SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Synuś! O szczęście niepojęte!
psioszka11, Martucha86, małaMyszka, aaaaga, niecierpliwa, kasiuleek, Pulpecja, maaadzik1207, czarnaruda, Maniuś, Paula_071, Y, gianna88, magda sz, mamasia, zabka11, lys, sylwucha89, 0na88, futuremama, Katarka, gosia.b, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Ja mam w poniedzialek wieczorem, moze sie dowiem kto tam siedzi
Ale wiesz...
małaMyszka, Pulpecja lubią tę wiadomość
-
U mojego małego mężczyzny wszystko idealne serduszko, mózg i inne narządy
waga 310 g
Drapał się po czole stopą ahhh cudny widok! Mąż dumny, że synuś taki wygimnastykowany
Ja miałam mieszane uczucia raz na dziewczynkę raz na chłopca ale jak Myszka napisała, że chłopak to myślę sobie oho to u mnie pewnie teżI jest
Żabka jeszcze miała dzisiaj o 17 wizytę. Czekamy na wieści!niecierpliwa, Pulpecja, Martucha86, Maniuś, Aga89, magda sz, kasiuleek, małaMyszka, lys, mamasia, zabka11, psioszka11, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Martucha86 wrote:Gratulacje:)!! Która następna ma wizytę i nie zna jeszcze płci?
Ja byłam wczoraj, ale dalej nie wiem jakiej płci jest dziecię. Za 3 tygodnie połówkowe, może wtedy rozłoży nogi;)
Mi położna mówiła, żeby nie brać używanych laktatorów, że lepiej kupić tani ręczny niż brać po kimś. A tu taki artykuł znalazłam: http://www.mlekolandia.pl/Porady-Czy+kupno+u%C5%BCywanego+laktatora+jest+dobrym+pomys%C5%82em+-72-n
lys, super, że lepiej z wynikami:) Widzisz, mąż wrócił i się od razu poprawiło:DMartucha86, Weridiana, małaMyszka, lys, futuremama lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
Ja wrocilam od gina I wkoncu pozmalismy plec:-) bedzie coreczka:-) czyli bedzie parka
Martucha86, Paula_071, Maniuś, 5ylwia, aaaaga, gianna88, Aga89, Pulpecja, magda sz, kasiuleek, Aska87, małaMyszka, rybka1988, lys, mamasia, ainer85, zabka11, sylwucha89, niecierpliwa, maaadzik1207, 0na88, Migotkaa, psioszka11, futuremama, Katarka, euforia, gosia.b, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Maniuś, Aga89, Pulpecja, Martucha86, kasiuleek, Aska87, małaMyszka, rybka1988, lys, ainer85, zabka11, sylwucha89, niecierpliwa, maaadzik1207, Pati Belgia, 0na88, Migotkaa, futuremama, Katarka, euforia, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Gratuluje udanych wizyt dziewczyny
jak ja chcialabym juz wiedziec kto wynajal sobie u mnie apartamencik
Mycha czyli jednak jest synusnie bedziesz musiala prac brudnych gatkow malego
zaklad wygrany
Ja czuje u siebie coreczke...Olusiewizyta dopiero 13 kwiecien
ale idziemy w Pl na podgladzik
moze w Polsce sie nam pokaze dzieciatko nasze
małaMyszka, lys, bosa, niecierpliwa, sylwucha89 lubią tę wiadomość