SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda jasne, ze kobiety w ciazy jezdza na zagraniczne wczasy, to wszystko zalezy jak przebiega ciaza i jak kto sie czuje
Nieraz w Chorwacji widzialam na plazy kobiety w zaawansowanej ciazy, ktore cale dnie przebywaly na plazy, brzuch tylko mialy owiniety chusta. Podziwialam je i zawdroscia podpatrywalam brzuszki i tak sobie myslalam, ze tez bym tak chciala wakacje z brzuszkiem
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki mnie też nie było jakiś czas, ale jestem w trakcie przejscia na l4 tzn juz po świetach nie wracam do swojego sklepu i będzie trochę więcej czasu a poza tym nie umiem pisać na forum z mojego tel nieweim coś się tam zawiesza a 99% na internecie to przez telefon, alle cały czas was nadrabiam ;p
1. Kręgosłup mi padł - to jakaś masakra przy porządkach świątecznych od trzech dni jestem chodzącą kaleką, nawet poczas przeracania się z boku na bok podczas snu to mnie ból budzi... czy mogę smarować plecy ketonalem żel??
2. Współczuje po stracie babci, zeszłej ciąży umarł mi dziadek i teściowa w 9miesiący to była masakra bo nie chorowała wcale (miała wylew w pracy) i niedoczekała wnuka ;/
3. ja w piątek może się dowiem kto jest w środku, sprawdzimy wtedy zdolności Magdy czytania z usg (bo wróżyła córcie) którą nieukrywam bardzo bym chciała, ale najważniejsze zdrówko...
4. mam pytanie mam i firmę i etat na etacie mam zwolnienie od 12 lutego od kiedy powinnam dostać kaskę z zusu? może mamy tu też i księgową ;]
pozdrawiam Was serdeczniemałaMyszka, Neyla lubią tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Migotkaa wrote:o co znalazłam na all
http://allegro.pl/lancuszek-do-smoczka-z-imieniem-duzo-wzorow-i5149062662.html
macie zamiar uzywac smoczka przy dzidziusiu ?
Gadzet fajny, ale troche niebezpieczny, bo koraliki sa malutkie i gdyby dziecko rozerwalo to koraliki moglyby trafic do buzimałaMyszka, Cassie lubią tę wiadomość
-
hej
wpadłam sie przywitac.
dzis cały dzień zalatana jestem- rano odwiozłam męzą do pracy, potem córkę do szkoły, o 8 juz byłam w swojej pracy - zostawiłam klucze, zwolnienie, pouzupełniałam dokumenty itp. pomogłam dziewczynom bo miały milion pytac i finalnie o 12 sie uwolniłam. w drodze po córkę do szkoły zahaczyłam o lumpeks i kupiłam troszeczke ciuszków dla malutkiej oraz dla Julci
potem obiad, pranie jedno, drugie sie kończy, lekkie sprzątanko i w zasadzie teraz dopiero usiadłam.
jutro juz luźniejszy dzień, wprawdzie muszę poodwozić towarzystwoale poza tym jak tylko bedzie ładnie to mam w planie pousuwać z donic na balkonie zeszłoroczne wrzosy.
właśnie przeszła u nas burza z gradem....:-0
ide poczytać co u Wasniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja już w domu:))) Od razu się czuję zdrowsza.
Ja nie chcę używać smoczka, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu:)
Dzisiaj mój dyrektor zwolnił kolegę z departamentu. Ciekawe czy jak wrócę po macierzyńskim będę tam jeszcze kogokolwiek znała...małaMyszka, Migotkaa, lys, aaaaga, Martucha86, mamasia, zabka11, gosia.b, Aga89 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
małaMyszka wrote:o któraś pokolorowała naszą tabelkę
super
Przyznaję się to ja tak spontanicznie zrobiłam, a potem się zastanowiłam że może jednak źle, że się tak porządziłam...małaMyszka, niecierpliwa, Laura, Neyla, magda sz, Cassie, gosia.b, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Przyznaję się to ja tak spontanicznie zrobiłam, a potem się zastanowiłam że może jednak źle, że się tak porządziłam...
łatwiej będzie nam policzyć te nasze dzieciaczki heheheeniecierpliwa, lys, Laura lubią tę wiadomość