X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaadzik1207 wrote:
    Cassie a 4 bedziesz miala bo mi z obraczki wyszlo ze juz nie:)))

Nie bede miala ;)

małaMyszka lubi tę wiadomość

• magda sz Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niebiesko u nas :) tak jak na początku podejrzewałyśmy że jednak większość chłopców :)

Mam pytanie z innej beczki, była któraś z Was i w Hiszpanii i w Grecji? bardziej chodzi mi o wyspy. Szukam wycieczki ale już zgłupiałam od ilości ofert. Gdzie jest ładniej? Chodzi mi o piękne plaże z błękitną wodą, dobre jedzenie, coś ciekawego do zobaczenia bo przecież nie będę leżeć i się opalać.

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Ja tez z kom nie moge sie jam wpisac, jak ktorejs z Was sie chce to moze wpisac mi core - Julke ;)

Jejku taka pogoda, ze polozylam sie i zasnelam, chetnie bym dalej kimala, ale czas robic obiad tak mi sie nie chce :/ Dzis pulpeciki po wlosku z ryzem i ogorkiem konserwowym. Maly glod sie uaktywnia wiec musze robic ;)

Co do suwaczka wczoraj zaczal mi dzialas jak ustawilam od nowa, ale nie chce mi sie codziennie od nowa go wstawiac :/

Wpisałam.

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez suwaczki nie dzialaja ani moj ani wasze sie nie wyświetlają. Ja na obiad mam drugą porcje gulaszu z kasza mniam

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    No niebiesko u nas :) tak jak na początku podejrzewałyśmy że jednak większość chłopców :)

Mam pytanie z innej beczki, była któraś z Was i w Hiszpanii i w Grecji? bardziej chodzi mi o wyspy. Szukam wycieczki ale już zgłupiałam od ilości ofert. Gdzie jest ładniej? Chodzi mi o piękne plaże z błękitną wodą, dobre jedzenie, coś ciekawego do zobaczenia bo przecież nie będę leżeć i się opalać.

Kafelonia- cudne plaże, Kos- jeszcze nie tak bardzo komercyjny, bynajmniej 2-3 lata temu,Santorini- typowa Gracja, białe domki, lazur wody itp.

magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość

bl9ci09kql96ri27.png

• Neyla Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    gdzie oglądacie seriale on line? bo mi zalukaj nie działa :(

ja na iitv.info

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
  • Magd Ekspertka

Wysłany: 30 marca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny,
    Witam się z Wami już chyba z czwarty raz, ale tym razem zamierzam, czytać pisać i korzystać z waszych relacji o wózkach, zakupach, samopoczuciu i innych sprawach bo jestem w końcu na zwolnieniu!!!!
    bardzo się cieszę, ze w końcu będę miała czas na wszystko.
    Czy zapisujecie się/zapisałyście a moze chodzicie już do szkoły rodzenia?

Martucha86, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

km5se6ydvkshe5ag.png
  • Neyla Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo Magd.

Ja już się zapisałam do szkoły rodzenia. Teraz czekam na telefon od prowadzącej (w połowie maja) i termin rozpoczęcia zajęć.

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
  • Magd Ekspertka

Wysłany: 30 marca 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Neyla wrote:
    Hejo Magd.

Ja już się zapisałam do szkoły rodzenia. Teraz czekam na telefon od prowadzącej (w połowie maja) i termin rozpoczęcia zajęć.

ja zaczynam 23.04,
    będziesz chodziła z tatusiem dzidzi czy sama?

km5se6ydvkshe5ag.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magd wrote:
    ja zaczynam 23.04,

My już po 2 spotkaniach w szkole. Teraz odpuszczamy, bo jest w pt,a jedziemy już do rodziców na święta.

bl9ci09kql96ri27.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak patrze za okno to tez mi sie Grecja marzy...

• Neyla Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magd wrote:
    ja zaczynam 23.04,

Planujemy chodzić razem, ale zobaczymy jak będzie w pracy u męża - szykuje się zmiana systemu pracy i w praniu wyjdzie, czy zawsze będzie pasowało.

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
  • gosia.b Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:

ja byłam na Krecie - dużo do zwiedzania, pyszne jedzenie, ale plaże nie są jakieś rewelacyjne :) Santorini odwiedziliśmy na wycieczce - na jeden dzień warto ale przez tydzień nie ma tam co robić :)

My idziemy do szkoły rodzenia od 1.06 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 13:57

magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość

r44n84s.png

Aniołek [*] 16.09.14 r. 12tc (9tc)

• magda sz Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie czy trzeba być na wszystkich zajęciach? czy można pominąć 1-2 ? Widziałam że u mnie w programie jest- żywienie itp a to już przerabiałam kilka razy i na warsztatach i na kursach u położnej.

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santorini jest cudowne:)
    Ale jestem zakochana w gruzji..moze dlatego ze to kompletnie inna kultura,dziwne jedzenie..nie wiem..w tym roku znowu mielismy jechac,no ale nie pojedziemy:p my zawsze jezdzimy sami-tzn ze nie z wycieczka:p
    I to mi sie bardzo podoba:D

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia.b wrote:
    ja byłam na Krecie - dużo do zwiedzania, pyszne jedzenie, ale plaże nie są jakieś rewelacyjne :) Santorini odwiedziliśmy na wycieczce - na jeden dzień warto ale przez tydzień nie ma tam co robić :)

My idziemy do szkoły rodzenia od 1.06 :)

Właśnie myślimy żeby na tydzień na jedną z wysp i ewentualnie jakieś wycieczki. Jak będzie mi ciężko to będziemy siedzieć w pobliżu hotelu a jak będzie ok to wykupimy coś na inne wyspy. Wylot 24.04 ciekawe jak do tego czasu brzuch urośnie.

Na Zakhyntos są piękne plaże ale różnica w pogodzie spora i tam sezon dopiero zaczyna się w połowie maja.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 14:02

małaMyszka, mamasia, gosia.b lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Santorini jest cudowne:)
    Ale jestem zakochana w gruzji..moze dlatego ze to kompletnie inna kultura,dziwne jedzenie..nie wiem..w tym roku znowu mielismy jechac,no ale nie pojedziemy:p my zawsze jezdzimy sami-tzn ze nie z wycieczka:p
    I to mi sie bardzo podoba:D

Karolina my też zawsze sami, ale w tym przypadku to coś blisko i na gotowe. Wstępnie plan był Włochy samochodem na 2-3 tyg. Tak mąż planował zanim nie zaczęłam rzygać w ciąży :)

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    W nocy śniły mi się wózki.. Chyba muszę na trochę odpuścić szukanie bo zwariować można ;-)
    Dzisiaj dostałam 2 kartony ciuszkow.. Nie dałam rady się z nimi zabrać więc wieczorem pojadę z mężem i będę miała zajęcie na jutro :) z segregacja rozmiarów trochę się pewnie zejdzie bo większość jest bez metek ale ciuszki są śliczne więc to czysta przyjemność :)

magda sz, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość

• psioszka11 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoja drogą to ja podziwiam za odwagę w maju za granicę na wakacje:) Ja bym się bała, my pojedziemy na majówkę nad morze albo do Białki, jeszcze się zastanawiamy.

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

bl9ci09kql96ri27.png

• Martucha86 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Mamusie :)
    Pracowity dzień mam dziś...ale wszystko robię bardzo wolno żeby nie przegiac...w tle muzyczka lata 80:D.
    Uwielbiam dzień wypłaty w ciąży :)...500 zł więcej :). Kurde nie sądziłam ze tak będzie :).
    Obiad mam od wczoraj ale jutro robie schab i fasolkę plus ziemniaki.
    Nie mogę wpisać się do tej tabelki (piszę z tableta) może mnie któraś dopisać...w drodze Syn:).
    Pogoda do D.
    Trzymam kciuki za wizyty :).

magda sz, niecierpliwa, małaMyszka, Neyla, zabka11 lubią tę wiadomość

5fo2vs9.png
‹‹ 659 660 661 662 663 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ