SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa - który to wózek?
Ja jakoś nie umiem się na razie zdecydować i jeszcze dowiedziałam się, że szwagierka kupuje na pewno niebieski... Nie wiem czy chcę mieć taki kolor jak ona tym bardziej, że będziemy razem spacerowaćmam tylko nadzieję, że nie camarelo
małaMyszka, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Dziewczyny z Wrocławia, gdzie we wro jest sklep/hurtownia gdzie można zobaczyć wózki? Chodzi mi o taki sklep gdzie mają dużo firm i modeli wózków?
Polecam Askot na Braniborskiej. To jest sieciówka i jest jeszcze na Zakrzowie i na Sztabowej, ale na Braniborskiej mają najwięcej wózków wystawionych. Porównywałam ceny u nich i w internecie i mają zbliżone, więc zdecyduję się chyba na zakup u nich.
Neyla - bardzo Ci współczujęmałaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
gosia.b wrote:Niecierpliwa - który to wózek?
Ja jakoś nie umiem się na razie zdecydować i jeszcze dowiedziałam się, że szwagierka kupuje na pewno niebieski... Nie wiem czy chcę mieć taki kolor jak ona tym bardziej, że będziemy razem spacerowaćmam tylko nadzieję, że nie camarelo
Camarelo sevilla special collectiongosia.b, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Co do wozkow tako- raczej nie warto. Sasiadka moich rodzicow ma tako city move,jej 10 miesieczny synek wyglada jakby siedzial w foteliku samochodowym a nie wozku. Te spacerowki sa mega male
Musze zobaczyc na zywo jak wyglada spacerowka w baby design husky,widzialam tylko z gondolka a ze nie mialam za bardzo czasu to juz nie pytalam o spacerowke,ale wydaje mi sie ze jest dosyc spora.
Moja znajoma ma x landera x move. Jej synek skonczyl wlasnie 4 miesiace i juz nie miescil sie w gondoli :omałaMyszka lubi tę wiadomość
-
gosia.b wrote:U nas stanęło na camarelo sevilla lub carera, ale jeszcze waham się co do BD Lupo
Ostatnio pytałam w jedym ze sklepów o Adamexy, wycofali je ze sklepu bo było dużo reklamacji typu nieszczelna spacerówka, prujący się materiał...
A co sądzicie o wózkach firmy Emaljunga?
A jak długi jest Camarello po złożeniu stelaża? Jakoś w żadnym sklepie nikt mi nie polecał tego wózka, jak mówiłam, że chcę lekki i żeby zajmował mało miejsca w bagażniku, a na stronie nie widzę takiej informacji.małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Polecam Askot na Braniborskiej. To jest sieciówka i jest jeszcze na Zakrzowie i na Sztabowej, ale na Braniborskiej mają najwięcej wózków wystawionych. Porównywałam ceny u nich i w internecie i mają zbliżone, więc zdecyduję się chyba na zakup u nich.
Neyla - bardzo Ci współczuję
Dzięki!!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:A jak długi jest Camarello po złożeniu stelaża? Jakoś w żadnym sklepie nikt mi nie polecał tego wózka, jak mówiłam, że chcę lekki i żeby zajmował mało miejsca w bagażniku, a na stronie nie widzę takiej informacji.
Oj tego to nie wiem niestety. Mi nie zależy na niskiej wadze, bo nie będę nigdzie wnosić, auto też mamy spore...
Ale jeśli chcesz to jak będę następnym razem oglądać ten wózek to zmierzęmałaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Hejka
to znowu my
Gosia ja tez jeszcze nie znam plci,ale przeczuwam dziewczynkedzien bez slodkiego to dzien stracony
i cera
Kiedys juz pytalam,ale chyba nie zauwazylas...skad jestes?
Niecierpliwa ja tez jak tylko zobaczylam wozek ktory spodobal mi sie w 100% to od razu go zamowulam i nie ogladam zadnych innychniecierpliwa, małaMyszka, magda sz, gosia.b lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wieczorowa pora.
Pierwsze zakupy w Pepco zaliczone
Obiad byl pyszny
Mg biore codziennie rano i mam 90% mniej boli podbrzusza.
No i chyba tez maz rosnie ze mna
Neyla wspolczuje... strata babci to ogromny bol.
Ide zazar pod prysznic i spac.
Jutro uciekam do rodzicow.
DobranocmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
U swojej gin nawet nie wiem kiedy bede miala usg.. byc.moze jutro albo we wtorek dowiem sie kiedy..ale polowkowe bede miala 21 kwietnia-wiec 3 tygodnie jeszcze ...staralismy sie o dziecko 6 miesiecy,od momentu kiedy dowiedzialam sie o ciazy minelo 3,5miesiaca,wiec i 3 tygodnie wytrzymam:)
Ciaza uczy cierpliwosci:)małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
U nas bylo tak samo;) odpuscilismy bo postawilam na zbicie tsh,a tu niespodzianka:)
Do mnie kolezanka mowila zeby odpuscic to sie uda..a wez i odpusc,dopiero jak mialam.powod to odpuscilam. Dzisiaj bylam na oddziale na zastrzyk na ten bol z boku plecow i polozna niosla malenka dziewczynke:) Boze jaki to piekny widok:)
Obejrzalam od razu porodowke;)
Podoba mi sie colletto marcello ale nie mialam okazji zobaczyc go na zywo. Po polowkowym z mezem pojedziemy do takiego wielkiego sklepu z roznymi rzeczami dla dzieci,ponoc ogromny wybor bo to cos ala hurtownia;) mam nadzieje ze albo sie upewnie co do baby design husky,albo wybiore cos:)
Smiechem zartem,to juz bedzie koniec kwietnia,a w czerwcu chcialabym kupic bryke,wiec czas sie rozgladac:)Maniuś, Pulpecja, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
O, Karolina to mnie pocieszylas bo ja mam polowkowe na 15 kwietnia, bo wczesniej juz terminow nie było i balam sie czy nie za późno, a jesteśmy na podobnym etapie.
Ja chyba tez zaczne lykac ten magnez, bo dzisiaj mi tez brzuch stwardnial na dłużej, jak posiedzialam troche zgieta bo puzzle ukladalampolezalam odpoczelam wzielam wlasnie podwojny magnez i na razie ok. Jutro wizyta, powiem zeby sprawdzil szyjkę, bo sie troche wystrasxylam.
Powiem wam w tajemnicy ze mój mąż to jeszcze nawet po poprzedniej ciąży kg nie zrzuciłniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
gosia.b ja oglądałam emmaljungę i bardzo mi się podobała, a mojemu facetowi jeszcze bardziej (generalnie się na nią nakręcił). fajny wózek, porządnie zrobiony - nic nie lata jak machasz rączką. z minusów to to,że stelaż po złożeniu zajmuje dużo miejsca (jakoś 102-105cm), bo koła nie składają się w tę samą stronę. dodatkowo nie wszystkie gondole i spacerówki mają osobny daszek (jest przekładany), co może komuś przeszkadzać -np. kwestia blaknięcia.Spacerówka wydawała się całkiem spora. Nam się bardzo spodobał sposób zaczepiania gondoli i spacerówki do stelaża, na klik, a nie tak jak ma konkurencyjna, też dobra firma - Teutonia (tam się trzeba trochę nagimnastykować). Do nas przemawiała wersja ze skrętnymi kółkami, ale oczywiście to już kwestia gustu.
Aha, no i cena...jest wysoka. Mimo wszystko będę się zastanawiać czy nie kupić używanej zamiast gorszej firmy ale nowej.
Fotelik samochodowy Maxi Cosi Pebble, bratowa miała i bardzo chwaliła. Natomiast szwagierka psioczyła na Recaro, bo wkładka dla dziecka była uciążliwa przy małym dziecku w zimowej czapeczce...małaMyszka, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Neyla strasznie mi przykro, z czasem będzie lepiej:*
Jej chyba każda co była dziś w kościele miała problem z wysiedzeniem. Mi się tak msza dluzyla do momentu ogłoszeń..kątem oka zwracalam uwagę na wszystkie wózkiobsesja. Xlander trochu mały, camarelo spacerowka duuuza ale kosz na zakupy nie funkcjonalny, Pełno wózków firmy roan widziałam takie trochę retro. Mąż się śmieje ze jestem coś Ala blachara bo tylko się gapie na 4 kolowce.
Wróciliśmy od znajomych z meczu ale nawet 5 min się nie skupilam, pozarlam tylko co było i zaraz idę po espumisan bo pekne.małaMyszka, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Gosiab ja miałam Emmaljunge 11 lat temu:-) z pierwszą córką. Porządny i wygodny wózek. Dość ciężki ale dla dziecka jak fotel. Używałam wkladanej gondoli a następnie spacerówki bardzo dlugo. Jeździliśmy nim wszędzie. Zdecydowanie polecam. Teraz też o tej firmie myślałam jednak cena ostudzila moje zapaly. Wtedy wózek dostaliśmy w prezencie.
Zdecydowalam się natomiast na Gesslein M 10. podobny funkcjami do Emmaljunge i tańszy. Zaznaczam ze jest to M10 starszy model bo jest jeszcze F10 dwa razy droższy. Dla zainteresowanych :sprawdziłam ze m10 tez ma przekladana rączkę więc dodatkowy plus.małaMyszka, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Ja jem codziennie słodkie choć przed ciążą nie miałam takiego parcia na słodycze a będzie synek
Maniuś wrote:Hejkato znowu my
Gosia ja tez jeszcze nie znam plci,ale przeczuwam dziewczynkedzien bez slodkiego to dzien stracony
i cera
Kiedys juz pytalam,ale chyba nie zauwazylas...skad jestes?
Niecierpliwa ja tez jak tylko zobaczylam wozek ktory spodobal mi sie w 100% to od razu go zamowulam i nie ogladam zadnych innychmałaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość