik1207 wrote:
    Jestem tago samego zdania co niecierpliwa. Ja puerwsze pytanie jskie zadalam mojemu gin to w ktorym szpitalu pracuje. Jeśli nawet go nie będzie, to go tam znają i niestety podejscie tez maja inne Niz jak przyjdziesz od innego. Chyba, ze ten obecny jest np. duzo lepszy i ci bardziej odpowiada niz tamten jesli chodzi o prowadzenie ciazy, to wtedy sie zastanow. Ale to, ze pacjentki zwlaszcza prywatne lekarzy ze szpitala sa lepiej traktowane to osobny temat.

201508091565.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to i my wpadniemy sie przywitac :) Dzien dobry dziewczyny :D
    Zaczelismy 5 msc <3 ciesze sie niezmiernie :)
    Pogoda sliczna,wlasciwie to slonce mnie obudzilo :)
    Zbieram sie do sklepu po swieze buleczki :)
    A rwacajac do wczorajszego pytania,to mowicie ze to nic strasznego ze nie czuje jeszcze mojego skarbenka???bo ja juz sama nie wiem...
    Pozdrawiam z pieknej,slonecznej Austrii <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 08:15

Cassie, KasiaeN., magda sz, małaMyszka, aaaaga, mamasia, Martucha86 lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Neyla Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaadzik1207 wrote:
    Witamy sie:)

Neyla zazdroszcze ja tez musze sie wybrac do ZUS-u i zapytac kiedy bedzie kasa...

Gratuluje synka:-)

My wizytujemy dopiero 7.04 chyba ze kasa bedzie to szybciej:)

Zawsze tez mozesz zadzwonic, jak akurat ZUS nie po drodze. Mi 2tyg. temu telefonicznie tez sprawdzili kiedy wplynelo L4 i czy juz realizuja. I babka z okienka powiedziala mi, ze te 30 dni na wyplacenie liczy sie od daty dostarczenia L4 do prscodawcy.

Milego dnia mamuski :)

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witamy sie w 19tc :)
    Zycze milego dnia!

0na88, KasiaeN., małaMyszka, aaaaga, mamasia, Maniuś, witaminkab, Paula_071 lubią tę wiadomość

‹‹ 568 569 570 571 572 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ