SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa wrote:Zaczelam sie bardzo martwic tym brzuchem
Zamiast rosnac to on maleje, macie jakies pomysly?? Bo zaczynam od zmyslow odchodzic
.
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez spie w pozycji SUpermana ale z poduszka miedzy nogami zeby nie obrocic sie ba brzuch, na plecach i tak najczesciej sie budze.
Za chwile obiadek, zaprowadze potem syna do jego kolegi chca sie razem pobawic wiec niech sie bawiaa ja posiedze na sloneczku
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dokladnie! Tylko, ze u nas podstawa sa mrozone grzyby, do tego ziemniaki w kostke, podsmazona cebula i zalane zurkiem
Niebo w gebie!
-
Ja tez mieszkam na 4 piętrze. Wózek chyba będziemy trzymać w samochodzie bo innego wyjścia nie widzę. Zastanawiam się jak to będzie z W chodzeniem. Teraz mam już problem i zadyszke a w lipcu to chyba nie będę z domu wychodzić
ruchy czuje codziennie raz więcej raz mniej . wczoraj czułam id rana a dziś dopiero jakaś godzinę temu poczułam. Zwykle gdy siedzę albo pozycji pół leżącej. Ale to nieziemskie uczucie:)
-
nick nieaktualnyJa mam dzisiaj zapiekanki na obiad
Zurek kisze caly czas sama i srednio raz na 2tyg sobie jemy ale bez grzybkow bo tego nie lubie.
Maslanke uwielbiam!
Z wozkiem na szczescie nie mam problemow bo mamy domek jednorodzinny.
-
Zgadzam się że obwodem brzuszka nie masz się co martwić, u nas też maluch "wędruje" sobie bo jeszcze ma miejsce więc różnie może się ułożyć.
Mi koleżanka z wózkiem radziła właśnie żeby gondolkę mieć długą, zwłaszcza że w zimie nasze dzieci będą na "przełomie" gondoli i spacerówki, pompowane kółka co by się krawężnikami nie przejmować, no i waga oraz łatwe składanie
Coś takiego jeszcze znalazłam:
http://kobiety-kobietom.com/zakupy/ranking.php?pr=wozki-wielofunkcyjne&sort=popularity_desc&producent=0
Poducha między nogami u mnie też lądujeA najwygodniej i tak wywalić nogę męża - już się przyzwyczaił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 12:45
KasiaeN., niecierpliwa, sylwucha89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A my dzisiaj zrobimy nasz pierwszy zakup.
Wybraliśmy już łóżeczko:)
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-alek-z-szuflada-kolor-bialy-i5115978142.html
Poznaliśmy płeć i chyba zacznie się zakupowe szaleństwo.
I tak długo wytrzymałam z kupieniem czegokolwiek:)futuremama, niecierpliwa, magda sz, rybka1988, mamasia, Y, małaMyszka, Amberla, chcebycmama, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Witam Kochane u mnie pracowity dzień 5 okien umytych i cały dół zvkuchnia zrobiony
Magda jesteś niesamowita lekarz mówił ze może to szpiczaste co wzięłas za stopę, że to siku może być albo przetosnieta na tym etapie lechtaczka ale ni w ząb nie pasowała mi reszta.
Dziękuję za ocenęmagda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Dzieki dziewczyny! :* Dobrze, ze jutro wizyta choc i tak trudno bedzie mi wytrzymac jeszcze 26 h
Ja lozeczko wybralam takie, mam nadzieje, ze w maju jeszcze bedzie, bo kupic chce dopiero jak pokoj bedzie wyremontowany bo inaczej zagrace cale mieszkanie
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-zuzia-szuflada-pkg-okazja-hit-i5031332299.htmlmagda sz, futuremama, kasiuleek, mamasia, Y, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-drewniane-wyprzedaz-materac-pkg-i5043796479.html ja skłąniam sie ku takiemu z taka wstawka, bez szuflady(mam zle doswiadczenia z domu rodzinnego gdzie bylo lozeczko z szufladą, strasznie zle sie otwierała i nieporęczna)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 13:04
kasiuleek, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Piękne te Wasze łóżeczka ja jestem skazana na łóżeczko po szwagierce a tak mi się podobają białe. Ale w sumie co się stanie jak zamówię z allegro, mąż przyjdzie z pracy to już będzie stało złożone (lubię składać meble)- przecież nie odeśle
Mayka- że to siki?jak to? nie wiedziałam że takie rzeczy widać na usg haha
no ciekawe co tam będzie u Ciebie, bardzo zagadkowe USG
U koleżanki na prenatalnym zobaczyłam dziewczynkę, lekarz jej nie powiedział bo był bucem i się śpieszyło ale na połówkowym inna lekarka potwierdziła- dziewczynka
U mnie nie dopatrzyłam się bo dzidzia się zasłoniła baardzo i myślałam że jajko zniosę do ostatniego USG. Tak czy siak czekam z kupnem pościeli itp na kolejne usg 7 kwietnia czy nie było transformacji płci przypadkiem.
Oglądałam w necie adamexy- bardzo mi się podobają Galactic i York- mają gondolki 85cm czyli spore.niecierpliwa, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi sie od wiekow podoba seledynowa posciel do lozeczka
nie umiem wam wkleoc linku z tel. Bedzie pasowalo idealnie do scian
tylko mysle czy ten baldahim jest az tak potrzebny.
Lozeczko kupie bez szuflad, bedzie wystarczajaco miejsca do przechowywania
Klinu pod materacyk nie mialam przy zadnym dziecku.aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ale się rozpisalyscie. My jakiś miesiąc temu zdecydowaliśmy się na wózek adamex pajero. Lekko się prowadzi. Gondola jak gondola ale spacerówka w miarę głęboką i przyznanie nie wygląda jakby zaraz dziecku tylek miałby z niej wylecieć.
Łóżeczko również wybrane. Tylko trzeba sypialnie zrobić i jedziemy po łóżeczko
Niecierpliwa ja czasem w ogóle nie mam brzucha ale czuje ze mlody jest z tyłu. A czasami mam taki wielki no bo wtedy jest z przodu. Czuje gdzie ma plecy jak się różnych.
Co do ruchów to codziennie kopie. I nie ważne w jakiej pozycji ja jestem. Wczoraj kopnął mojego Łukasza. Poczuł solidnego kopniaka na ręce
-
Cassie wrote:Lozeczko kupie w Ikea model Guliwer.
Tez myslalam o tym Guliwerze, bo potem mozna na lozko przerobic, ale po zastanowieniu wybralam takie, gdzie mozna wyjac 3 szczebelki, bo taki 2,3 latek poradzi sobie z wchodzeniem i wychodzeniem, a tam jednak tylko caly bok da sie wyjac, a patrzac na swoje doswiadczenia z dziecinstwa, gdzie czesto spadalam z lozka uwazam, ze takie z wyjmowanymi szczebelkami bedzie bezpieczniejsze
Natomiast co do szuflady tez dopiero wczoraj sie przekonalam, pomyslalam sobie, ze zawsze jakies pierdoly bedzie tam mozna schowac, a i kurz pod lozeczkiem latac nie bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 13:37