SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajnie by było zrobić na pierwszej stronie taką listę jak mają np Kwietniówki, ale żeby ona była w poście a nie w linku tabelce. Wtedy będzie bardziej przejrzysta i łatwiejsza do podglądania (np z telefonu)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 11:57
małaMyszka, 0na88, ainer85 lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Hejka
to znowu my
Gosia ja tez jeszcze nie znam plci,ale przeczuwam dziewczynkedzien bez slodkiego to dzien stracony
i cera
Kiedys juz pytalam,ale chyba nie zauwazylas...skad jestes?
Niecierpliwa ja tez jak tylko zobaczylam wozek ktory spodobal mi sie w 100% to od razu go zamowulam i nie ogladam zadnych innych
Z Białki Tatrzańskiej
Tzn teraz tu mieszkam, ale pochodzę ze Śląska
małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nie wiem czy to zadziała, ale może tak spróbujemy
https://docs.google.com/document/d/19vvcf5I3V_AbjCVx2gr_jBOf6nxwOAMUd4GC3ilqaO4/edit?usp=sharingAga89, lys lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Milego dnia.
Niestety juz po nospie, taki mialam bol wiazadla ktory promieniowal az do prawego uda
Nospa i lezenie pomoglo.
Odnosnie pierwszej strony warto by byko do Sany zagadac zeby przekazala komus pierwszy post. Ona i tak tutaj nawet nie zaglada.
Pogoda... ach... bez komentarza.małaMyszka, Aga89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewuszki... Ja tez dzis w nocy sie obudzilam, bo moja mala niunia harcowala...nie moglam potem zasnac z tych emocji. Kazdy jej kopniak sprawia mi ogromna radosc...na razie. Rano pojechalam zrobic sobie pazury, bo juz 3 tyg. i odrost mega-strasznie szybko teraz rosna. Tak wiec na paznokciach wiosna, bo na pogode to nie mozna liczyc
Gratuluje pozytywnych wiesci z brzuszkow i milego poniedzialku zycze.
A na obiad dzisiaj mam rybke-w ciazy bardzo mi smakuje i co najwazniejsze-wychodzi, bo kiedys nie umialam jej dobrze zrobic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 12:12
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paula gratulacje
Fajnie że będzie mogła świętować w domu
Myszka nie mogę nic wpisać w tą tabelkę, ale może jestem bałwanek więc powiedz mi jak to edytować. Faktycznie dobrze byłoby ten post Sany komuś przekazać.Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Paula - gratuluję synka!
Pulpecja i Y trzymam kciuki za wizyty
Ja jeszcze 2 dni i może też się dowiem
Wstyd się przyznać ale wstałam dziś przed 10 - to chyba przez tę zmianę czasuPaula_071, małaMyszka, Y, Pulpecja lubią tę wiadomość
-
amysia wrote:gosia.b ja oglądałam emmaljungę i bardzo mi się podobała, a mojemu facetowi jeszcze bardziej (generalnie się na nią nakręcił). fajny wózek, porządnie zrobiony - nic nie lata jak machasz rączką. z minusów to to,że stelaż po złożeniu zajmuje dużo miejsca (jakoś 102-105cm), bo koła nie składają się w tę samą stronę. dodatkowo nie wszystkie gondole i spacerówki mają osobny daszek (jest przekładany), co może komuś przeszkadzać -np. kwestia blaknięcia.Spacerówka wydawała się całkiem spora. Nam się bardzo spodobał sposób zaczepiania gondoli i spacerówki do stelaża, na klik, a nie tak jak ma konkurencyjna, też dobra firma - Teutonia (tam się trzeba trochę nagimnastykować). Do nas przemawiała wersja ze skrętnymi kółkami, ale oczywiście to już kwestia gustu.
Aha, no i cena...jest wysoka. Mimo wszystko będę się zastanawiać czy nie kupić używanej zamiast gorszej firmy ale nowej.
Fotelik samochodowy Maxi Cosi Pebble, bratowa miała i bardzo chwaliła. Natomiast szwagierka psioczyła na Recaro, bo wkładka dla dziecka była uciążliwa przy małym dziecku w zimowej czapeczce...
A ze skrętnymi to model Viking tak? Czy jest jeszcze jakiś?
Myślę, że za taką cenę to może nic nie będzie blaknąć
Ja niestety nie mam w okolicy sklepu, w którym one byłyby dostępne, ale planuje wyjazd do Krakowa - może tam uda mi się go oglądnąć. No i ciekawe ile się na niego czeka
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny