X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • sylwucha89 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widac wyraźnie :)

małaMyszka, bosa, niecierpliwa lubią tę wiadomość

010igox17g6i1nvn.png

74dij44j5nh33zfj.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa i to jak :)

Witam się w sobotę, byliśmy z mężem oglądać wózki- jednak bierzemy Camarelo, duży i lekki, łatwy montaż gondoli/spacerówki do tego jakiś dobry fotelik i baza isofix. Coletto mimo że mi się podoba to mąż boi się że z moimi zdolnościami rozwalę ten mechanizm obrotowym tym samym wózek.
    Fajnie też że producent z Częstochowy więc jakby jakaś reklamacja to nie powinno być problemów.

Przywieźliśmy też łóżeczko od szwagierki bo dziś przyszło jej łóżko dla dziecka i nie miała co z nim zrobić. U nas pojdzie do piwncy. Tylko teraz tak- łóżeczko ma taki kolor sosny drzewa a ja bym chciała białe i w związku z tym myślicie że można takie łóżeczka malować farbą?

Pochłonęłam dziś eklery z bitą śmietaną ale zaraz będę piekła piernik :)

0na88, małaMyszka, KasiaeN., bosa, niecierpliwa, kasiuleek, Martucha86, Neyla lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • KasiaeN. Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa pięknie Ci rośnie brzusio :D

Ja sobie robię co tydzień fotki, jutro kolejna :) Zobaczymy porównamy ;)

Własnie wróciliśmy. Rano wzięliśmy się za okna i w końcu widać przez nie świat ;) Bo tak je zapuściłam, ze szkoda słów, na Boże Narodzenie nie myłam bo nie miałam sił, ale są już błyszczące, firany wyprała mi mama i też już zawisły i pachnie w pokoju ;)Potem wybraliśmy się na spacer, na lody i do H&M i kupiłam sobie w końcu spodnie na zmianę. No i dwa t-shirty bo wszystkie które mam są przykrótkie już przez brzuchol ;)

A teraz Adam ściągnął jakąś komedię, zakupiliśmy popcorn i sześciopak piwka Bavaria dla mnie i robimy popołudnie filmowe :) Ja muszę zaczynać oglądać cokolwiek wcześnie bo potem zwykle zasypiam ;)

Miłego wieczorku kochane!

małaMyszka, magda sz, bosa, niecierpliwa lubią tę wiadomość

relgtv73gp3vr7ra.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa niepotrzebnie martwisz się brzuchem, na pierwszy rzut oka widać, że rośnie! :) Ja mam podobny, a rano jeszcze mniejszy.. Więc cierpliwości ;-)
    Magda łóżeczko można pomalować ale musisz poszukać specjalnej farby.

małaMyszka, bosa, niecierpliwa lubią tę wiadomość

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/87dc7a76975b.jpg
    Kochane czy Wy widzicie jakas roznice????
    masz inne skarpetki :P

KasiaeN., lys, aaaaga, bosa, Katarka, niecierpliwa, gianna88, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • KasiaeN. Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:

hahaha ;P

małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

relgtv73gp3vr7ra.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas piękny, pierwszy dzień wiosny!!! Śnieg z deszczem od rana!!!!!!!!!!! i 0 stopni...

bosa lubi tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • rybka1988 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/87dc7a76975b.jpg
    Kochane czy Wy widzicie jakas roznice????
    Pieknie widac jak rosnie brzuszek na srodku :-) wczesniej nisko a teraz pieknie ku gorze, ksiazkowo:-)

bosa, niecierpliwa, sylwucha89, małaMyszka lubią tę wiadomość

89fb222d8f99a787cb58ecdeecb7f007.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • rybka1988 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozna malowac tylko wczesniej najlepiej zmatowic warstwe lakieru zeby farba sie lepiej trzymala:-) i najlepiej akrylowa

bosa, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość

• bosa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcebycmama wrote:
    Bosa jeżeli czytasz ta wiadomość to napisz czy czujesz juz jakieś ruchy dziecka, termin masz najpóźniej z nas dlatego pytam, bo ja nic nie czuję.

Tak :) w poniedziałek na M jak miłość poczułam bąbelki a od wtorku kopniaki, mąż też czuje :) Ale to już moja druga ciąża a lekarka pow że mam bardzo mało tkanki tłuszczowej dlatego tak szybko czuję, zresztą córka jest trochę większa niż powinna :) Więc nie martw się kochana, w najmniej oczekiwanym momencie na pewno dostaniesz mocnego kopniaka :)
    A moje maleństwo będzie chyba zakonnicą/misjonarką bo za każdym razem jak chodzę na siku to się modlę, żeby tylko nie było żadnego plamienia ;)

Niecierpliwa śliczny brzuszek :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 18:35

niecierpliwa, małaMyszka, Martucha86, chcebycmama, zabka11 lubią tę wiadomość

iv09krhm9j559ocl.png
    "Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
    Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."

• mayka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa śliczny ciążowy brzuszek, jak dobrze pamiętam to Ty przytylas tez 6 kilo to chyba w sam brzuszek i płyny ustrojowe :-P
    Dziewczyny macie już popuchniete nogi ja zauważyłam odciski od skarpetek i się martwię by to nie było związane z zqtruciem ciazowym...

niecierpliwa, małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość

Olaf 08.07.2011
    Leon 31.08.2015
    Tola 02.02.2017
    ...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mayka skarpetki tez mam odcisniete , obraczke dawno zdjelam - pkazywalam lekarce , powiedziala ze jest ok . Kostki mam widoczne wiec jeszcze nie wpadam w panike ;-) ale najgorsze przed nami - upaly.

małaMyszka lubi tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • KasiaeN. Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam problemy z nogami. Ciężkie jakby były z ołowiu, skarpety odcisniete na ok 2 cm i nie mam kostek wieczorami :/

małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość

relgtv73gp3vr7ra.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcebycmama wrote:
    Bosa jeżeli czytasz ta wiadomość to napisz czy czujesz juz jakieś ruchy dziecka, termin masz najpóźniej z nas dlatego pytam, bo ja nic nie czuję.

hej! ja jestem na podobnym etapie co i Ty i też nic nie czuje jeszcze ...

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • rybka1988 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puchniecie kostek jest normalne, najgorsze jak wzdluz piszczela mozna palca wcisnac i dolek zostaje, z synem to jak dolek zrobilam to zostawal na jakies 10 minut:-( jak galareta pod skora.

• rybka1988 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/63b846926904.jpg moje i synka dzieło z masy solnej:-) dekoracja na stół niepowtarzalna:-)

aaaaga, lys, Katarka, niecierpliwa, sylwucha89, Maniuś, magda sz, kasiuleek, małaMyszka, Martucha86, psioszka11, zabka11 lubią tę wiadomość

• mamasia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Niecierpliwa i to jak :)

Witam się w sobotę, byliśmy z mężem oglądać wózki- jednak bierzemy Camarelo, duży i lekki, łatwy montaż gondoli/spacerówki do tego jakiś dobry fotelik i baza isofix. Coletto mimo że mi się podoba to mąż boi się że z moimi zdolnościami rozwalę ten mechanizm obrotowym tym samym wózek.
    Fajnie też że producent z Częstochowy więc jakby jakaś reklamacja to nie powinno być problemów.

Przywieźliśmy też łóżeczko od szwagierki bo dziś przyszło jej łóżko dla dziecka i nie miała co z nim zrobić. U nas pojdzie do piwncy. Tylko teraz tak- łóżeczko ma taki kolor sosny drzewa a ja bym chciała białe i w związku z tym myślicie że można takie łóżeczka malować farbą?

Pochłonęłam dziś eklery z bitą śmietaną ale zaraz będę piekła piernik :)
    Jak je odpowiednio przygotujecie to pewnie. Jeśli jest lakier to trzeba zetrzeć,ew. Odtluscic i heja. My też będziemy malować na biało to spadkowe łóżeczko od szwagra :)

magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:

Hahaha i majtki tez, ale to musisz mi na slowo uwierzyc :D
    A tak w ogole kochane jestescie, ze potraficie podniesc tak na duchu:*

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa, widać , że brzuszek rośnie!
    ja u siebie treż widzę wieczorem odciski od skarpetek, ale kostki mam normalne, obrączke nosze i nawet dam radę ja sciagnąć:D
    ja jestem padnieta, po całym remoncie duzo sprzatania dziś było..

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mayka wrote:
    Niecierpliwa śliczny ciążowy brzuszek, jak dobrze pamiętam to Ty przytylas tez 6 kilo to chyba w sam brzuszek i płyny ustrojowe :-P
    Dziewczyny macie już popuchniete nogi ja zauważyłam odciski od skarpetek i się martwię by to nie było związane z zqtruciem ciazowym...

Wczoraj sie wazylam i juz 7 kg na plusie, no ale najwyrazniej tak ma byc ;)
    Wiesz ja od paru dni zauwazylam, ze skarpetki mi ciezej przez stope przechodza...

‹‹ 588 589 590 591 592 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ