SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No niebiesko u nas
tak jak na początku podejrzewałyśmy że jednak większość chłopców
Mam pytanie z innej beczki, była któraś z Was i w Hiszpanii i w Grecji? bardziej chodzi mi o wyspy. Szukam wycieczki ale już zgłupiałam od ilości ofert. Gdzie jest ładniej? Chodzi mi o piękne plaże z błękitną wodą, dobre jedzenie, coś ciekawego do zobaczenia bo przecież nie będę leżeć i się opalać.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Ja tez z kom nie moge sie jam wpisac, jak ktorejs z Was sie chce to moze wpisac mi core - Julke
Jejku taka pogoda, ze polozylam sie i zasnelam, chetnie bym dalej kimala, ale czas robic obiad tak mi sie nie chceDzis pulpeciki po wlosku z ryzem i ogorkiem konserwowym. Maly glod sie uaktywnia wiec musze robic
Co do suwaczka wczoraj zaczal mi dzialas jak ustawilam od nowa, ale nie chce mi sie codziennie od nowa go wstawiac
Wpisałam.niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
magda sz wrote:No niebiesko u nas
Mam pytanie z innej beczki, była któraś z Was i w Hiszpanii i w Grecji? bardziej chodzi mi o wyspy. Szukam wycieczki ale już zgłupiałam od ilości ofert. Gdzie jest ładniej? Chodzi mi o piękne plaże z błękitną wodą, dobre jedzenie, coś ciekawego do zobaczenia bo przecież nie będę leżeć i się opalać.
Kafelonia- cudne plaże, Kos- jeszcze nie tak bardzo komercyjny, bynajmniej 2-3 lata temu,Santorini- typowa Gracja, białe domki, lazur wody itp.magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny,
Witam się z Wami już chyba z czwarty raz, ale tym razem zamierzam, czytać pisać i korzystać z waszych relacji o wózkach, zakupach, samopoczuciu i innych sprawach bo jestem w końcu na zwolnieniu!!!!
bardzo się cieszę, ze w końcu będę miała czas na wszystko.
Czy zapisujecie się/zapisałyście a moze chodzicie już do szkoły rodzenia?Martucha86, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Magd wrote:ja zaczynam 23.04,
będziesz chodziła z tatusiem dzidzi czy sama?
My już po 2 spotkaniach w szkole. Teraz odpuszczamy, bo jest w pt,a jedziemy już do rodziców na święta.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magd wrote:ja zaczynam 23.04,
będziesz chodziła z tatusiem dzidzi czy sama?
Planujemy chodzić razem, ale zobaczymy jak będzie w pracy u męża - szykuje się zmiana systemu pracy i w praniu wyjdzie, czy zawsze będzie pasowało.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:No niebiesko u nas
Mam pytanie z innej beczki, była któraś z Was i w Hiszpanii i w Grecji? bardziej chodzi mi o wyspy. Szukam wycieczki ale już zgłupiałam od ilości ofert. Gdzie jest ładniej? Chodzi mi o piękne plaże z błękitną wodą, dobre jedzenie, coś ciekawego do zobaczenia bo przecież nie będę leżeć i się opalać.
ja byłam na Krecie - dużo do zwiedzania, pyszne jedzenie, ale plaże nie są jakieś rewelacyjneSantorini odwiedziliśmy na wycieczce - na jeden dzień warto ale przez tydzień nie ma tam co robić
My idziemy do szkoły rodzenia od 1.06Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 13:57
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Santorini jest cudowne:)
Ale jestem zakochana w gruzji..moze dlatego ze to kompletnie inna kultura,dziwne jedzenie..nie wiem..w tym roku znowu mielismy jechac,no ale nie pojedziemy:p my zawsze jezdzimy sami-tzn ze nie z wycieczka:p
I to mi sie bardzo podoba:DmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
gosia.b wrote:ja byłam na Krecie - dużo do zwiedzania, pyszne jedzenie, ale plaże nie są jakieś rewelacyjne
Santorini odwiedziliśmy na wycieczce - na jeden dzień warto ale przez tydzień nie ma tam co robić
My idziemy do szkoły rodzenia od 1.06
Właśnie myślimy żeby na tydzień na jedną z wysp i ewentualnie jakieś wycieczki. Jak będzie mi ciężko to będziemy siedzieć w pobliżu hotelu a jak będzie ok to wykupimy coś na inne wyspy. Wylot 24.04 ciekawe jak do tego czasu brzuch urośnie.
Na Zakhyntos są piękne plaże ale różnica w pogodzie spora i tam sezon dopiero zaczyna się w połowie maja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 14:02
małaMyszka, mamasia, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Santorini jest cudowne:)
Ale jestem zakochana w gruzji..moze dlatego ze to kompletnie inna kultura,dziwne jedzenie..nie wiem..w tym roku znowu mielismy jechac,no ale nie pojedziemy:p my zawsze jezdzimy sami-tzn ze nie z wycieczka:p
I to mi sie bardzo podoba:D
Karolina my też zawsze sami, ale w tym przypadku to coś blisko i na gotowe. Wstępnie plan był Włochy samochodem na 2-3 tyg. Tak mąż planował zanim nie zaczęłam rzygać w ciążymałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej
W nocy śniły mi się wózki.. Chyba muszę na trochę odpuścić szukanie bo zwariować można
Dzisiaj dostałam 2 kartony ciuszkow.. Nie dałam rady się z nimi zabrać więc wieczorem pojadę z mężem i będę miała zajęcie na jutroz segregacja rozmiarów trochę się pewnie zejdzie bo większość jest bez metek ale ciuszki są śliczne więc to czysta przyjemność
magda sz, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
Swoja drogą to ja podziwiam za odwagę w maju za granicę na wakacje:) Ja bym się bała, my pojedziemy na majówkę nad morze albo do Białki, jeszcze się zastanawiamy.
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cześć Mamusie
Pracowity dzień mam dziś...ale wszystko robię bardzo wolno żeby nie przegiac...w tle muzyczka lata 80:D.
Uwielbiam dzień wypłaty w ciąży...500 zł więcej
. Kurde nie sądziłam ze tak będzie
.
Obiad mam od wczoraj ale jutro robie schab i fasolkę plus ziemniaki.
Nie mogę wpisać się do tej tabelki (piszę z tableta) może mnie któraś dopisać...w drodze Syn:).
Pogoda do D.
Trzymam kciuki za wizyty.
magda sz, niecierpliwa, małaMyszka, Neyla, zabka11 lubią tę wiadomość