SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A magnez bierzecie dodatkowo z witaminami prenatalnymi?
U mnie jest jakaś tam dawka magnezu w witaminach, a ekstra nie biorę. W sumie nawet nie wiem jaka jest bezpieczna dawka?
Od czasu do czasu łapie mnie skurcz w stopie, w łydce itdmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Mi lekarka kazala brac magnez jak w 17 tc brzuch zaczal mi sie napinac i twardniec i wtedy poskutkowalo na brzuch, ale strasznie po nim wymiotowalam, teraz jak ktoregos dnia brzuch mi sie zachaka stawiac ponownie zaczelam lykac i juz zaczelam go przyswajac
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
lys wrote:A magnez bierzecie dodatkowo z witaminami prenatalnymi?
U mnie jest jakaś tam dawka magnezu w witaminach, a ekstra nie biorę. W sumie nawet nie wiem jaka jest bezpieczna dawka?
Od czasu do czasu łapie mnie skurcz w stopie, w łydce itd
Ja biore pregne plus i dodatkowo lekarka kazala brac magneb6 3x2, pytalam czy moge z pregna powiedziala, ze spokojnie tak bo nadmiar wysiusiammałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Magnez to na skurcze - np. mi moja gin kazała brać zamiast nospy, gdyby bolał mnie brzuch
Jeśli chodzi o edukację w Polsce to chyba rzeczywiście poziom spadł, dużo niepotrzebnych przedmiotów zamiast skupić się na konkretach. Podejście studentów też roszczeniowe, bez żadnego wkładu własnego. Dużo zależy od nas jak wykorzystamy wiedzę - duża część rozwoju jednak zależy od nas samych np. praktyki, kursy itp.
Niestety sam papierek to teraz dla większości pracodawców oczywistośćmałaMyszka, Hermiona lubią tę wiadomość
-
Wracając do tematu wózków to zauważyłam, ze tak ja na początku podobał mi się jeden wózek i nic więcej, tak teraz co chwila coś nowego mi się podoba i już mam mętlik w głowie
tako extreme, tutek grandek play, bebetto silvia, camarelo carera i carmela, addamex jogger...
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Neyla bardzo współczuję utraty babci.. Moja odeszła w tamtym roku więc wyobrażam sobie co czujesz
Mąż ubrał mnie w koszulkę polski bo stwierdził, że jego syn musi być od początku kibicem piłki nożnejKatarka, małaMyszka, niecierpliwa, 0na88, Martucha86, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Ja ani na pierwszych ani teraz na studiach nie ściągałam / jeden wyjątek - ekonomia - gotowiec i poleciałam po całości... Gościu kazał nam zapoznać się z literaturą... francuską i angielską. Do tego bazą był Platon, który miał być wykuty na blachę, bo to podstawa całej nauki.
Jakoś nie umiem i wole fair podchodzić do samej siebie. -
5ylwia wrote:Neyla bardzo współczuję utraty babci.. Moja odeszła w tamtym roku więc wyobrażam sobie co czujesz
Mąż ubrał mnie w koszulkę polski bo stwierdził, że jego syn musi być od początku kibicem piłki nożnej -
5ylwia wrote:Ja już zjadłam ale czuję niedosyt
chyba w przerwie odwiedzę lodówkę
Ja 15 minut po kolacji juz czulam niedosytMoj maz tez przyznal, ze jakos niedojadl, to prawda, ze facet w ciazy tyje razem z kobieta, przynajmniej u nas sie sprawdza
małaMyszka, 5ylwia lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Wracając do tematu wózków to zauważyłam, ze tak ja na początku podobał mi się jeden wózek i nic więcej, tak teraz co chwila coś nowego mi się podoba i już mam mętlik w głowie
tako extreme, tutek grandek play, bebetto silvia, camarelo carera i carmela, addamex jogger...
U nas stanęło na camarelo sevilla lub carera, ale jeszcze waham się co do BD Lupo
Ostatnio pytałam w jedym ze sklepów o Adamexy, wycofali je ze sklepu bo było dużo reklamacji typu nieszczelna spacerówka, prujący się materiał...
A co sądzicie o wózkach firmy Emaljunga?małaMyszka, lys lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Ja 15 minut po kolacji juz czulam niedosyt
Moj maz tez przyznal, ze jakos niedojadl, to prawda, ze facet w ciazy tyje razem z kobieta, przynajmniej u nas sie sprawdza
Oglądałm właśnie Masterchef Australia i robili torty - musiałam zjeść serniczek, ale cieknie mi ślinka na kolejny kawałek...
Kiedyś nie objadałam się słodyczami, a teraz dzień bez lodów dniem straconymniecierpliwa, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ja z reguly jestem bardzo niezdecydowana osoba, ale w kwesti wozka nie mialam tych moich roztargnien, pojechalam obejrzalam tylko ten jeden jedyny, ktory mialam na oku, bardzo mi podpasowal i juz nie zamierzam ogladac innych, bo wiem, ze jak zaczne to beda z tego tylko problemy, ktory wybrac
małaMyszka, gosia.b lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Ja 15 minut po kolacji juz czulam niedosyt
Moj maz tez przyznal, ze jakos niedojadl, to prawda, ze facet w ciazy tyje razem z kobieta, przynajmniej u nas sie sprawdza
gosia.b, niecierpliwa, Maniuś lubią tę wiadomość