SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja też nie mogę nic wpisać do tabelki...
A na obiad ziemniaczki nadziewane białym serkiem ze szczypiorkiem i mięsko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 12:40
małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
nick nieaktualny
-
Kkarolinaaaa wrote:Haha mama robila mi wrozbe z obraczka nad dlonia,wyszlo ze bede miala pierwsza corke,drugiego syna i na tym koniec :p mama sie smieje ze to takie usg jej czasow haha;D
Co na obiad ?:p
Mi tak samo wyszło z obrączki i się sprawdza. Koleżanki babcia miała 9 dzieci i się sprawdziłomałaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
małaMyszka wrote:to pierdoła ze mnie... trzeba sane zaangażować w zmianę na pierwszej stronce
a tak Wam działa?
To na zasadzie tej pierwszej tabelki
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lt68WIAwx3MiIU86MQ9VtOMwZWXTFZcxsjQJ_8u_mq0/edit#gid=0małaMyszka lubi tę wiadomość
-
wpisałam sie - mam nadzieje ze sie zapisało
od wczoraj cos suwaczki sie sypia... myslałam ze tylko na moim domowym komputerze , ale w pracy widze ze tez nie wyswietlaja mi sieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 12:55
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chyba idę w kimę do obiadu... potem M. wróci i zje, wyciągnę go na zakupy, bo echo w lodówce, a w tym deszczu nie będę chodzić z siatami...
na obiad serwujemy dzisiaj wołowinę z bukietem warzyw na patelnię
-
gosia.b jeśli chodzi o emmaljungę z tego co wiem możesz dowolnie komponować gondolę/spacerówkę ze stelażem. na ich stronie też jest taki kalkulator i tam wybierasz co chcesz i Ci wylicza. na pewno nie jest tak,że tylko jeden model ze skrętnymi kółkami.
gosia.b, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja tez z kom nie moge sie jam wpisac, jak ktorejs z Was sie chce to moze wpisac mi core - Julke
Jejku taka pogoda, ze polozylam sie i zasnelam, chetnie bym dalej kimala, ale czas robic obiad tak mi sie nie chceDzis pulpeciki po wlosku z ryzem i ogorkiem konserwowym. Maly glod sie uaktywnia wiec musze robic
Co do suwaczka wczoraj zaczal mi dzialas jak ustawilam od nowa, ale nie chce mi sie codziennie od nowa go wstawiacmałaMyszka lubi tę wiadomość