SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa i to jak
Witam się w sobotę, byliśmy z mężem oglądać wózki- jednak bierzemy Camarelo, duży i lekki, łatwy montaż gondoli/spacerówki do tego jakiś dobry fotelik i baza isofix. Coletto mimo że mi się podoba to mąż boi się że z moimi zdolnościami rozwalę ten mechanizm obrotowym tym samym wózek.
Fajnie też że producent z Częstochowy więc jakby jakaś reklamacja to nie powinno być problemów.
Przywieźliśmy też łóżeczko od szwagierki bo dziś przyszło jej łóżko dla dziecka i nie miała co z nim zrobić. U nas pojdzie do piwncy. Tylko teraz tak- łóżeczko ma taki kolor sosny drzewa a ja bym chciała białe i w związku z tym myślicie że można takie łóżeczka malować farbą?
Pochłonęłam dziś eklery z bitą śmietaną ale zaraz będę piekła piernik
0na88, małaMyszka, KasiaeN., bosa, niecierpliwa, kasiuleek, Martucha86, Neyla lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa pięknie Ci rośnie brzusio
Ja sobie robię co tydzień fotki, jutro kolejnaZobaczymy porównamy
Własnie wróciliśmy. Rano wzięliśmy się za okna i w końcu widać przez nie światBo tak je zapuściłam, ze szkoda słów, na Boże Narodzenie nie myłam bo nie miałam sił, ale są już błyszczące, firany wyprała mi mama i też już zawisły i pachnie w pokoju ;)Potem wybraliśmy się na spacer, na lody i do H&M i kupiłam sobie w końcu spodnie na zmianę. No i dwa t-shirty bo wszystkie które mam są przykrótkie już przez brzuchol
A teraz Adam ściągnął jakąś komedię, zakupiliśmy popcorn i sześciopak piwka Bavaria dla mnie i robimy popołudnie filmoweJa muszę zaczynać oglądać cokolwiek wcześnie bo potem zwykle zasypiam
Miłego wieczorku kochane!małaMyszka, magda sz, bosa, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa niepotrzebnie martwisz się brzuchem, na pierwszy rzut oka widać, że rośnie!
Ja mam podobny, a rano jeszcze mniejszy.. Więc cierpliwości
Magda łóżeczko można pomalować ale musisz poszukać specjalnej farby.
małaMyszka, bosa, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/87dc7a76975b.jpg
Kochane czy Wy widzicie jakas roznice????KasiaeN., lys, aaaaga, bosa, Katarka, niecierpliwa, gianna88, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/87dc7a76975b.jpg
Kochane czy Wy widzicie jakas roznice????wczesniej nisko a teraz pieknie ku gorze, ksiazkowo:-)
bosa, niecierpliwa, sylwucha89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Mozna malowac tylko wczesniej najlepiej zmatowic warstwe lakieru zeby farba sie lepiej trzymala:-) i najlepiej akrylowa
bosa, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
chcebycmama wrote:Bosa jeżeli czytasz ta wiadomość to napisz czy czujesz juz jakieś ruchy dziecka, termin masz najpóźniej z nas dlatego pytam, bo ja nic nie czuję.
Takw poniedziałek na M jak miłość poczułam bąbelki a od wtorku kopniaki, mąż też czuje
Ale to już moja druga ciąża a lekarka pow że mam bardzo mało tkanki tłuszczowej dlatego tak szybko czuję, zresztą córka jest trochę większa niż powinna
Więc nie martw się kochana, w najmniej oczekiwanym momencie na pewno dostaniesz mocnego kopniaka
A moje maleństwo będzie chyba zakonnicą/misjonarką bo za każdym razem jak chodzę na siku to się modlę, żeby tylko nie było żadnego plamienia
Niecierpliwa śliczny brzuszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 18:35
niecierpliwa, małaMyszka, Martucha86, chcebycmama, zabka11 lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Niecierpliwa śliczny ciążowy brzuszek, jak dobrze pamiętam to Ty przytylas tez 6 kilo to chyba w sam brzuszek i płyny ustrojowe
Dziewczyny macie już popuchniete nogi ja zauważyłam odciski od skarpetek i się martwię by to nie było związane z zqtruciem ciazowym...niecierpliwa, małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
chcebycmama wrote:Bosa jeżeli czytasz ta wiadomość to napisz czy czujesz juz jakieś ruchy dziecka, termin masz najpóźniej z nas dlatego pytam, bo ja nic nie czuję.
hej! ja jestem na podobnym etapie co i Ty i też nic nie czuje jeszcze ...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Puchniecie kostek jest normalne, najgorsze jak wzdluz piszczela mozna palca wcisnac i dolek zostaje, z synem to jak dolek zrobilam to zostawal na jakies 10 minut:-( jak galareta pod skora.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/63b846926904.jpg moje i synka dzieło z masy solnej:-) dekoracja na stół niepowtarzalna:-)
aaaaga, lys, Katarka, niecierpliwa, sylwucha89, Maniuś, magda sz, kasiuleek, małaMyszka, Martucha86, psioszka11, zabka11 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Niecierpliwa i to jak
Witam się w sobotę, byliśmy z mężem oglądać wózki- jednak bierzemy Camarelo, duży i lekki, łatwy montaż gondoli/spacerówki do tego jakiś dobry fotelik i baza isofix. Coletto mimo że mi się podoba to mąż boi się że z moimi zdolnościami rozwalę ten mechanizm obrotowym tym samym wózek.
Fajnie też że producent z Częstochowy więc jakby jakaś reklamacja to nie powinno być problemów.
Przywieźliśmy też łóżeczko od szwagierki bo dziś przyszło jej łóżko dla dziecka i nie miała co z nim zrobić. U nas pojdzie do piwncy. Tylko teraz tak- łóżeczko ma taki kolor sosny drzewa a ja bym chciała białe i w związku z tym myślicie że można takie łóżeczka malować farbą?
Pochłonęłam dziś eklery z bitą śmietaną ale zaraz będę piekła piernik
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa, widać , że brzuszek rośnie!
ja u siebie treż widzę wieczorem odciski od skarpetek, ale kostki mam normalne, obrączke nosze i nawet dam radę ja sciagnąć
ja jestem padnieta, po całym remoncie duzo sprzatania dziś było..niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
mayka wrote:Niecierpliwa śliczny ciążowy brzuszek, jak dobrze pamiętam to Ty przytylas tez 6 kilo to chyba w sam brzuszek i płyny ustrojowe
Dziewczyny macie już popuchniete nogi ja zauważyłam odciski od skarpetek i się martwię by to nie było związane z zqtruciem ciazowym...
Wczoraj sie wazylam i juz 7 kg na plusie, no ale najwyrazniej tak ma byc
Wiesz ja od paru dni zauwazylam, ze skarpetki mi ciezej przez stope przechodza...małaMyszka lubi tę wiadomość