SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Korzystając z wolnej chwili zapisałam się na USG połówkowe na 13 kwietnia i do szkoły rodzenia na czerwiec.
Do czerwca jeszcze dużo czasu, ale miejsc jest tylko 7 i boję się, że jak się ocknę w maju, to już nie będzie ani jednego.
Szef odpisał, że nie obchodzi go, co uważam i że mam poprawić prezentację tak jak on chce. Odechciewa mi się tej pracy w takich momentach i wiem, że to głupie, ale zazdroszczę wtedy tym z Was, które mają komplikacje i są na zwolnieniu... Zostawiam więc forum na jakiś czas. Bawcie się dobrze.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Piękne te Wasze łóżeczka ja jestem skazana na łóżeczko po szwagierce a tak mi się podobają białe. Ale w sumie co się stanie jak zamówię z allegro, mąż przyjdzie z pracy to już będzie stało złożone (lubię składać meble)- przecież nie odeśle
Mayka- że to siki?jak to? nie wiedziałam że takie rzeczy widać na usg haha
no ciekawe co tam będzie u Ciebie, bardzo zagadkowe USG
U koleżanki na prenatalnym zobaczyłam dziewczynkę, lekarz jej nie powiedział bo był bucem i się śpieszyło ale na połówkowym inna lekarka potwierdziła- dziewczynka
U mnie nie dopatrzyłam się bo dzidzia się zasłoniła baardzo i myślałam że jajko zniosę do ostatniego USG. Tak czy siak czekam z kupnem pościeli itp na kolejne usg 7 kwietnia czy nie było transformacji płci przypadkiem.
Oglądałam w necie adamexy- bardzo mi się podobają Galactic i York- mają gondolki 85cm czyli spore.małaMyszka lubi tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
magda sz wrote:Piękne te Wasze łóżeczka ja jestem skazana na łóżeczko po szwagierce a tak mi się podobają białe. Ale w sumie co się stanie jak zamówię z allegro, mąż przyjdzie z pracy to już będzie stało złożone (lubię składać meble)- przecież nie odeśle
Mayka- że to siki?jak to? nie wiedziałam że takie rzeczy widać na usg haha
no ciekawe co tam będzie u Ciebie, bardzo zagadkowe USG
U koleżanki na prenatalnym zobaczyłam dziewczynkę, lekarz jej nie powiedział bo był bucem i się śpieszyło ale na połówkowym inna lekarka potwierdziła- dziewczynka
U mnie nie dopatrzyłam się bo dzidzia się zasłoniła baardzo i myślałam że jajko zniosę do ostatniego USG. Tak czy siak czekam z kupnem pościeli itp na kolejne usg 7 kwietnia czy nie było transformacji płci przypadkiem.
Oglądałam w necie adamexy- bardzo mi się podobają Galactic i York- mają gondolki 85cm czyli spore.
Witaj w klubie. my też łóżeczko dostaniemy od szwagra takie standardowe, teść co prawda przemaluje na biało, ale marzyło mi się inne, nie będę jednak grymasić najwyżej szybciej się wymieni
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hermiona wrote:Korzystając z wolnej chwili zapisałam się na USG połówkowe na 13 kwietnia i do szkoły rodzenia na czerwiec.
Do czerwca jeszcze dużo czasu, ale miejsc jest tylko 7 i boję się, że jak się ocknę w maju, to już nie będzie ani jednego.
Szef odpisał, że nie obchodzi go, co uważam i że mam poprawić prezentację tak jak on chce. Odechciewa mi się tej pracy w takich momentach i wiem, że to głupie, ale zazdroszczę wtedy tym z Was, które mają komplikacje i są na zwolnieniu... Zostawiam więc forum na jakiś czas. Bawcie się dobrze.
Hermiona a weż tym wybacz za wyrazenie ( mamy nie czytajcie na głos! ) "pierdolnij" , szkoda nerwow - a szef niech nie bedzie taki hop do przodu bo w kazdej chwili mozesz miec "widzi mi się" i isc na L4 i zostanie z reka w nocniku- Wkurza mnie takie traktowanie , szczegolnie ze jestes teraz w szczegolnym okresie swojego zycia.
małaMyszka, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
Ja chcę w czerwcu mieć już w czerwcu łóżeczko i wózek, jakby nie patrząc będzie to już blisko 35 tc, a różnie bywa i sily pewnie będę miała mniej więc tak istotnych zakupów nie chcę zostawiać na ostatnią chwilę.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Gosia- bebetto w porównaniu z np. adamex pajero i baby design husky to jest naprawde chińszczyzna..wizualnie i dla mnie sie podoba,ale jak prowadzałam te wózki po sklepie to bebetto po chwili odstawiłam. Wczesniej bylam strasznie na silvie napalona bo wlasnie jest bardzo ładny,ale juz jak miałam porównanie z innymi wózkami odpadł zdecydowanie.
Hmm no to muszę jeszcze to przemyśleć i pooglądać inne wózki
Adamex też słyszałam, że spoko tylko podobno trochę lecą w kulki z obsługą klienta... no ale same wiecie, że na opinie z Internetu trzeba pewnie przymknąć okobosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
kochane
nie jestem w stanie was dogonić - -wciąż czytam i czytam (jestem dopiero na na 540stronie), a wy wciąż produkujecie
wieczorem bede nadrabaiac - kolejen 40stron....:-0
mam prosbę:
wrzucałyście listę wyprawki - nie dokopie sie do niej w milionie postów-bedzie któras tak miła i wrzuci tą liste jeszzce raz?
z góry dzieki
u nas w miare ok...rośniemy, rośniemy...brzuszek piłeczka, krzyż mnie pobolewa i lekko kuleję na lewą nogę - w lewym boku mnie cos kłuje, chyba macica mnie uciska....
za tydzień dokładnie - 26 marca - wizytaobym sie dowiedziała, kto mieszka w środku
magda sz, bosa, olinka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
My chcemy do konca czerwca miec juz wszystko lipiec upaly najwiekszy brzuch itd nie wiem czy bede miala siły lazic po sklepach pokój przerabiamy w maju jak moj bedzie mial troche wolnego musimy zrobic w naszej sypialni kacik dla malucha musimy przemalowac kupic nam nowe lozko zeby bylo ustawniej troche pracy przed nami pozatym koszty rozkladamy zeby bylo troche latwiej
bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLozeczko kupujemy maj-czerwiec, wozek czerwiec.
Wszystko zalezy od finansowgdybym miala teraz wiecej kasy i miejsce na to wszystko to pewnie polecialabym od razu do sklepu
Ale ze mamy poddasze w remoncie i pokoj chlopcow musi byc tez odmalowany to czekamy z zakupamibosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
nie było mnie tydzień a będę Was nadrabiała chyba z miesiąc
Ale od początku: w pt wieczorem przy usypianiu córki, przytuliłam się i zaczęłam czytać jej bajkę a ona niechcący włożyła mi palec w okoBolało jak jasna cholera ale zamknęłam oczy i cała zapłakana zaśpiewałam jej kołysankę.Zrobiłam sobie zimne okłady na noc i myślałam,że rano mi przejdzie a tu jeszcze gorzej
Oko całe czerwone, spuchnięte i nadal boli.Mąż wysłał mnie do szpitala- umieralni.Lekarz pow,że to poważna rana,zdjął mi zewnętrzną warstwę nabłonka z OKA takim czymś jak igła!!! Dostałam antybiotyk, krople i założył opatrunek na prawe oko. tylko jak otwierałam lewe to prawe też bolało więc do wczoraj leżałam w łóżku z zamkniętymi oczami.Dziś już widzę dobrze na lewe a na prawe tak jeszcze niewyraźnie....oto moja historia...ale to nieważne
Najważniejsze,że od poniedziałku CZUJĘ RUCHY DZIECKAWspaniałe uczucie
małaMyszka, Cassie, lys, Maniuś lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Hermiona ja bym już dawno tupnęła nogą i poszła na l4, co za palant, JESTEŚ W CIĄŻY można rzec zaawansowanej..a jak już urodzisz to też będziesz siedzieć do 2 z prezentacją którą ten idiota też skrytykuje? Nie wiem jaka u Ciebie sytuacja ale jak nie masz kredytów itp. to uciekaj z takiej roboty bo po porodzie lżej nie będzie z takim szefuniem...Powinien Cię na rękach nosić że nie poszłaś na l4 od początku ciąży albo prosić ładnie żebyś coś zrobiła a nie rozkazywać i krytykować. Nic nie musisz odpracowywać to się należy jak psu buda. Strasznie jestem cięta na takich pracodawców a w ciąży to już w ogóle
Przemyśl sprawę na spokojnie
Dziewczyny poszłam po chleb spotkałam panią z wózkiem Coletto i pół godziny robiła mi prezentację łącznie z dzieckiemno nie powiem trochę mnie przekonała. Napiszę pózniej co mówiła bo lecę na warsztaty- Świadoma Mama czy jakoś tak
bosa, małaMyszka, KasiaeN. lubią tę wiadomość
-
Co do baldachimu to słyszałam, że tylko kurz zbiera...Podoba mi się bardzo, ale chyba sobie go odpuścimy.
Migotkaa wrote:dziewczyny wy juz kupujecie łozeczka? ja myslalam o kupnie poscieli w czerwcu a poczatkiem lipca lozeczko;) nie bardzo mama miejsce do przechowywania
My mamy troszkę miejsca,wiec to nie problem a chciałabym już zacząć robić jakieś zakupki. Wózka nie kupie bo szkoda jeszcze gwarancjiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 14:26
małaMyszka, bosa, Cassie lubią tę wiadomość
-
Z tą gwarancja mądra rzecz i silny argument żeby poczekać z zakupem wózka.
Ja na pewno chcę wybrany "powozić" na żywo.
Ponoć na długosza jest hurtownia gdzie mają dużo wózków. Będziemy musieli się tam wybrac.małaMyszka, bosa, Cassie lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Zaczelam sie bardzo martwic tym brzuchem
Zamiast rosnac to on maleje, macie jakies pomysly?? Bo zaczynam od zmyslow odchodzic
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Mozecie polecic jakies fajne filmy musze jakos sobie czas zajac bo nudzi mi sie ps nie horrory
http://www.filmweb.pl/film/Teoria+wszystkiego-2014-691862
http://www.filmweb.pl/film/Gra+tajemnic-2014-644005
http://www.filmweb.pl/film/Zaginiona+dziewczyna-2014-695409
http://www.filmweb.pl/film/Grand+Budapest+Hotel-2014-661817
http://www.filmweb.pl/film/Interstellar-2014-375629
http://www.filmweb.pl/film/Nauka+spadania-2014-212133
http://www.filmweb.pl/film/Dla+ciebie+wszystko-2014-629797
Polecam
Niecierpliwa nie martw się, na pewno wszystko jest w porządkuMartucha86, niecierpliwa, małaMyszka, aaaaga, kasiuleek lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
małaMyszka wrote:może gazy z ciebie zeszły i jest mniej wzdęty, a bardziej ciążowy?
Jakby kto pytal to znalazlam brakujace centymetryOstatnio mierzylam sie popoludniu po obiedzie i w innej bluzie
bosa, małaMyszka, KasiaeN., rybka1988, Martucha86, futuremama, kasiuleek lubią tę wiadomość